Jag är mäktig!

Hej! Vad gör ni? Jag kom nyss hem från gudstjänsten. Det är ju första advent idag. Det var helt FULLPROPPAT i kyrkan. De fick t.o.m. ta in massa extra stolar för att alla skulle få plats! Jag gick ju som sagt och hållde ett ljus. Erik gick först med ett kors, efter honom gick jag och Christer med var sitt ljus, efter oss gick Carro med en fet bok. Och efter henne gick först barnkören, sedan vuxenkören och sjöng för fulla halsar. Kändes ganska mäktigt att gå där, nästan först, med ett ljus i handen och ett flin på läpparna. Haha, synd bara att jag kände mig jävligt skabbig. Mitt hår var ganska fett och jag hade bara slängt på mig några kläder. Alla andra var ju finklädda och fräscha. Men det skiter väl jag i. 
Idag ska jag bara relaxa. Längtar så till Thailandet! Snart kommer nog mamma och pappa hem också. Great!
Jaaaja, jag får väl hitta på något annat nu då!
Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss.


Jag vet inte, inte du heller!

Hej. Har precis kommit hem från Magda. Vi hade mucho kul! Vi kollade först på 'something new', den var ganska kass. Alltså den var inte dålig direkt, men det känns som en sån film som man har sett 100 gånger förut. Efter det flummade vi på hennes rum. Vi skrattade åt precis allting. Och ja, jag fick magkramp. Sedan bakade vi negerbollar (2 enorma, mkt lättare!). Och kollade på Mamma Mia! Har ju sett den på bio, den är ganska härlig! Efter det så "busringde" vi, haha jag vet att det är sånt man gjorde i 4:an typ, men come on, lite kul får man ju haaaaa! Vi rinde iaf till folk på Magdys kontaktlista och det var riktigt jävla kul! 
Aja, i morgon så är det ju gudstjänst för min del. Ska ju bära något jävla ljus, HE-HE. Slipper ju gudstjänsten nu i tre veckor. Just det, det är ju typ krig i Thailand nu! Eller aa, inte krig men det är ju några som blockerar flygplatserna eller vafan det är?!?!?! Så det har inte gått flyg till Thailand på flera dagar! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det går över inom kort, för det vore ju förgäves om vi fick ställa in resan. Haha, nu är jag så trött att jag bara skriver på utan att egentligen veta vad jag skriver om. Ska väl sova nu, får se hur det går, är ju ensam hemma, läskigt!
PUSS!


Jag visste det

TJABBATJENA! Igår var jag med Magdalena och Jennifer. Vi möttes kl 8 på pizzerian, dom käkade pizza. Sedan cyklade vi till ishallen för att kolla på hockey. Det var p 93/94 som spelade, det var 10 ggr roligare än att kolla på a-laget! Efter det cykla vi hem till magganhaggan och kollade på utröstningen av idol. Johan åkte ut! SÅ JÄVLA BRRRRA!!!! Efter det kollade vi på film. 'I know who killed me' med Lindsay Lohan. FAN vad dålig den var! Riktigt kass, alltså!
Idag åker mamma och pappa till göteborg, de ska på 50-årsfest. Dem kommer hem imorgon. Så jag är ensam hemma idag, om inte Tove är hemma då, vilket hon inte ska vara.
Nu sitter jag och äter godis för fulla muggar! Ska väl kila nu. Ha det toppen! Pusspuss :)
PEACE

BLÄÄÄÄÄÄ

TJA! Ska vara med Magdalena och Jennifer snart. Kuuuul.
I morgon åker mamma och pappa till Göteborg och sover där, så är ensam hemma då :) Vet inte vad jag ska hitta på nu, ska möta dom om en halvtimme. Shit, kommer inte på något att skriva. FAN vad jag suger på att blogga. Men jag tänker inte sluta för det, motherfuckers!
AJA, hejdå typ.

