Mondays sucks

Hola! Idag är det ju måndag. Och vi alla hatar ju måndagar, eller hur? Finns ju inget värre. Och det blir ju inte bättre av att vi har sju AStråkiga lektioner på måndagar. Men nu är ju som tur är måndagen snart slut så jag pustar ut och klappar mig själv på axeln, nu är det ju en hel vecka kvar tills nästa måndag, GÖTT!
Imorgon är det tisdag(tro det eller ej), och efter skolan så ska jag och några tjejer från klassen äta pizza och ragga praoplatser, för vi ska praoa vecka 38, blÄ!
Nu ska jag surfa vidare, see you later dudes

Dumma mig

HALLÅÅÅÅÅÅÅ! What'z up? Lyssnar på lite go och färsk musik på spotify, göööött!
Idag har jag ätit lite för mycket godis, kollat på lite för mycket teve och slappat lite för mycket(kan man göra det?)
Sen har jag faktiskt brytit mitt -att-inte-dricka-bubbelvatten-löfte, tyvärr! Jag är verkligen världssämst på att ha löften, bryter dem alltid efter några dagar, attans alltså! Men till mitt försvar så var det inte meningen att dricka bubbelvatten, för det gick till såhär: Igår när jag och mamma shoppade osv så blev jag törstig, köpte därför en dricka som jag trodde var vanligt vatten, men det var såklart bubblor i, så vad skulle jag göra lixom? Låta bli att dricka, fastän jag var jättetörstig? Skulle inte trooooreee! Så nu är jag tillbaka i gamla vanor, haha!
HAHA, ännu ett inlägg om absolut ingenting. Är jag inte för bra?????
PUSS

Saturday

Halloj! Idag har jag vart i göteborg med mamma. Först åkte vi till Antons lägenhet och lasta grejer som var toves(?), lägenheten var skitsnygg, faktiskt. Sen åkte vi o shoppa, fick med mig lite smått och gott hem. NAJS
Nu regnar det och jag är rastlös.
PUSS

ett tidigt godnatt

Tjena! Har suttit både framför datorn och teven flera timmar nu. Klockan är elva och jag är trött som ett as, trots att det är fredag. Imorgon drar jag in till göteborg med mamma :-)
Nu ska jag lägga mig! Kommer somna bums, haha!
Men godnatt då, puss

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyys

OJ! Det SPÖÖÖÖregnar ute......  Idag slutade vi 14.20 men det regnade och eftersom vi skulle cykla hem så tänkte vi att vi kan ju vänta tills det slutar regna. Tio minuter går, tjugo minuter, trettio, fyrtio, vi satt där tills klockan 15.10. I femtio minuter! Men hade det slutat regna då? Nej, det regnade ännu mera än vad det gjorde när vi egentligen slutade... Men vi kunde ju inte hänga i skolan hela dagen så jag och Ankan cyklade hem(M och L hade redan cyklat, de pallade inte trycket...), gissa om vi var blöta när vi kom hem haha! Inte en torr fläck hade jag på mig, och det var typ sjöar i mina skor. 
Om det fortsätter regna så stannar jag hemma ikväll, har fått nog regn på mig idag haha!
Hare gööööttt. 
puss puss puss


chicka boom

HallÅ! Idag slutade vi halv tolv i skolan(hade ingen vikarie på de två sista lektionerna), fast vi åt och så, så cyklade hem vid tolv. Jag cyklade med Maggan hem, vi köpte frödde, såg på film osv. Sen kom vi på att vi kunde sola solarium, så det gjorde vi. Sen cyklade jag hem och då hade mamma gjort pizza, gööött. Nu ska jag duscha, sen kolla om det går nåt bra på teve.
puss puss puss


OC

Kom nyss på att jag inte sett OC på hur länge som helst, har ju laddat ner säsong 4, så ska kolla på ett avsnitt nu! Tog med täcket till datorn för att höja mys-faktorn lite, ses senare
ser ut som att jag nyss passerat 50 på bilden, men skit samma haha!

puss puss puss

ofta du inte bryr diiiig

Tja tjena tjenare! Har varit ganska slappt i skolan idag, började med Elevens val, vi fick läxläsning. Det sög rövhål eftersom vi inte hade några läxor men kärringen tvingade oss att "hämta nån bok och gå igenom lite" i två timmar, vi försökte smita på flera olika sätt men det funkade inte, vissa människor borde inte finnas haha! Sen hade vi iaf hemkunskap, svenska, tyska, matte. slutade kvart i tre
Nu ska jag dra mig, men hare så bra nurååååå
PUSS på dig dig och dig

gamla webkamerabilder, HAHAHA

HAHAHHAHHAHA, sitter och kollar på gamla webkamera-bilder. Känner att jag måste lägga in ett gäng! Förbered er på en skrattfest hahahah

Jag och Jennifer för ungefär tre-fyra år sedan, VACKERT

ännu en snygg bild på mig och jennifer

jag och emma för ungefär tre år sedan, sött vaaaa

HAHAHAH, kan inte sluta skratta åt den här bilden. Kommer ihåg det som igår. Jag skulle ta kort med min katt, den klöste mig istället och jag fick skitont, därav bilden, HAHAHAH :-(

HAHAH, how cute?

hahhahaha, tider alltså


jag och petro i miniformat

nawww allstå!

det bor ett monster i vårt hus


HAHAHHA jag och Annie! 


vafan hålleru på me petro?!?!?

