hola sverige (världen)

tjabba, har precis kollat fotboll med tove b, lotta, martin m.m. Spanien vann, woooho! ;)
Kommer inte på något mera att skriva nu, heeehee,
pussochhejdå
LINNEA


jag är bäst på att göra popcorn!

tja, har precis varit och kollat på cyklar med mamma. hittade inget speciellt... Ska nog kolla igen på lördag :) 
nu sitter jag och käkar popcorn, mjehehehhe. jag är bäst på att göra popcorn i kastrull, (för det är mycket godare än micropopcorn) så se upp!
puss på skinkan, sötnoooozzzzaaaar! ; )

hola

hej ungdomar ;) idag har jag vart på torp med mamma och eva. Jag köpte present till Tove: Ldb bodylotion, deo och showergel, det luktade fedt_godt. Hon blev jätteglad ;) När vi kom hem åt vi thaimat. Nu sitter jag och har världens skönaste snack med frida på msn, hahaha. 
ha det/ lin

tjosan

hej, har inte skrivit på ett par dagar nu, förlåt (a). imorgon är det midsommar och jag vettifan vad som händer :( buhuuu
Idag har jag slappat, ätit massa jordgubbar och shit.
jordgubbspuss <3

mohammed

tjabba, idag var det en slappdag :( Vaknade av att en kille som skulle fixa elmätaren i källaren knackade på dörren, jag fick hoppa upp ur sängen och dra på mig ett par pyamaspyxor. + att jag hade glömt att ta bort sminket från dagen innan så jag såg helt förstörd ut typ, haha pinsamt... Men that's me. 
Synd att det är så tråkigt väder nu på sommarlovet och allt... 
vi ses och hörs
puss linnea

helmysig dag!

hällou, idag har jag varit med nellah, vi pratade massa, köpte godis, spelade kort och såg på 'Bombay dreams' . Sedan skulle jag hem å äta vid sju och nu sitter jag här och ruttnar :) Imorgon vet jag inte vad som händer å fötter, får se då helt enkelt. Juste, idag fyller min syster Tove år! Fast hon har åkt på ngt slags läger för intelligenta kids (inte så nördigt som det låter, jag lovar). jag har inte köpt present ännu. men det kommer, det kommer.
ÅÅÅÅH, vad störande att Zpäin (spanien) klämde in ett mål i 92:a minuten igår. :o
PUSSHEJDÅ

hej sverige

hällåu. idag har jag vart på torp med mamma och pappa. vi köpte gräsklippare, 4-manstält och en kyl/värmebox som man ska ha i bilen, m.m. Skulle egentligen köpa present till Tove oxå (hon fyller år i morgon) men det sket sig :( Och om en halvtimma så börjar Sverige- Spanien! ohyes. Känns inte som sommarlov, ghad. heeeja Sverigeeeee, :)
hejrå ;]
pusssssÅhej

SOMMARLOV!

hallåhallå. sommarlov nu, känns overkligt. Det har lixom gått så himla fort. men jag ska inte klaga...
på skolavslutningen så var det massa som sjöng osv. tyskarna var där med, men vi hann inte prata med dem elr ngt.
men nu är det över.................. känns lite konstigt bara, kommer sakna kompisarna (de jag inte träffar på sommarlovet då).  men jaja, that's life ; )
Men nu ska jag gå och njuta av livet.
glöm inte att leva livet innan livet lever, HEHE.
sommarlovspuss

HEJEHEHEJEHHEHEJJE!!!!

hello. idag var det städdag i skolan, vi fick lämna in böcker och städa skåpet och shit. sedan spelade vi brännboll, fast jag å Jeffie var inte med, haha, det suger. men jag skriver jättefort nu vilket betyder att jag helst vill komma härifrån, vet inte vad jag ska göra nu, men jag vill inte sitta vid datorn längre! åh.