Vila i frid

Hej folket. Har precis vart på konfirmationsskit. Jag och några till har fått en uppgift till gudstjänsten på söndag. Vi ska nämligen bära ljus/kors/bok fram och tillbaka medan dom andra sjunger. Orkar inte det egentligen, men man måste göra det någon gång och då har jag det ju gjort :) 
Idag dog Louises morfar. Hon fick reda på det precis innan hon skulle gå till skolan så hon var jätteledsen. De hade jättebra relation, hon sa att det var hennes morfar som betydde mest för henne efter hennes familj. Men that's life, alla dör ju någon gång. Man får helt enkelt leva med det, hur hemskt det än är. Sorgligt MEN sant.
Nu ska jag nog göra svenska läxa. 
Pouss.

Catfight!

HEY! Har precis vart på Hockey. En riktig dundermatch, det blev 9-4 till Rönnäng. 
I morse hörde jag något som lät som en varg, jag blev skitskraj och gick å kolla i fönstret, men det enda jag såg var min katt. Jag såg att Selma hade sin blick på något, jag knackade lite på fösterrutan för att hon skulle kolla på mig. (ylandet hade slutat för tillfället) men då börjar ju nån jävla katt yla utafnför dörren. Jag vågar ju inte öppna den eftersom jag inte ville bli attackerad av en katt, eller att katten skulle springa in eller gud vet vad, så jag gick in i mitt rum. Då hör jag FETASTE kattskriken. Då hade ju Selma hoppat på den ylande kattjäveln och JÄVLAR vad dom slogs! Jag blev ju orolig för min katt ett tag där, men såg att hon vann överlägset. Sedan stog dom och kollade på varadra skitlänge mitt i vägen, tills det kom en bil, då sprang dom iväg och jag kom på att jag var sen. HAHA, wierd or what?
EH, okej kanske inte var sådär JÄTTEnödvändigt att skriva allt detta, men hey, man lever bara en gång. typ.
Och för övrigt så har jag och mamma bakat lussekatter idag! Greeeeat. Dom blev skitgoda, plus i kanten där.
Nä nu ska jag sova, har skitont i ryggen, skulle ju egenligen till skolsyster idag, för doktorn var där, men jag orkade inte...
Nu slutar jag skriva. ETT. TVÅ. TRE.
HEJDÅÅÅÅÅ! :))

Sluta ring!

Hej alla barn och äldre. Blir sååååååå sur på alla telefonförsäljare som ringer stup i kvarten. Idag har det bara ringt 2 medans jag har vart hemma, men igår ringde det minst 5-6 stycken. Fett jobbigt. 
Åh, jag fick faktiskt VG på Kemiprovet! Och det var inte långt ifrån MVG, jag är i alla fall fett nöjd! Riktigt nöjd.... De flesta fick runt 20 poäng, jag fick 47,5. Who's the best? Haha, nä nu ska jag sluta dryga mig, jag passar lixom bara på medans jag kan. YEEEEEY, idag går mina favvis-program på teveeee, behöver jag ens skriva vilka de är? Nä, tänkte väl det...
Nu är jag sjukt sugen på lussekatter. 
I love you guys!

Jag är lite bättre än dig på detta.


När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar.
Bara ett. Det är inte så lätt som det verkar!



1. Var är din mobiltelefon? Sängbordet
2. Var är din äkta hälft? Oupphittad
3. Ditt hår? Truls
4. Din mamma? Kärringgympa
5. Din pappa? TVn
6. Det bästa du vet? Vännerna
7. Din dröm inatt? Glömd
8. Din dröm/ditt mål? Lycka
9. Rummet du är i? Köket
10. Din hobby? Kompisar
11. Din skräck? Orädd
12. Var vill du vara om 6 år? Flott
13. Var var du igår kväll? Duschen
14. Vad du inte är? Pigg
15. En sak du önskar dig? Happiness
16. Var du växte upp? Här
19. Det sista du gjorde? Tänkte
20. Dina kläder? Bekvämt
21. Din TV? 40''
22. Ditt/dina husdjur? Selma <3
23. Din dator? Mac
24. Ditt humör? Slö
25. Saknar någon? OM!
26. Din bil? Nä
27. Något du inte har på dig? Linne
28. Favoritaffär? ICA ;)
29. Din sommar? Good
30. Älskar någon? Alltid!
31. Favoritfärg? Röd
32. När skrattade du senast? Idag!
33. När grät du senast? Glömt

 

 

 

HAHA, fett jobbigt. Testa du också, vetja! 