Jag och Louise, hahah, snacka om att jag går in för det!!!! 

HAHAHAAAAAAA :O    sött

hahaha, det ser fan ut som att katten är större än mig!

liten annie

hahah sweet!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH, kan inte sluta skratta!!!!!!!!! HAHAHAHAHHAHAA

wooooohhh?!!!!

hahahahahha, behöver jag ens säga nåt?!?!? 

haha, ännu ett sött kort. Jag, mina kusiner + faster

juni 2006, tider alltså!!! <3<33<

HAHAH, nån bild på mig å carro från december 2006

HAHHA, what's up whit the sunglasses?!??!?! denna bilden får faktiskt avsluta.

skulle ju kunna lägga upp några bilder till men är very tierd nu så ska lägga mig!
godnatt








Oooh Oooh Oooh

TJAA. idag var det först skola(såklart), sen när jag kom hem hann jag inte göra mer än att sätta mig framför datorn innan annie ringer och låtsas vara en telefonförsäljare från telia. "KUL ANNIE" säger jag och hon frågar därefter om jag vill komma hem till henne där Frida och Jennifer också var. Så jag sprang över till Ankan och vi åt makaroner, köpte godis och hade det allmänt gött. Mer sånt!
Nu sitter jag nyduschad och tycker lite synd om mig själv eftersom jag har jätteont i min tumme :-( Har värsta köttsåret(överdriver) i den typ..... 
Sen har jag faktiskt slutat dricka bubbelvatten. Förr(igår och bakåt) så drack jag det konstant, minst en liter om dagen. Men sen(igår) så berättade Anton att bubbelvatten/mineralvatten är dåligt för matsmältningen(inte för att jag vet vad det innebär men det låter som en dålig grej) så jag har bestämt mig för att sluta! Nu ska jag bara dricka vatten om dagarna, hahaha töntlinnea! Får väl se hur länge jag klarar det, värsta utmaningen typ haha!!!!
AJA nu får jag nog sluta skriva innan den som läser dör av tristess, SORRYYYYYYY


puss och kram och kram och puss

såntdär onödigt inlägg nivet

Halloj! Vad gör ni? Jag gör ingenting. Idag har det varit en stenhård skoldag. Massa lektioner. Och så tog vi skolfoto(bra att vi visste om det.......). Jag vet att jag blev skitdålig, men jag överlever, såklart.
Nu sitter jag framför teven och halvkollar lite på Project Runway, ganska tråkigt.
Kommer inte på nåt att skriva så jag får väl tacka för mig!
PUSS

____________________________

HALLOOJJJ. Idag åkte jag till Petro, där fanns Jennifer, sen kom Frida. Vi såg på film, gick till båtvik, efter en timme eller nåt så börja de spöregna, så vi drog hem till Petro igen. gissa om vi var blöta när vi kom tillbaka haha!
Sen hämta mamma mig vid åtta, pappa hade gjort varma mackor. Nu ser vi tydligen på nåt program om två handikappade, inte så kul. Hahaha, mamma och pappa sitter och skrattar åt allt cp-kidsen gör, SJYST alltså!
Aja, ska göra nåt annat nurååååå
puss

söndagar är mysigt

HEEEJJJJ bloggen!!! hahah, sitter och chillar framför teven med pyjamas osv. Har precis bakat kladdkaka, den är i ugnen nu. HETT
Haha, ser på Biggest loser, ni vet ett sånt där program där massa fetton försöker gå ner i vikt. Ganska underhållande faktikst!
Nu ska jag ta ut kladdkakan snart.
HARE GÖTT!

You don't care a shit

HEJ snyggingar. Jag hade inget att göra mellan sju och åtta så jag tog alldeles för många webcamerabilder(231 om man ska vara exakt). Tog såklart bort de flesta, lägger upp några här, men dem har ju blandats med alla de 4000 andra bilderna så jag lägger upp de jag hittar helt enkelt. Alltid lika kul när man går tillbaka i bloggen och tänker "hur faaan kunde jag lägga upp de där bilderna?"
Photo booth är min abslolut bästa vän, finns alltid där för mig <33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3
Nu har jag nåt att skämmas för om några veckor! CHECK OUT(eller bläddra förbi)

TJA!

