Hello Sunshines :)

Idag åkte jag till stenungsund med papi :) Jag kollade jättemycket på avslutningskläder men hittade inte något bra, köpte iallaflall ett linne och två T-shirts, får se hur det blir :) När vi kom hem så hjälpte jag pappa att skala potatis för han skulle ha "killkväll" med potatissallad och grillad kyckling och kött. Så nu sitter pappa ute på altanen med massa kompisar och lyssnar på hög musik vilket betyder att jag inte kommer kunna sova :( Mamma sitter på flyget hem nu :D Längtar faktiskt lite efter henne, så det ska bli härligt. :)  Just nu är nog Anton på Bruce Springsteen konsert i London :] Nu sitter jag och lyssnar på music och chattar med emma, haha ;)
Men puss på en varm dag.

slapp skoldag!

sho, ännu en slapp dag idag :) Först hade vi en slapp bild-lektion, sedan håltimma på idrotten. Så vi hade rast från halv tio till halv tolv, sedan hade vi NO i 25 minuter efter det så hade vi tyska i 30 minuter, så vi slutade en halvtimma tidigare. Har spelat massa volleyboll med flickorna idag på rasterna., :) När jag kom hem så la jag mig och solade i två timmar.  sedan kollade jag på tv i två timmar. Nu väntar jag på pappa som ska komma med pizza :D sen blir det nog att titta på talang 08. Hoppas på att åka till Stenungsund i morgon och köpa avslutningskläder :D Mamma är i Italien och Anton är i London, eftersom du undrade ;)
puss på er söt-nosar som läser min blogg. (ingen som gör det, men ändå)
Auf Wiedersehn

tjänare tränare

hej, den vanligtvis jobbigaste dagen har varit slappast på hela veckan. det började med att vi hade håltimma på musiken, sedan hade vi svenska och då spelade vi ett spel. Efter det hade vi SO och då kollade vi på film, "gladiator" sedan åt vi och efter det så hade vi svenska igen och då fortsatte vi med spelet. Sedan hade vi SO igen och då fortsatte vi att kolla på film. Efter det hade vi NO, Mikael pratade massa i början sedan jobbade vi lite med djur och sådant. Sedan idrott, vi spelade en ny slags brännboll. Så en ganska härlig dag med andra ord :) 
HAHA, måste tillägga att jag har haft hicka tre gånger idag, jobbigt :o
puss på en halvslapp dag :)

M&J, that's good shit!

Tjaaa, :) idag var jag med Magdalena och Jennifer. Vi åt glass vid bryggan, gick till Magdalena och spelade kort på en filt i hennes trädgård, kollade på film, "tretton". Och nu sitter jag här och väntar på att Tove ska duscha klart så att jag med kan duscha, HEHEHEHE. Och imorgon är det en seg dag som jag brukar skriva här, hahaha.
men puss på skinkan :)

Läs inte detta

eller jo :)  Igår var jag med Frida och Magdalena igen, jag skrev ett inlägg då, men jag såg att det inte uppdaterades :(
Idag hare varit en kort dag i skolan. schööön, härlich :) älska tisdagar, för sedan äre Gossip Girl och Desperate Housewifes! ÅÅH, jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på studenten eller skolavslutningen :( Mamma åker till Italien inatt så henne kan man inte shoppa med, och jag shoppar bäst med henne :o Men shit same, det fixar sig säkert :) Jag tror att Anton har åkt till Norge nu med, men jag är inte säker, HE-HE. 
Det är svinvarmt nu :o Det är ju bara lite jobbigt att ha värsta varma när man går i skolan, varmt ska det vara på sommarlovet, hahaha. 
Men pusssssÅhej <3

tjejerna mot killarna.

Puss på en lång och trevlig dag :D Först vaknade jag, grattade mamma på mors dag och gav henne mitt paket. Sedan hjälpte jag henne att göra jordgubbstårta. Sedan åt jag och pappa jordgubbstårta och efter det åkte vi till granny på mors-dag middag. Lucas och Alicia var där tills halv fyra, vi spelade gogo's ^^ Vi åt mat och sedan jordgubbstårta igen (inte samma då). Vi var där tills typ kl halv sex. Sedan åkte vi hem och vid sjutiden gick jag till pizzerian för att träffa Frida och Magdalena. Efter det gick vi hem till Magda och hon åt pizza. Vi bestämde oss för att spela kubb, eftersom vi var ojämna lag så frågade vi jennifer om hon ville vara med, hon kunde inte. En minut efter det så cyklade Erik och Filip förbi och då stoppade vi dom och frågade om dom ville spela kubb med oss, det ville dom. Så vi spelade kubb, killarna mot tjejerna. Vi vann var sin gång :) Efter det cyklade vi ner till bryggan, det var dött där så vi cyklade tillbax. Men Erik och Filip skulle gå hem så jag, frida å määägie gick hem till mäggie och gjorde ingenting, haha. Men sedan efter en kvart så gick vi hem. Och nu sitter jag här :D
Denna dagen får fyra av fem toasts, kanonkul!
pusss!