Hare bra gullungar så ses vi i morgon, aight?

Yalla


Han vann.

Ja, pappas jobbarkompis vann på Vem vet mest. Fräääääckt va? Ja lite.
Jag har precis gjort teknikläxa, har skrivit om TVns historia, haha. Nu ska jag göra en lista som jag hittade sen ska jag ta en fet lång dusch. Ha det sådär!
Pussisar.

You know it.

Hej. Sitter och dricker julmust. Jag har tänkt på att Apotekarnes julmust är så klen på något sätt, smaklös typ? Haha, bara en tanke, eller nej men ni fattar......
Det snöade lite idag också. Jag tycker att om det ska snöa så ska det fanemig snöa mycket, annars kan det va'.
Pappas jobbarkompis skulle tydligen vara med på Vem vet mest idag, så jag får väl kolla på det då.



Apotekarens julmust får 3 av 5 smultron. Det är ju trots allt en klassiker!




Jag och min lilla kusin Alicia. Visst är vi söta?



Hejdå. Good bye. Adios. Ciao. Auf Wiedersehen.

Ordinary sunday

HEY, har precis kollat på reprisen av idol. Tyckte det var HELT FEL att Anna åkte ut!! Johan och Robin ska åka ut nu ju! Alice ska vinna tycker jag! Släkten åkte hem idag med. Skönt. För mina kusiner är sjukt jobbiga, haha. Dom klänger på mig som satan (dom är 7 och 9 år, he-he). Idag har jag vart på gudstjänst också, very very boring. Nu är det enda jag tänker på Thailand, SOM jag längtar. 
Pussel.

dom kommmmmmer

HELLO. Nu kommer släkten när som helst, orkar inte det men vafan... Anton har flyttat nu, woho! Kanske skriver senare idag, får väl se. Nu ska jag väl gåooo.
Kisssss

Jag såg dig!

HEY kompisar. Har precis kommit hem. Var ju på Öppen scen idag med Magda, Jennifer, Frida och Rebecka. Det var ganska trist, haha. Det sabbar lite att de sämsta banden ska köra typ tio låtar.
Det snöade faktiskt idag! Fast nu är det typ borta, lite synd, det är ju så mysigt med snö. KOM TILLBAAAAKA!
Imorgon kommer släkten. Vi ska fira pappa och Kackifaster som fyller 50 år den 15 december. Lite tidigt kanske, men what the heck liksom. Jaja, nu ska jag sova. 
Puss och adjö.

Trööööött

HEJ, är skitslapp nu, har vart det hela dagen. Orkar ingenting, böhhhh. Men vet ni? BÅDA mina syskon är på G att flytta nu! Anton flyttar imorgon och Tove ska flytta i början av december. Kan det bli mycket bättre? Skulle inte tro det...
Det snöade idag! Tycker det är lite för tidigt för snö.
Men ska som sagt på Öppen Scen ikväll. Puss på det. 
Hejdå alla fans.

Yallllllllla

HEY! Tänk, om tre veckor ligger jag i Thailand, GOTT! Idag följde jennifer med mig efter skolan, vi chillade och sen mötte vi magda vid bryggan, köpte godis och gick till församlingshemmet för konfirmatiooooon, :(
Imorgon ska vi på Öppen scen, även om vi inte tyckte det var speciellt kul sist, men ändå, haha.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så hejdå! 
 gammal och ful bild, men what the heck, man lever bara en gång (minst).

Dom dog.

