Ar i Koh Samui!

Hej dar hemma. Sista dagen i Ko Samui idag! Vi aker tidigt imorgon bitti! Idag har vi shoppat lite och badat i poolen. Har vart kasst vader har faktiskt! Lite trist... Ar ju inte ens brun an :( Menmen... far val hoppas att det bli sol i Hua Hin som vi ska till i morgon! Sedan ska vi nog bada lite till in the pool och sen ska vi ut och ata gott. Hoppas att ni har haft en toppenjul fopr det har jag haft! Snart ar det ju nyar ocksa! Far val se vad vi hittar pa da.Men jag lovar som sagt att skriva massor nar jag kommer hem, och med 100000000000 bilder!! Ha det toppen snoppen
/ LLLL

Bloggar fran Thailand!

HeJ! forlat forlat forlat for att jag inte har bloggat harifran an... Men har inte haft tid! Nu ar vi pa Phi Phi och har det jattebra! Har precis vart och badat, ca 28 grader i vattnet! Imorgon ar det ju julafton! Ingen julstamning har precis... Men det funkar iaf! Jag loooooovar att ladda upp massor med bilder nar jag kommer hem! Nu ska jag nog ga oh duscha! God jul och gott nytt ar!
Puss fran Thailand!
/ L


En dag kvar!

HEEEJ! :D ÅOHhhhhh, nu är det bara EN dag kvar tills Thailand! Det känns som igår det var 50 dagar kvar...
Mamma hämtar mig i skolan i morgon klockan två, slutar tre egentligen. Vi åker hemmifårn klockan tre-halvfyra men planet går inte förräns klockan sju. Fattar inte riktigt varför vi ska vara där så tidigt, men men. Sjukt kul ska det bli i alla fall! Nu ska jag nog kolla på Top model eller något annat kul.
Ha det toppen, ska försöka blogga i morgon innan jag åker. Lovar att blogga från Thailand också. Ska försöka hålla mig uppdaterad, haha.
KISSSSS

Pissed off.

Såhär såg min gårkväll ut i stort sätt:

 
läxor, honungste, fika, tända ljus och såklart musik! Satt med den där jävla matten i mer än två timmar utan att fatta ett piss! Till slut blev jag så arg att jag...


tände eld på pennan! haha det är SÅ typiskt mig! Som tur var så brann inte huset ner.


Hejdåu.

T-R-E dagar kvar tills värmen

Hällåu. Idag har jag vart på min sista gudstjänst för i år! Mucho härligt. Nu är det nästan bara Thailand som passerar i min skalle. Thailand. Thailand. Thailand. Inget annat, nästan inget annat i alla fall. Jag har även börjat packa idag!Det är ju faktiskt bara tre dagar kvar nu, tre ynka dagar! Och så har jag sett på Bottoms up, den var kass. Nu ska jag glufsa i mig lussebullar med mamma och pappa. 
Ha det nu så bra!
Pöss'å'ajöss.


GÖTEborg

Godkväll! Min dag har sett ut såhär: åkte buss in till Stenungsund med Magdalena och Jennifer, där ifrån tog vi tåget till Göteborg och i Göteborg gjorde vi det självklara (shoppade). Dom köpte julklappar men det gjorde inte jag, eftersom jag inte ska köpa några i år. Och det blev inget annat heller, eller en fet neccisär, haha. Vi kom hem vid sex-tiden, då gick jag till Emma och var med henne i några timmar. Nu sitter jag här och möglar. Ska hitta på något nu, 
hej svej.
(HAHA, torra blogginlägg jag gör va? Can't help it. Or wait, yes I can!)

I väntan på inget.

Hej-san. Sitter här och trycker som vanligt. Lite sur eftersom vi väntade i 50 minuter på att vi skulle ha livskunskap, så kommer det en kille som säger att vi inte ska ha det, då var klockan kvart över två och bussen gick 20 över tre, men som tur var så kunde Lollos pappa hämta oss, men ändå, vi kunde ju tagit halv två bussen :O
AJA, sedan ska jag vara med tjejerna. Nu ska jag dricka julmust.
Ha en bra kväll, för det tänker jag ha.
P U S S

Byebye header.

Hej. Fan, det har hänt något med min header, men jag orkar inte bry mig, den var ful och jag har noll läsare, så vad är det för mening? Idag har jag vart med Jennifer och Frida efter skolan. Efter ett tag gick vi till brygga å mötte maggan, gick till Ägge in the church på konfa, sedan gick vi alla fyra hem till moi. Hade jävligt nice må jag säga. Nu känner jag att jag inte kan skriva längre. 
SEX DAGAR KVAR TILL THAILAND!!!
puss.


Tell me tell me

TJA-ba! Exakt en vecka kvar tills vi precis stigit på planet till Thailand, längtar! För detta vädret dödar mig, sakta men ändå ganska säkert. Nu sitter jag och diggar ipod-musik. Gcik till skolsyster och bokade tid till doktorn nästa vecka med, till på måndag, så jag hinner. Slår vad om att jag kommer glömma det.
 Jag kom på att jag måste skriva vad jag missar när jag åker till Thailand, för det är ju faktiskt väldigt mycket!