ESC

hej, snart ESC, kul (egentligen inte, haha). HEJA SVERIGE!!! Tiden går ganska segt, har inget att göra. Imorgon äre mors dag, jag å pappa (kanske anton å tove me) ska åka till farmor, mamma kunde inte åka me för hon ska till annalena och prova studentmaten :) 
Kan erkänna att jag är lite småkär i Justin Bieber faktiskt, but don't tell enyone, ok? 
haha, har inget mera att skriva, pussen.

ett nytt pass

hej, min dator är sjuuuukt seg, helt utan anledning! Iaf, idag tog jag ett nytt pass, blev ganska kasst, men orka bry sig lixom. Vi ska åka till Thailand 10 december- 2 Januari, häääärliga tider.
Men nu äre långhelg, har ledigt på måndag med :D Haha, jag vet att jag tjatar om det hela tiden, men det är sommarlov om treeeeeeeeeeeee veckor! ohwmajghaad! -låter som värsta bimbon-
HAHA. Ikväll blire att se på talang 08, :) mamma å pappa är inte hemma heller. 
MEEEEEEEEEEEEN hejdå :)
your linnea

Tja goingar!

Okej, okej. Jag vet att ingen läser mig blogg, men jag skriver mest för att jag tycker det är kul så därför har jag inte bett någon att läsa den, hajjaru? 
Shiit, imorgon äre torsdag = sju lektioner non stop, hähä. 
Idag fick jag aaasont i nacken på matten, haha. tror att det är för att jag knäcker den hela tiden, eller jag vet att det är därför, mhehee. 
har hört att det bara är 10 skoldagar kvar, om man bortser från den sista veckan, för vi gör inget då typ, bara klassdag osv. Fan vad göööööött!!!! mjaau.
puss på er, häääjdo

Hello people

tja-ba! Idag slutade vi 01.25 i skolan, göööttmos! :) Idag är det massa bra på TV :) mjehehehe.
Sitter och funderar på vad jag ska önska mig när jag fyller år (okej, det är över 2 månader kvar, men endå). Antingen en cykel. Men pappa säger att om jag inte önskar mig en cykel så får jag typ 4000 utöver födelsedagspresent, så jag kanske ska önska mig en mobil istället. Eller kanske lite smått och gott? jaja, det blir säkert bra, hähä. 
Idag gick jag, jennifer och frida till OK Q8 på saben, köpte massa godis och är mätt än... HAHA. 
Men det var allt jag ville skriva för idag, pussss! 
xoxo Linnea (haha, var tvungen)

tråkig film, tråkig dag

Hallaaa. Skola idag, allt vanligt. Såg klart på en tråkig film på elevens val, hahaha man fattade ingenting x>
Går inget bra på teve idag heller, suuurt. Har sliskigt tråkigt nu asså, damn. Har inget speciellt att skriva, så jag slutar nog nu, hähä.
puss och kram Linnea

Seeeeeegt

så otroligt seg dag idag! Vaknade vid tio, satt vid datorn till 12, såg på massa Gossip Girl-avsnitt till klockan 4, satt vid datorn igen, såg lite på Parma-Inter (fotbollsmatch, för er som inte förstod), spelade yatzy med mig själv (HAHA). Och nu sitter jag här, kul inte sant?
Men imorgon är det skola igen, back to the hell (okej jag överdriver, det är inte sååå tråkigt ,säger vi).
Har ätit maaassor med godis idag med, känner mig ovanligt tjock, hahahaha. 
Men den goda nyheten är ju att det bara är 3,5 veckor tills skolavslutningen! Och 2,5 veckor till Toves student, inte lika kul, men endå! :)
Ska kila nu, puss på er!
laddar upp en kul bild, bara för att.
HAHA, den är störtskön!