Hej kompisar. Jag gick till Emma efter skolan, vi såg på film och sånt. Och för övrigt så har två av hennes sju kattungar dött, lite synd, men vafan hon har ju fortfarande fem kvar! Haha. Imorgon är det ju konfirmation också, attans! Men nu ska jag sova, det behöver jag. 
Sleep well cykelställ!

TVkväll

Heyyy. Har precis kollat på Desperate Housewifes och innan det Ugly Betty, älskaaaaa!
Imorgon har vi fetaste kemiprovet, har pluggat som en galning idag (överdriver somfan).
Menmen, får väl se hur det går. Nu ska jag sova, eller försöka i alla fall.
massa pussar.

pizza, i skolan!

Hej på dig och mig! Vi hade matteprov del 2 idag, gick sådär. Vi fick pizza i skolan idag. Förra terminen fick vi mat för 2,50/person varje dag, det var nästan ingen som åt, skitäckligt! Denna terminen kostar maten 50 kr/termin. Vi får både vanlig mat och vegetarisk, salladsbuffé och oftast pastasallad med någon god sås till. Men pizzan var helt klart den godaste maten i skolans historia, har aldrig blivit så mätt (inte i skolan iaf), helt sick haha. Mamma ringde skolsyster idag eftersom hon skulle göra det. Syster sa att jag skulle till doktorn som kommer till skolan om någon vecka. För att jag typ svankar eller något? Så jag ska få några övningar som jag ska göra innan jag går och lägger mig varje kväll, typ. 
Aja, får väl se hur det blir med det. Nu ska jag pilla mig iväg till TVrummet och kolla om det går något sevärt. 
kiss
 

En typsik Söndag.

Hej vänner! Alla datorerna i huset är verkligen SJUKT (!) sega! Det tar typ tio år för dem att ändra sida, jättejobbigt. Jag sket i gudstjänsten idag, pallade inte trycket, haha. Nej men man behöver ju bara gå på 3 av 4 i månaden och jag har gått på typ 6 av 7 gudstjänster hittils, så det är lugna puckar.
Jag har precis bakat Lolos (min gamla dagisfröken) chokladkaka! Den blev ganska bra. Funderar starkt på att gå på en promenix sedan, har inte vart ute något idag. Fast jag hatar att gå, så jag får se.
Nä, nu får jag väl sluta skriva och äta ch-kaka. Hejdå!
Chokladpuss.
(kom ihåg, det är inte farligt att kommentera. Jag har ju inte fått nån kommentar på flera dar!(det rimmade))


meningslös dag

Tjao. Denna dagen har vart sjukligt slapp! Jag har: duschat, läst SOLO, ätit godis och annat gott, suttit vid datorn, vart sjukt rastlös, kollat på TV osv. Så trist! Har inte vart utanför dörren någon gång idag, buuuuusigt! Känner mig jättetrött nu och ska förmodligen sova snart :) 
puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

HATA HATA HATA!

Jalla! Kom precis hem från Magdalena. Jeff var där med. Vi gjorde massor med kul och hade minst lika kul. 
Imorgon har jag bestämt mig för att chilla gärnet. Vakna sent, duscha långsamt, datorn, tvn, godis osv. Leva livet med andra ord, hehe. 
Jag h-a-t-a-r vädret! Jag hatar höst! Och hata är ett jävligt starkt ord, men jag menar det till 100 %. HATA HATA HATA höst! BlÄäÄäÄÄ! Aja, nu ska jag sluta leka negativ. Ska nog lägga mig nu, känner mig lite sleten. 
kisskiss.

Strömmen gick!