Detta missar jag här hemma i Sverige:
# JULAFTON! - det viktigaste av allt! Men det kommer förhoppningsvis flera av dem och att vara i Thailand är ju ändå SÅ mycket bättre!
# Nyårsafton - Kul, men det är inte hela världen liksom.
# Volleybollturneringen - HE-HE, okej jag hatar volleyboll. Men eftersom vi har tränat som satar till turneringen, så känns det meningslöst nu när jag inte kan vara med...
# Chocktillstånd - Ni vet när hela skolan ska klä ut sig, varje klass i var sitt tema, sen tävlar man mot varandra och kan vinna pengar. Det är ju faktiskt sjukt skoj, även om vi skämde ut oss REJÄLT förra året. Men eftersom våran klass ska vara tomtar/renar detta året så känns det inte som att jag kommer missa något, hahaha.
# Luciatåget - Känns väldigt trist, då jag faktiskt missade det förra året också! Det är faktiskt riktigt häftigt att se på, speciellt när folk som sjunger mindre bra sjunger solo. hahaha, nä.
# Bio - Vi skulle se på bio med skolan, okej det går ju inte att jämföra med Thailand, men hallå, bio på skoltid, hur ofta händer det? Inte ofta...
# Gudstjänster - HAHA, okej det är ju bara härligt att slippa, men ändå så är det ju som mest vid jul, och eftersom man måste gå på 21 gudstjänster, så missar jag ju massa, som jag får ta igen senare....
# Julavslutningen - Ja, det är ju väldigt mysigt! Alla skolans band uppträder, några sjunger solo/duett och lärarna försöker vara roliga genom att göra något uppträdande och man får förmodligen sina betyg osv osv.
# IDOL! - Det är ju final av idol, och jag MISSAR den! FAAAN. Det är ju det bästa med hela idol ju... Menmen, livet är en fest.
  

Nu har jag säkert glömt massor, men ändå. Det är ju väldigt mycket jag missar när jag är borta, men Thailand slår ju allt detta med hästlängder, LÄTT! Nu tänkte jag se på julkalendern, även om den suger getballe!


HEJDÅ! puss

SSSSSSSUR!

hej. FAN vad sur jag blir! Alltid när jag RÅkämpar med något så går det åt helvete. Försökte nyss göra ett armband själv, av pärlor som jag fick för ett tag sedan. När jag var klar med det första så gick såklart spännet upp, då gjorde jag ett nytt, och när jag var nästan klar så märkte jag att tråden var för kort, så det gick åt pipan det också. och förra vecka när jag skulle göra ett armband med samma pärlor men med en annan tråd, så satt jag i en TIMME (!) och försökte knyta tråden i "hänget'' (eller vafan det heter), men tror ni att det funkar eller? NEJ! Det är fan bara massa slöseri med tid! Ska aldrig mer vara flitig och göra armband med små pilliga pärlor. ALDRIG!
Idag fick jag reda på att jag låg på VG på engelskan, känns väldigt skönt faktiskt! :) 
Jag har tänkt på att mitt sockerberoende börjar minska. För när jag väl äter godis så är jag faktiskt inte så sugen, förr var jag ju sugen hela tiden. Men inte nu! Nu är det nya tag! Ska kanske ha som nyårslöfte att sluta äta godis? HAHAHA, nej aldrig. Skulle inte klara en dag, för det är ju mycket godare att äta godis när man vet att man inte får, typ. Jag vet redan vad jag ska ha för nyårslöfte, men det håller jag för mig själv. Det är inte det att det är hemligt, utan mest för att det blir mer seriöst om det bara är jag som vet det, typ. Nu ska jag ta en fet dusch, sedan kolla på favoritpogrammen!


 

imgres.jpg  imgres.jpg

              DH                                   UB

 

 

 

Adios amigos, vi ses imorgon, det vet både du, jag och bomullstussen i min sko.

PUSSSSSSSSSSSSS minus SSSSSSSSSSS

 


Hon träffade ett kärl.

Hej göllöngar. Vet ni vad jag har gjort idag? Nä. Tagit spruta! för Thailand. Gjorde ju det förra månaden också, men denna gången gjorde det helvetes mycket ondare! Det blödde skitmycket (kryddar) tillåmed! Hon sa att hon råkade pricka ett kärl eller något. Aja, det går la över nångång. Efter jag och mamma tagit sprutan så storhandlade vi på apoteket, haha. Köpte massor med grejer för 630 spänn! Inte illa. Sen småhandlade vi på coop och efter det åkte vi hem till oss. Det är ju första december idag med, om du har missat det, hehe. Och vad betyder det? Jo, att det är tio dagar kvar tills jag sitter på ett flyg till Thailand! (om det nu blir att vi kan åka, dvs.) Menmen. Nu tänkte jag kolla på julkalendern, har hört att den var skitdålig, men det kanske inte jag tycker, kanske!
Jag tittade för övrigt igenom mina gamla blogginlägg, från typ Augusti. Dom var så mycket roligare än dom jag skriver nu. Faktiskt. Haha, livet suger. TYP.
Nu drarja. KYSShey.

RSS 2.0