Kolla mina "flag-fläckar" som jag fått från solen. Snyggt!

eller inteeee...

men säg inte till nån dåååå..

...snälla? :-)

annars tuggar jag sönder dig

aahhhhp, nu skämtade jag

...tur var väl det!

PUSS!

pose

again

and again

bajs

woooH?

äh, lägg av
men slutaaaaa

åh, kejrå!

MEN FUCK YOU

hähää


skämta ba

tja!

damn i'm cute

puss på mig själv

och på dig

vem är mest skicklig? JAAAAAAAAG jag jag


AHHHH, märks det att jag är rastlös? hoppas dääää. 
Nu ska jag slå ihjäl mina föräldrar
TJArå





allt är bajs

Hej. Jag har vart jättesur både idag och igår. Vet inte varför. Just nu är de största irritationsobjekten mamma och pappa, försöker undvika dem på alla sätt. 
Ikväll känner jag för att se nån bra film och bara mysa. Så får det nog bli, fastän det är lördag.
Nu får jag väl försöka muntra upp mig själv.
Vi hörs, linnea

Fredag den 21

Tjena. Jag var med Magda, Frida, Jennifer en stund mellan 8 till 10. När jag kom hem frågade Tove om jag hade sett Män som hatar kvinnor, det hade jag inte så vi såg den. Har ju hört att den ska vara grymt bra och det var den faktiskt! 
Nu är jag very tierd så jag får väl avsluta med att säga godnatt
gondatt!

överkänslig?

Halloj. Skola idag med, inte så skoj. Första lektionen fick vi läraren att gråta, så vi blev utslängda osv. Annars har det väl gått ganska bra.  GÖTT
Nu vet jag inte vad jag ska göra, bloggar senare
PUSS

Bara sådär

HEJ kompisar. Vad gör ni? Jag gör inget typ. Har precis duschat, lyssnar på lite music osv. 
Vet inte riktigt varför jag börjar skriva nu för jag har inte nåt vettigt att komma med, fast det brukar jag iofs aldrig ha så, HE-HE-heeee. 
Nu skrattar min family från teverummet så jag får väl dra dit och se vad som är så jävla skoj!
PUSS

dag 1 i nian

Hej! Sitter och käkar glass. Första dagen i fängelset idag, LGASJGDLASGD säger jag bara! Finns inget jag hatar som skolan alltså.....  BLÖÖÖHHHHH. Plus i kanten att vi fick historiens sämsta schema. Och att det självklart ska börja massa sexor på skolan också, dom är seriöst mindre än mitt lillfinger, dra tillbaka till mellanstadiet förfan! buhuuuu
AJA, nu ska jag tröstäta ännu mera glass och godis, see ya
/ linnea


Livet är bra hårt alltså.....

Hallå där! Idag har jag vart med Frida och Magda. Vi färgade Fridas hår(igen..haha), åt kladdkaka och hade det allmänt gött. Sen skulle frida spela match och magda skulle kolla på. Jag tänkte också följa med och kolla men med tanke på att skolan börjar imorgon så kan det vara ganska gött att ha en slappna-av-kväll. Ångrar mig lite att jag inte följde med faktiskt hahah! Har ju inte sett mina tjejer spela sedan jag slutade i fotboll(för 2 år sedan)  och det är ju ganska skamligt! Aja får väl ta det nån annan dag råååå :-)
Hade tänkt städa mitt rum och så ikväll men nu har jag ju fastnat vid datorn.... Sen måste jag ju duscha och raka benen. Och så måste jag ju lägga mig ganska tidigt för att kunna orka upp imorgon. Livet är inte lätt alltså! 
Hörs imorgon! PUSS                                                                           

Sommarbilder

HEJ, här är lite bilder från augusti. NJUT




















SÅ, nu orkar jag inte ladda upp mera. Om ni vill se mer bilder, kolla ansiktsboken(facebook för er efterblivna)
Nu tänkte jag sova, ska upp tidigt imorgon
puss puss puss

Chillin' all day long

Men tjaaa! Idag har jag vart med Frida. Vi köpte glass först, sen gled vi hem till mig och kolla i tidningar och så. Sen fick vi för oss att färga Fridas hår blondt, så det gjorde vi. Men det syntes tyvärr inte, fan vad trist alltså!!! Sen åt vi. Sen köpte vi popcorn och ramlösa. Sen åt och drack vi det uppe på¨Tjörnehuvud, NAJS! Sen stack vi hem till mig och chiiiillallalaaaaaaa.
Nu laddar jag upp bilder på ansiktsboken. Frida har stuckit till sin fästman, NAAAAAAAAJS.
AJA nu drarja
PUSS