HEJ snyggingar! Vet ni? Idag hade vi strömavbrott i skolan. Från klockan nio till klockan halv elva typ. Om strömmen hade kommit tillbaka sju minuter senare så hade vi fått gå hem. För då hade dom inte hunnit värma maten. Och vet ni en annan sak? Nästan alla tjejer i klassen skobbade hemkunskapen, så jag var ensam tjej i min grupp. Louise var kvar i den andra, men såg ju henne inte, så... Var det inte lite strongt av mig att inte föjla grupptrycket där eller? va? va? Haha, okej det kanske var en självklarhet egentligen, för dom hade väl ingen anledning att gå hem. Strömmen hade ju kommit tillbaka...¨
Men när jag kom hem vid halvtvå så funkade inte internet, såklart... Så jag kollade lite på TV, sen klockan halv fyra var det konfirmation som gällde, alltid lika kul -ööörhhhmmmmm-
ÅH, i morgon är det fredag! Och vad tycker vi om det? VEEEERY good, ellerhur?! aJa, nu ger jag mig. Får väl duscha eller något nu. Vi har matteprov imorgon, damnit!
Adjöss.

FYRA VECKOR KVAR!

DAMN! F-Y-R-A veckor kvar tills Thailand. ÅhhHHHhhh, vill ju dit NU NU NU! BöhhhHHHhhh, NUUUU! Okej, jag ska lugna ner mig............................................................................... så :) Imorgon klockan halv tio ska jag till skolsyster och mäta&väga mig och grejer, jag hatar sånt. Eller det kanske jag inte gör? För jag har inte gjort det på typ hundra år, så jag kommer inte ihåg faktiskt. Menmen, livet suger. 
Nu ska jag gå å hänga mig, ses i nästa liv........ kanske

sometimes I think it's nothing to live for
sometimes I wanna trust on somebody
sometimes I wanna talk about it 
sometimes I wanna go to hell and never come back 

Sju kattungar!

Hej alla människor och utomjordingar. Jag var precis hemma hos Emma, och gissa vad? Deras ena katt har fått nya kattungar. Sju stycken! De ville inte ens ha kattungar. Eller de ville ha en omgång med kattungar, men de har dom redan fått (i augusti typ). Så blev katten gravid nästan dirket efter hon födde de förra ungarna, dom kom igår. Erkänn surt? Sju jävla kattungar, hahaha! Så nu har dom tio katter, två vuxna, en från den förra kullen och SJU (!) kattungar! Aja, nog om det.
Nu ska jag såklart se på Ugly Betty och efter det Desperate Houswives. ÅH vad jag älskar deeeeeeeet!
Fast tror jag ska duscha innan och sätta TVn på pause, så kan jag spola över reklamerna sedan, smart va? =)
puss på er!

En månad kvar!

HEJ! Vet ni? Idag är det exakt en månad kvar tills Thailand. Vad kan man säga? Tiden går fort, känns som igår vi beställde biljetterna! (februari). Very good.
Har egentligen inget vettigt att skriva, så får väl sluta här. hähä
pusshej.

Regnig fars dag med en tråkig start.

Tjänare. Har precis vart på gudstjänst. Fast idag var det faktiskt roligare än vanligt. För det var typ sångmässa eller något. Det var i alla fall en barnkör och en ungdomskör som sjöng massa. Barnkören var så himla söt. Det var typ barn i 5-10 års åldern som sjöng. Blev förvånad av att de kunde texten så jävla bra, även på engelska. För de flesta av de barnen kan ju inte ens läsa, då är det ju gaaanska coolt att kunna sjunga avancerade låtar. Aja, idag är det ju fars dag! Jag har inte köpt något, men mamma har fixat present, så jag hakar på henne och säger att det är från mig också, som vanligt. 
Mamma har gjort en chokladtårta också, mycket gott! (inte för att jag har smakat än, men...)
Det spöregnar ute, lite trist men jag överlever, tror jag.
HEHE, puss.

Very good!

Kände mig tvungen att ladda upp videor med James Morrison, eftersom jag berömde han så mycket.
Låtarna är ganska gamla och ni har ju säkert hört dem förut, men hey, han kan väl vara bra för det?



haha, denna videon är ganska B. Men whataheck.






That's it.

hundra tusen kramar till er!

Relax, take it e-eeasy!