fitta och ett otrevligt hejdå för jag är arg!!!! :'(

klassdag! :)

idag hade vi klassdag, med klassen , haha :) Det var feeedt blåsigt, asså verkligen sjukt blåsigt! Iaf, så bergsklättrade (?) vi. Asså när man sitter i sele och kråmar sig upp för berg. Det var sjukt läskigt, jag trodde jag skulle dö, inget jag gör om direkt. Vi grillade även korv, fast jag hann inte äta ngn eftersom dom åt när jag klättrade :( Också fick man massa flygande naturgrejer i ögonen + sjukt rufsigt hår. Men trots det så var det en mysig och trevlig dag :) Vi hade med oss eget godis och dricka som vi satt och mös med. En myyyysdag :)
OCH NU ÄR DET SVEEEERIGE-MATCH!!!!! HEJJJJAAAAA SVVVEEERRRIIGGGEEEE!!!!!!!!! ffs.
nu ska jag hämta sverigemössan och hälla chips i en skål.
puussssssss
(två dagar kvar till skolavslutning, vad sägs om det, vaa???)

haha, analsex!

HAHA, dagens roligaste: Jag och några i klassen gick in i biblioteket, vi satte oss vid ett bord där det låg en bok. Jag och Rebecca började läsa den och märkte att den var "snuskig".
Rebecca: vad är analsex?
Jag: Haha, eeh asså, det vill jag ju inte säga ^^
Rebecca: jomen komigen, vad är det?
en timma senare, efter SO-lektionen.
Rebecca till Hans(lärare): Hans, vad är analsex?
Hans: eh, det är när man har sex i rumpan, det flesta tycker att det är obehagligt, men vissa tycker att det är skönt. Det är ungefär en procent av sveriges befolkning som har det.

HAHAHAHAHA, vi andra höll typ på att skratta ihjäl oss. så jävla kul (ni kanske inte fattar, men tro mig, det var kul!)

för övrigt har det varit en ganska slapp dag. slutade vid kvart över ett ungefär. Ska ha klassdag imorgon, och ja, jag kan ju skriva mera då! :) 
puss sålänge

hello evrybody

tja, i fredags vere student+ studentfest på ängen, ganska trist. hehe. Lucas och Alicia, Vicki, Janne, farmor och kacki sov över med. goooooote.
Nu har anton grillfest hemma ^^
Och igår gick vi till kårevik me lucas och alicia å co. myyys. sen på kvällen tog vi ett kvällsdopp vid nya bryggan.
Idag har jag bara slappat. har värsta ojämna solbrännan som svider.
Men pusss

ps. varför har min blogg flyttats? :o

första doppet!

hej sunshines. Igår var jag med Emma och Annakerstin, vi badade och så, FÖRSTA DOPPET ffs! Det var svinkallt :( 
Nu ska jag snart cykla till skolan, är klar och har lite tid över :) Sminkfri idag, första skoldagen jag är det faktiskt :) Imorgon är det student! Längtar inte. 
Men pussÅhej.

I'm the fucki'n brain

hej, hot dag idag :) Vi har sett på massa film idag, på engelskan och på två SO-lektioner. Så eftersom vi har Elevens val sista lektionen och jag har film där med så valda de flesta att gå hem, orka sitta och kolla på film i 1,5 timmar när det är typ 4000 grader varmt ^^ hehe. På klasstaffeten så ska jag göra en "tankenöt" med Shumasher, hahahaha. The brains. Nu ska jag slå in lite paket till tove, mjehehehehe

PUSSHEY!!!


hej i solskenet

Ännu en glödhet dag, har nog fått lite färg, mitt mål är att bli lika brun som Tove :) Mamma kom hem inatt och jag fick ett jättefint armband av henne :] Idag har jag som aldrig läser böcker börjat läsa 'paradise end', jag har läst den förut men kommer inte riktigt ihåg så jag bestämde mig för att läsa den en gång till. Har läst över hälften :) 
Tre riktiga skoldagar kvar, hur känns det? jotack bra :D
Ha en fortsatt varm kväll, kram Linnnnnnnea

RSS 2.0