Up and down

TjenA! Igårkväll var jag med Magic, vi var på godisjakt, sen gick vi hem till mig och kolla film. När hon hade gått såg jag på OC, somnade sen. 
Vaknade sex idag av att pappa gick in i mitt rum och skulle ta ut datorn(som vi kolla film på igår), sen kunde jag inte somna om förrän nio, sov till elva. IDIOT pappa
Nu väntar jag på Frida, vi ska köpa glass och så. 
Nu drarja
PUSSis

Let's do it

Tjena! Det är måndag. 3 dagar kvar tills skolan börjar. Det hugger till i hjärtat när jag tänker på det. NOOOO varför redan? Varför kan det inte vara lov året om? Orättvist
Idag har jag gjort zero, senare ska jag vara med maggan
nu ska jag äta lax och klyftpotatis
Ha en bra dag nurå
PUSS

Rix FM festival

Halloj! Idag har jag, Frida, Petronella och Jennifer vart på Rix FM fetstival. Vi tog en buss in halv elva, åt tacobuffé direkt när vi kom in, sen gled vi runt lite. Sen köpte vi fett med godis och dricka, satte oss 2,5 timmar innan och vänta så att vi skulle få bra platser. Inte såååå värt kanske. Men det var kul! Först var det nåt jävla förband som skulle spela i 45 minuter(!) så vi missade Alcazar och EMD... 
Tog massa bilder men det går ju inte att lägga in bilder på datorjäveln så jag kan inte lägga upp nåt, surt! Men det kommer la så småningom :-)
Haha, jag har fått jättekonstiga matvanor på sistone. Igår åt jag lunch klockan två, sen åt jag bara godis på hela dagen/kvällen osv. Idag åt jag lunch halv ett, sen har jag bara ätit godis. Och det konstiga är att jag inte är hungrig. Jag är alltid hungrig! AJA, får väl ta tag i det imon.
Nu är jag sådär trött så jag skriver bara på om absolut ingenting. LEDSEN
Bäst att jag går nu! 
PUSS


Tonight's gonna be a good night

Höj volymen och lyssna på denna några gånger och du är fast- jag lovar!


Bli inte rädd, det är bara en ansiktsmask!

Hej! Sitter med en ansiktsmask på mig. Det svider lite faktiskt... Men det är smällar man får ta!
Ikväll har jag typ gjort na-da, eller lite har jag faktiskt gjort:
  • suttit vid datorn(givetvis)
  • Gjort kola(varför köpa godis när man kan göra det helt själv haha)
  • kollat på Love Guru(som var otippat dålig, 2 av 5 ekorrar)
  • dunkat musik och dansat galet till bl.a I Gotta Feeling med The Black Eyed Peas(hoppas att inte grannarna fick syn på mig, haha!)
  • målat naglarna och lagt ansiktsmask osv
Så har min kväll sett ut ganska precis. Måste säga att jag är ganska bra på att roa mig själv. Men det är såklart roligare med sällskap! 

Masken -på
Naglarna -nymålade
hahah, om man kollar på bilden snabbt ser jag sådär rosa-solbränd ut! (vet att bilden är hemsk men varför ska jag bry mig om det liksoooom?)
PUSS

15 augusti

Hoppas att det bara är en myt att man får finnar av choklad för jag har verkligen frossat choklad tre dagar i sträck nu. Aouch!


Regnet öser ner utanför och jag sitter i min säng, fortfarnde med pyamas.
Hoppas att det går nåt bra på teve ikväll, annars vet jag inte vad jag ska göra. Hmmm
Vi ses!

GÖTT fläsk

Nu är jag glad. Minns ni att jag skrev för nåt inlägg sedan att jag tänker önska mig en bärbar dator i julklapp? Nu slipper jag det :) Jag sitter framför teven med toves bärbara dator då pappa kommer in, tittar på mig, säger: "vi måste skaffa en bärbar dator va?" "JA!" säger jag. "Ja, jag ska gå efter jobbet och köpa en om några veckor". Sweet! Jag behövde inte ens fråga efter en, nu får jag en ändå!
Sen är jag glad för att vi ska gå på Rix FM imorgon.
Och för att jag har FF ikväll. (Fast som det ser ut nu så ska jag bara vara ensam hemma iaf men ändååå)
Och för att.... ah det var väl typ det...
tusentals pussar / L

Restless

Filmen var inget att ha så jag gör en lista istället! Vet att ni inte orkar läsa den men det skiter väl jag i, haha ;-)