Hej vänner. Idag vaknade jag tolv. Har bara slappat och de gör jag nog resten av dagen också. 
Igårkväll var jag med Magdalena. Så kedjan bröts inte, eller jo kanske. För Jennifer var ju inte med. Så den bröts halvt kan man säga. Men vi hade mycket kul i alla fall! :D
Nu sitter jag och lyssnar på James Morrison. Älskar hans röst, texten är också fin. Puss på honom.
Hoppas det går någon bra film på TVn ikväll! 
Massa pussar och kramar
Linnea. 


Vackert




är dom inte sjukt snygga? Jo.

Green day.

Tjolahopp. Idag var det grön dag i skolan. Vi gjorde massa "kul". Gick även till OK på lunchen med Frida, Jeff, Magda, Christer&Marcus, very najs. Men för en gångs skull så köpte jag inte godis -megastolt-  (:
Idag får jag se vad jag gör. Om jag inte är med Magdalena och Jennifer så bryts kedjan. Detta är den åttonde fredagen vi ska vara med varandra, om vi ska vara med varandra. 
Men puss å hej, ses nån gång.

Recension

Hola amigos. Sitter för tillfället och skriver en recension om Populärmusik från Vittula. Ni vet den boken som jag inte fattade ett piss av? Den. Så ni kanske kan lista ut att det är ganska svårt att skriva en recension om just den boken. Men jag försöker ju i alla fall. Det går ganska bra, för mamma hjälper mig och hon har läst den.
Efter skolan åkte Frida och Jennifer med mig hem. Vi köpte choklad/cola och gick hem till mig. Sedan gick vi till kyrkan för konfirmationssamling (eller vad heter det?!).
Imorgon har vi grön dag. Vilket betyder att vi ska ha 'No smoking generation'. Det börjar bli riktigt tröttsamt eftersom vi har haft det en gång varje termin sedan 4:e klass, och de pratar ju bara om samma saker hela tiden. Vi har fattat, det är inte bra att röka, det räcker nu, typ.
Så, nu ska jag fortsätta skriva på recensionen, hoppas jag får högt betyg, så som jag kämpat!
Puss på er och puss på mig!

Utvecklingssamntal

Hej vänner. Jag ska på utvecklingssamtal om en timme. Är på dåligt humör så jag känner verkligen inte för det. Både mamma och pappa ska med, ännu sämre. Ska försöka övertala dem att bara en får följa med ;) 
Eftersom alla skriver om Obama nu så tänker inte jag göra det, jag är ändå inte så insatt. Men jag hejade på honom i alla fall. 
Nu ska jag äta lax, det blir man smartare av (fast jag kan la inte bli så mycket smartare...). Haha, nej men hej då sötnosar!
Puss på dig, dig och dig.


  hahahahaha! Hittade en två år gammal och ful bild på mig själv. Nu blev jag på lite bättre humör, hahaha. Erkänn jag var HET? (asså för er som inte fattar det så är bilden inte neutral utan på någon konstig inställning som gör att fejset ser enormt ut)
puss å hej ännu en gång.

Så sorgligt

Asså kolla på detta klippet. Är det inte sjukt sorgligt? Hon kan inte vara helt frisk i huvudet. Okej, alla är olika och hon kanske bara är (lite) udda, men liksom kom igen! 




Aja, nu börjar snart Ugly Betty = Feeeeett bra!
Nu ska jag dra mig.
 


PEACE


Nu är det höst!

Hola! Sitter å lyssnar på The script, kan inte göra annat än att älska dom! SÅ bra!
När jag kom hem åt jag massa chokladbollar från igår, very good!
Idag är det Desperate Housewifes. I love it! Det är typ veckans höjdpunkt :o
Nu är det som vanligt, kommer inte på något att skriva. Så det får bli ännu ett tråkigt inlägg. Sorry folks!
ÄÄÄÄÄsh, kanske skriver några rader sedan. Jag har ju faktiskt mycket läxor. Inte för att jag tänker göra dom nu, men ändå. 
I love you, you and you!