skeppÅhoj

Tjola. Idag var jag i Göteborg med mamma och syster. Vi tittade på student- och födelsedagspresenter och bal- och studentsmycken åt Tove (syster). Hon hittade lite smycken och presenter och så. Jag köpte dock inget... 
Provade den nya glassen 'Magnum Mayan Mystica' (eller vad den nu heter..) den var inte speciellt god, smakade typ kanel/saffran och honung eller något. 
dagens låt: A drop in the ocean- Ron Pope.
Puss på er! / Linnea.
Måste bara skriva att jag stör mig på att när jag markerar massa ord med fet text så blir bara mindre än hälften av dom med fet text, och då ser det ju bara konstigt ut, hahaha. var bara tvungen att påpeka det. hejhej.
(nu etc så blev bara 2-3 ord med fet text när jag hade markerat typ tio.... stööööört, ska sluta med det nu, fan. hejdå jävla blogg!)
kan testa här då, jag skriver 'fet' med fet text på följd efter varandra, så der man ju resultatet.
fet fet fet fet fet fet fet fet fet fet fet kizzeeeee.

personligt rekord

tja! Härligt med helg! :) Idag sprang vi 3000 meter i skolan och jag slog mitt förra rekord med 1,5 minuter, not bad, huh? Fast det var ändå inte en speciellt bra tid (17.54, hehe). Idag blire nog att stanna hemma å titta på talang 08 :) 
Efter skolan spelade jag lite the sims 2, nörd som jag är, hahaha. 
Men nu vill jag inte skriva mera.
pusshej.



nyklippt

Hejhopp! :) Idag har jag klippt mig, blev ganska kort och så... Inte jättenöjd, men det funkar iallafall :) (laddar upp en bild på det)
Kan inte tröttna på Leona Lewis, lyssnar på hennes nyaste låtar om och om igen, hon är gryym! :D Åhnej, imorgon är det torsdag, sju lektioner utan några pauser, shiiiit. Idag går det inget bra på teve. hehe.
kolla gärna min bilddagbok. heter samma som här: linnnnnnnea.
Nu kommer jag inte på något mera att skriva, ha det bäst!
pusshej Linnea.


namnsdag

Tänk att det bara är en månad kvar till sommarlov! Och efter sommarlovet börjar jag 8:an, jobbigt läge :o
men det är ändå flera månader kvar. Idag har jag namnsdag, hähä. 
Åååh, idag är det ugly betty och Desperate Housewifes :D:D:D bästa programmen någonsin, i alla fall DH! :)
Nu ska jag kila iväg.
puss på er!
//  Linnäääaa


grön dag

Hello people. Idag hade vi 'grön dag' i skolan. Först hade vi poängpromenad, sedan spelade vi brändboll mot 7b1 (vi vann, så vi kom till final) sedan hade vi lunch, efter det final i brändboll mot 7a1, vi förlorade mot dom som alltid. Efter det så åkte 7:orna och 8:orna till Häggvall och kollade på någon dansshow, skittråkigt! Dom dansade typ klassisk jazz eller något? he-he. Efter det fick vi gå hem. Emma knackade på min dörr för att hon hade glömt nyckeln, så hon var utelåst. Hon ringde sin mamma och sedan gick vi in till mig å spelade kort. Efter det gick vi hem till henne (det låg en nyckel i blomkrukan) och kollade lite på TV, sedan satt vi vid datorn och efter det gick jag hem. Åt lite kakor och så... Jag hade fått ett brev från farmor, har namnsdag imorgon så det var ett grattiskort och en 50-lapp i brevet. Sedan märkte jag att FRIDA-tidningen hade kommit, så jag läste den. Ja, så har min dag sett ut ganska exakt, nu vet ni! puss på er.
kram Linnea.
 

shopping & liseberg

tjolahopp! Jag har bestämt mig för att blogga, kul va? :)
Idag var jag i Stenungsund med mamma och shoppade. Köpte en grå T-shirt och två par svarta skor. Så nu är jag fattig, känns tomt eftersom jag inte varit det på ett tag nu...
Förra månaden fixade farmor ett blogg/dagbok-program till mig, skrev bara några inlägg sedan glömde jag av den. Och nu när jag skulle skriva på den så stängdes hela datorn ner, så jag skaffar en internetblogg istället, hehe.
Jag lovar att försöka skriva varje dag, men det blir nog ganska svårt...
Jag var på Liseberg i fredags med Frida, Jennifer och Evelina. Vi hade jätteroligt och åkte alla läskiga saker. Gillade inte uppswinget. 
Ha en bra dag/kväll! /Linnea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0