DIG:
1. Hur lång är du? - 174 centimeter om jag inte växt, vilket jag nog ínte har!
2. Vad vill du bli när du blir stor? - har verkligen iiiiiiingen aning!
3. Vad pluggar du? - läxor?
4. Har du långt hår? - nja. Beror väl på vem man jämnför med.
5. Vilken hårfär har du? - blond
6. Sminkar du dig? - inte på sommaren
7. Har du haft sex senaste månaden? - icke sa nicke
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - vita
9. Har du kysst någon idag? - nope

Familjen:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Tänk för att dom gör deee
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - mamma
3. Hur många syskon har du - 2
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - hahahah, du är sjuk!
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - heheh, händer inte ofta alltså... så jag vet inte
6. Hur många ställen har du bott på? - ett
7. Vem i din familj stör du dig mäst på? - mina syskon
8. Vilken familjemedlem är snällast? - mamma eller kanske pappa? dom har sina dagar lixom..

Kompisar:
1. När va du senast med nån kompis? - igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Frida
3. Har du kysst någon kompis? - pussat kanske är mer rätt ord
4. Har du varit tilsammans med någon du nu är kompis med? nä
5. Vem har du varit kompis med längst? - Frida
6. Vem känner dig bäst? - Jag såklart!
7. Längsta tid du vart ovän med en kompis? - HAHA, jag vet inte. Kommer ihåg när jag var ovän med Annie i några dagar i femman-sexan. Det gick dock över, haha :-) Känns väldigt onödigt att vara ovänner med kompisar, ellerhur?
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Nej, men jag hade nog inte sagt att den var snygg i alla fall.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej, jag umgås med dem jag vill umgås med, inget mer med det

Kläder:
1. Vad har du på dig idag? jeans, tisha, kofta, strumpor, underkläder, klocka, örhängen och nagellack.
2. Har du bytt om idag? - japp
3. Favorittröja? - har nog ingen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? hmm vet inte, tror inte det finns nåt plagg som är sexigt på alla killar eftersom alla ser olika ut osv osv.
5. Har du gett bort kläder någon gång? Japp
6. Har du ångrat ett klädesköp nån gång? haha, för många gånger...
7. Har du handlat kläder genom internet? ja.
8. Har du ljugit om BH-storlek nån gång? haha nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? klänning?
10. Vad använder du för skor? oftast tygskor

Vågar du:
1 skrika åt dina föräldrar? ja men inget jag gör frivilligt direkt
2. Klä dig annorlunda? annorlunda?
3. Vara dig själv? kommer väl alltid att vara mig själv? inget man kan springa ifrån
4. Visa dig i bikini/badbyxor? ja?
5. Fisa inför din pojk/flickvän? hahaha, ja absolut!
6. Piersa dig? ja men det tänker jag nog inte göra ändå...
7. Ge dig på utmaingar? absolut!
8. Ha sex på offentlig plats? jorå. Men inte på vilken plats som helst såklart..
9. vara omogen? hahah, givetvis
10. Äta småkryp? nämn en riktigt bra anledning till att jag ska göra det och jag gör det!

Skolan:
1. vad heter din skola? Bleketskolan......
2. Vilken är din favorit lärare? äh, har ingen
3. Vad är ditt favorit ämne? haha jag vet inte. Hemkunskap kanske, för då får man ju äta......
4. snyggaste läran på skolan? ´finns inga
5. Har du bra betyg? Nja, men jag är nöjd i alla fall!
6. Tråkigaste ämnet? teknik
7. Har du skolkat mycket senaste året? nej
8. Hur tar du dig till skolan? cykel eller bil
9. Har du gjort mer än en kyss med någon när ni varit i skolan? nej

Random:
1. När tuggade du tuggummi sensta? right now
2. När va du på semseter senast? december-januari 08/09
3. Vilken färg är det på din tandborste? mörkrosa
4. Är ditt hår tråkigt? ja jag gillar det inte. Skulle inte tacka nej till längre och tjockare hår :-)
5. Vad har du för påslakarn just nu? orkar inte kolla, men jag tror att det är vitt
6. När/vem såg någon dig naken senast? Det vettefan
7. Hur ofta duschar du? Nu på sommaren försöker jag bara duscha varannan dag. men när skolan börjar kommer jag nog ramla in i gamla vanor igen, haha!
8. Gillar du bubbel roller? - är jag en idiot som inte vet vad det är?
9. vad tittade du senast på för film med ett syskon? Vet faktiskt inte...