Nämen gudars

Hallå du! Idag hade vi en vikarie på två lektioner. Hon hette Lisbeth. Alla hatade henne. Hon hatade alla. Hon var en sådan som är snäll och man är snäll mot henne och taskig och man är taskig mot henne. Alla var taskiga. Hon var taskig. Eller taskig och taskig, hon var la mer sur och skrikig, vi var taskiga. Vissa skrek fula ord till henne, andra kastade papperslappar och släckte lamporna hela tiden. Väldigt omoget. Jag tyckte i alla fall lite synd om lilla Lisbeth. Hon hotade flera gånger med att hämta rektorn. Hon grät nästan. Hon fick panik och hämtade en annan lärare som skällde ut oss. På andra lektionen var vi inte bättre, haha. Stackars Lisbeth. Jag tror att vi har förstört hennes dag. Jaja, nog om det.
Vet ni? Jag fick VG på ett oförberett engelskaprov. Det är ju inte så dåligt!  
När jag kom hem gjorde jag chokladbollar. Hittade ett asgott recept, kanske kan lägga in det om ni vill?
Min mentor ringde igårkväll och berättade att jag har utveckligssamtal på onsdag klockan 18! Det var som fan.
Jag skulle vilja skriva mycket längre, men kommer inte på något att skriva. Så sorry killar och tjejer, jag får dessvärre sluta här!
Adios amigos. See you later alligator.

Slingat håret.

Ja, jag slingade håret nyss. USCH! BLÄ vad dåligt det blev. Okej, jag överdriver. Men det kunde ju blivit bättre. Eller det hade nog vart bättre om jag färgade hela håret istället eftersom att nu är överhåret jätteljust och underhåret tvärtom. Vilket ser gaaaanska konstigt ut.
Såhär ser det ut:
 
SÅ, vad tycker ni? Ska jag färga om det eller ska jag låta det vara? (det ser värre ut i verkligheten, tro mig!)


Puss.

I'm not dead.

Tjao. Vet att jag inte skrev igår. Men sidan funkade inte.
Gårdagen spenderades med Magdalena hos Magdalena. Det var very nice. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde, och jag tror inte att ni bryr er heller. Så jag skriver några ord som kvällen innehöll. Crossroads. Popcorn. Promenad. Kamera. Systerdotter. Dator. TV. Naturgodis. Bulle. Skratt. Tjöt. Och masssssor mera!
Idag är det ju sista dagen av höstlovet. Det firas med gudstjänst! HAHAHA, nej men jag måste ju...
Men jag ska såklart försöka njuta av dagen så mycket som möjligt. 
Tjingeling.

 såhär tycker jag om Lördagar. 

Kalla mig Klanten

Hej. Det ä ju Halloween idag. Och vad betyder det? Jo, att det är 29 år sedan min farfar dog, slå den!
Har precis kommit hem från Magdalena. Jennifer var där med. 
Jag och Magda möttes vid halv fem och gick hem till henne. Vi bakade kladdkaka. Den blev skitgod och skitful. Men det är ju insidan som räknas, right?
Sedan skulle jag hem å käka, hade inte ätit på hela dan. Mamma hämtade mig. Åt. Cyklade tillbax till M. Jennifer kom. Vi kolla på idol. Vi spelade in filmer, hahaha. 
HAHA, dagens roligaste: vi skulle ner till magdas rum och jag bestämde mig för att springa i förväg för att få den bästa stolen. Så när Magda var lite bakom mig så smällde jag igen dörren. Och vad tror ni händer? Jo, handtagen lossnar såklart. Och man kunde inte öppna dörrfan. Till en början var det ju skitkul, vi gapskrattade i flera minuter. Men sen var det ju inte lika kul längre att stå där helt själv. Så jag drabbades av panik typ. Alltså, dörren hade låst sig och handtagen hade ramlat av, gick inte att sätta på. Men smart som jag är så kom jag på, efter ett tag, att man kunde låsa upp med en sax, å de funka! Thanks god. Hade ju inte vart så kul att sitta helt själv hela livet lixom.
Aja, nu är mina ögon trötta så jag får la lägga mig i sängen å drömma mig bort. 

I love you all, and you know it.

RSS 2.0