SÅ, hahah! Nu ska jag surfa vidare, ha det världsbäst

Du är söt

Hej! Bloggar från Toves dator igen. Sitter framför teven och  lyssnar på skrämmande musik på VH1. Går ändå inget bra på teve så jag låter musiken rulla på teven så att jag inte ska känna mig så ensam. Nu kom mamma och böt kanal. That bitch!
Jag har bestämt mig för att önska mig en bärbar dator i julklapp. Om jag inte får en innan då, för det är ju väldigt långt till julafton. Måste ha en i alla fall. Asgött ju!
Nu ser vi tydligen på nån film på svt1, Charlies änglar heter den,  verkar helt okej. Kanske ska ge den en chans? Ja, så får det bli!
Puss och hejdå, see you

Possible

TJA! Nu ser jag att det funkade med den nya headern och det. Men det ser fruktansvärt konstigt ut, vet inte vad som är fel? AJA, stort tack till tjejen som gjorde headern (hennes blogg heter typ armyofdreamers.devote.se eller nåt?) good work i alla fall.
Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Antingen vara hemma, eller vara med tjejerna. Har inte bestämt mig. Känner mig väldigt trött(har inte ätít godis eller kakor på hela dagen haha!) så jag får väl seeeeeeeeeee.
Nu ska jag se på teve eller nåt!
PUSS!

I'm having a good time

HEJ! Jag vet inte om det syns, men jag har ändrat min blogg totalt! 
Igår var jag med Petro magda jennifer. Vi chillade med godis och skitsnack. 
Det är ganska hyfsat väder nu så jag kanske ska ut på ballen och sola lite! 
hejdå

You're not easy to find

tjena. Idag har jag försökt städa mitt stökiga rum. Tröttnade efter tio minuter, gjorde en smoothie och gick ut å sola istället. Det var inte heller så kul så jag hoppa in i duschen. Sen åt jag en pan pizza och nu sitter jag här och lyssnar på lite go musik. Sen har jag ju faktiskt laddat ner 4:e säsongen av OC så jag ska nog kolla på det i stort sett hela dagen. NAJS
WOooHHh, nu vräker hela himlen ner och Rönnäng är en blöt plats även idag. Jag som trodde att det skulle vara fint väder idag ju! =(
okej? PUSS

Fire me

HEJ kompisaaaar! Kom precis hem från Petro(GRATTIS). Jag, maggan, frida och jennifer var där och grattade henne. Hon fick en plattång av oss :-) Sen gled vi mest runt i Rönnäng. 
Just det, jag och Maggan var ju i Göteborg idag också. Köpte ett par jeans, tre tishor och lite smink. NAJS ASSÅ
Nu orkar jag inte skriva mera
PUSS typ

Brown green blue red grey

TJA! Har precis vart med Magda, Nella var med en stund =) Och hon fyller för övrigt år idag, så STORT GRATTIS! <33<33<333
I morgon drar jag och Magda in till Göteborg. GÖTT
Nu ska jag snart sova. 
PUSS

bitterfitta

ÅÅÅÅHHHHH!!!!!!! nu är jag sådär sur igen........ Tänkte lägga upp bilder på facebook. Men eftersom datorn där jag brukar lägga in bilder inte funkar så provade jag att lägga in på denna datorn. Och SJÄLVKLART går det inte. Nu ligger alla mina bilder på skrivbordet, så det är väl det första pappa kommer se när han sätter sig här i morgon. KUL att det bara är massa pinsamma bilder också. När jag trycker "flytta till papperskorgen" så står det "bilderna är låsta", men det ska ju givetvis inte gå att låsa upp dem. Händer sånt här alltid mig? JA! Skulle faktiskt bli förvånad om det skulle gå att ladda upp bilder på denna datorn, inte  för att jag kan komma på en orsak till att det inte ska funka, men just för att jag alltid har oturen på minsida.
AJA ska sluta skriva. Nu ska jag ta självmord istället.
ÅÅHIPABSFIPOLLLLLLLLLLDDDDDDDDDDDDDDHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDGGGGGGGGGGGGGGGGGGGMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBBBBBBBBBBBBDSJKADJSABDLSABLKDISKFBSKABFAKBKFLBASLBFAKLSBISBFSABJFKSABFJ
FAAAAAAAAAAAAAANN vad sur jag är. Har suttit i 2 timmar och försökt ladda upp bilder. Men går det? NEJ
ÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, borde nog lägga mig nu. men är inte trött......
Bitterfitta? JA!
PU.SS

hej, hur är läget

Hola! Idag har jag lapat OC-avsnitt. Bara ett kvar nu!!! Och till min besvikelse så märkte jag att jag inte har alla säsonger, som jag trodde att jag hade. Så jag kanske får ladda ner den sista sänsongen, eller så skiter jag i det. HMmmm, aja får se hur det blir med det.
Jag är i alla fall inte förkyld längre. Men nu spelar det inte så stor roll eftersom det är skitväder igen... WHYYYYYY????
Man blir ju så deppig av dåligt väder. 
10 dagar kvar tills skolan börjar. ångest. ångest. ångest
KRAM PUSS KYSS

puss

HAHAHAHHA nu skäms jag. Nu skäms jag riktigt rejält... Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att någon har tagit bort min spellista på Spotify? (om inte: bläddra neråt). Jag höll precis på att skapa en ny lista när Spotify helt plötsligt loggade ut av sig självt. Då märker jag att jag är inloggad på ANTONS Spotify!!! Det är alltså ingen som tagit bort den jävla listan. Pinsaaaaaamt. Men bra som fan
Oooops!


Ostoppbar

Tjena! Sitter vid Toves dator och skriver. Jag är really förkyld så idag ska jag vara hemma all day long. Lika bra, det är ju ändå skitväder ute. Har precis ätit fruktsallad med vaniljglass, mums filibabba
Tio dagar tills sk.... bröjar,´försöker att inte tänka på det men det ät svårare än vad man kan tro...



hittade lite roliga effekter på webkameran. Hahah, då är jag ostoppbar på alla sätt.
ADIOS

DU SKA DÖ. NU.

Nu sitter jag och bölar. Nån liten fitta har tagit bort min spellista på Spotify. "Whatever?" tänker säkert ni. Men det är ju fan värsta grejen ju! Det har ju för i helvete tagit flera månader att skapa den där jävla listan. Inte fan kommer jag ihåg all musik som var på den. Och nu kommer det ju ta ytterligare flera månader för mig att skapa en ny lika bra lista. FY FAN alltså! Ska förhöra varenda jävel i huset och klura ut vem som har raderat spellistan. DU SKA DÖ LÅNGSAMT säger jag bara!
(ber om ursäkt för alla svordomar och all negativitet i detta inlägget. Men jag är väldigt förkyld, väldigt ensam och väldigt sur)
FUCK YOU

Tre dagar i en smäll

Halloj! Har haft fullt upp de senaste dagarna, därav ingen bloggning. Men tältningen i förrgår gick jättebra, det var kul och mysigt. Igår sov jag och Magda hos Frida, vi var barnvakt hos Rufus också. Vi kom hem till Frida halv tre, la oss halv fyra och vaknade vid tio. Inte mycket sömn där inte! Idag har jag, frillan, jeffan och maggan(haha!) solat ock stekt. Åkte båt på vågor som var högre än Mount Everest. Inte så skoj. Har tagit en jävla massa bilder, men datorn i datorrummet är paj så det går nog inte att lägga in dom. Men försöka kan man ju göra! =) 
AJA, nu ska jag äta pizza, sen ta det lugnt för resten av kvällen. NAJS
Nämde jag att jag är FeeeeTTT förkyld också? Om inte: jag äe FeeeeTTT förkyld.
Tack för mig! 
PÖSS

oh sunny day

Hejsan! Idag har jag vart med Magda och Frida igen. Sol, bad och båt hela dagen. Ser numer ut som en kräfta. Inte så kul.
Vi ska tälta nu snart. Grymt!
See you later 

Igår var en bra dag

Tjena! Inatt vaknade jag gråtande, hade världens hemskaste dröm, var helt jävla panikslagen haha! =( 
Igår var jag med Frida och Maggan hela dagen. Vi sola, bada, åkte båt, åt revben och potatissallad, virade in oss med toapapper så att vi såg ut som mumier(ja vi är lite udda), osv. 
Hahaha, han som har sin båt bredvid Maggan borde tycka att vi är helt hjärntvättade. Först hade vi kastat dipp och morötter och sånt på deras båt (lite bustade när vi sitter med just morötter och dipp haha!) sen kommer vi springandes och skrikandes med massa jävla toapapper på huvet! AJ AJ AJ.
Klantiga frida gjorde sönder sin(pontus) mobil också. Och jag råkade göra sönder Fridas solglajjor. Sen får vi ju hoppas att jag glömde den bärbara DVD-spelaren(som tillhör Karin!) i Maggans sjöbod för annars betyder det att jag tappa den på vägen hem, och då ligger jag ju nån tusenlapp back...
Nu ska jag dra till Maggan och Frida igen. Ikväll ska vi kanske tälta =)=)=)
PUSS

Let the good time go

HALLååååå :-) 16 dagar kvar på sommarlovet. Och inget blir ju bättre av att det bara regnar... 
Igårkväll var jag med Nella och Magic, vi kollade på OC och åt choklad. Oh
Sitter nu och äter ballerinakakor medan jag väntar på bättre tider. 
Tänkte klä på mig nu, sen se på teve
pussp uss pus s

Var det pinsamt när du pruttade på fotbollen?

Hej hallå! Har precis vart med Maggan, Nella var med en stund också. Vi läste gamla brev hos M från mig och petro. HAHAHA, skön man var när man var liten "var det pinsamt när du pruttade på fotbollen?"  och "maggan du är min allra bästa kompis, puss och kram, VÄND, (nästa sida) haha, skoja den gick du på va?.." SÖTT eller vadå?
AJA, sen drog M och jag hem till mig, vi la oss och kolla på massa OC-avsnitt. Jag är FAST. Men nu är det inte många avsnitt kvar.  hohoho tur är väl det!
Mamma och pappa sover så jag sitter och dunkar musik från spotify i ipod-hörlurarna. Nu är jag hungrig så jag ska äta nåt. Kan inte komma på vad bara............ aja dealar med det sen..
See ya, would'nt wanna be ya
PUSSel

rastlös flicka

Hur lång är du: 174 centimeter
Kan du laga mat: om du ger mig ett recept så kommer jag klara det galant!
Vad har du på dig just nu: svarta jeans, slapp tisha
Har du någon fobi: nej inte direkt. 
Hade du en bra kväll igår: NJA sådär :)
Vilket är ditt senaste inköp: glass!
Din favoritdryck på morgonen: oboy eller juice
Vem fick du dina senaste pengar ifrån: grandma
Har du sovit i din egen säng inatt: jajemän
Vad hade du sönder senast: dålig på att gö sönder saker
Vem snackade du med senast: mamma
Varm favoritdricka: varm oboy maybe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: LOKA/ramlösa, helst med nån glassig smak :-) 
Alkoholhaltig favoritdricka: cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: är inte dum 
Saknar du någon just nu: ja det gör jag väl 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara respektlös haha
Någon jag stör mig på: för många
Intressen: kompisar?
Senaste person du kramade: vet inte, har blivit ganska mycket kramar denna helgen ;-)
Senaste person du ringde: kommer inte ihåg faktiskt
Senaste person som ringde dig: faster  + kusiner, som sjöng 'ja må hon leva'. TROR JAG
Vad drack du senast: sånt som kommer ur kranen
Vill du ha barn: givetvis, om lite mer än tio år hehheh
Längtar du till din nästa födelsedag: hahah, fyllde år i förrgår så nej! eller jo
Har rakat dina ben någon gång: jaaaa
Är du sugen på något nu: nej jag har ätit som en häst i timmar nu så tänkte ta en break från allt ätbart en liten stund nu ;-)
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe ju
Använder du hudkräm: ibland ja
Attraheras du av män med skägg: nej
Micro-pop eller poppa själv: enklare med micro-pop men godare med 'poppa själv'
Brukar du baka: nu var det ett bra tagsen, men om man är rastlös på vintern typ så kanske man tar fram muffinsformarna och börjar baga
Röstade du i det senaste valet: nej ohnej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: beror väl på hur man ser det
Vilken låt lyssnade du senast på: kommer inte ihåg
Har någon annan sovit i din säng inatt: hoppas ja'äntä!
Vad tycker du är äckligt: peddon, kål, kattmat
Har du pengar på mobilen: 42 kronor om jag inte minns galet

och här kommer ett till test. JA JAG ÄR RASTLÖS, what are you gonna do about it?

DAGENS VILL HA: sol
DAGENS KLÄDSEL: jeans, tshirt
DAGENS FRISYR: tofs
DAGENS LÅT: vet inte duuuuu
DAGENS PLANER: planlös
DAGENS SAKNAD: saknar ju dig
DAGENS DUMMASTE: är inte dum
DAGENS MISSLYCKANDE: förlorade mot min 8-åriga kusin på fotboll (jo jag gjorde mitt bästa!)
DAGENS DROG: godis vad annars?
DAGENS KÖP: glass
DAGENS GODIS: lösgodis
DAGENS HUMÖR: efterbliven
DAGENS CITAT: kommer inte ihåg sånt
DAGENS ROLIGASTE: inte hänt något speciellt idag. 

nu vet ni

Halloj! Sitter i min ensamhet och tuggar lite godis. Släkten är och badar på nya bryggan, jag ville inte följa med. 
Nu är det 363 dagar tills jag fyller sexton. 
Kan ju skriva ner vad jag har fått i present så att jag inte glömmer det!

pengar (tack mamma, pappa och  morbror  nr 2)
parfym (tack mamma, pappa)
2 armband (tack mormor)
presentkort på Åhlens (tack farmor, faster 1 och faster 2)
smink (tack faster 1)
ljuslyktor(?) (tack morbror nr 1)
body lotion från Jessica Simpson (tack tjejer)
kondomer(haha klockrent!) (tack tjejer)
godis (tack tjejer)


JA det var nog allt, tror jag. 
Men vi ses, puss

första augusti

Halloj! idag har jag vart med Jennifer J och Louise D, på tiden änna! =) Och nu har det vart släktkalas ett tag. Inte lika kul.
Nu ska jag väl lägga mig om en stund, känner mig ganska OFF.
PUSS PUSS PUSS

RSS 2.0