SOLEN ÄR HÄR!

Hello sunshine! Jag har precis döpt mig. I kyrkan. Hos Egon. Det känns så skönt att ha det gjort nu! :) 
Idag har det vart kanonväder, verkligen! Stekande sol hela dagen lång. 
I morgon har vi vanlig skoldag, sedan på fredag så är vi ju lediga, då blir det fest fest fest. Livet är en fest! (he-he)
Nej men nu ska jag gitta. TJARÅ!

mhmmm

TJA! Skrev ju inte igår, men då var jag men Annie, Jennfier och Frida! Vi köpte mjukglass (med nougatsås mhmmm). Sehr gut! 
Denna veckan har vi "gröna dagar". Det kommer vuxna/ungdomar med olika yrken och skolor(linjer) som berättar om deras erfarenheter osv, så att det ska bli lättare för oss att välja linje till gymnasiet!  Och det är ju braaaaaa.
I morgon ska jag döpas, känns ju sådär kanske.
Men nu drar jag. PUSS!

BILDER

HEJ kompisar! Glömde att jag tog massa egobilder för någon tråkig vecka sedan. Jag ändrade färgen och kontrasten lite i nåt fotoprogram. Jag lägger upp några nu. Kanske att jag lägger upp några andra nån annan gång!





erkänn att det gör ganska mycket att ändra färg? För annars hade dom varit så tråkiga och... vanliga?
HM, nu ska jag göra nåt annat, bara gud vet vad! (försök att inte misstolka det)
PUSS påre!

Jag är helt bäst i hela världen, helt klart!

HEY GUUUYYYYS! bloggade ju inte igår. Inte idag heller. MEN NU! :) 
Igår var jag med massa kompisar, vi gjorde la inget speciellt. De'va nice!
Idag har jag vart på gudstjänst, två veckor kvar till konfirmationen! Sen var jag med Magda. Sen kom Jennifer och Petro. 
Nu är jag hemmmma. I morgon är det skola. 
pöss

Finally!

Nu är mina favoriter äntligen hemma! Ska vara med dem i morgon! Look forward too it! Hoppas att dom inte är föööör bruna bara.
Idag har varit en bra dag! Slutade skolan vid ett, åkte och köpte en vårjacka med mamma, inte den snyggaste, men jag orkar inte leta i alla evigheter! 
Idag har vi sprungit 3 km i skolan! Jättekass tid! (typ 19.25 hahahha) Men jag är glad att jag klarade det i alla fall, med tanke på min kondition.... he-he.
JAJA, ska la se på teve nu. sen sova!
Love you guys! / LINNEA

Thursday the 23

Jalla! Idag har det varit en bra dag! Efter lunchen så åkte alla åttorna på bio. "I taket lyser stjärnorna", som jag sett förut. Men den är ju bra så det gjorde väl inget. Efter det så ålte jag, Matilda, Rebecca och Annie in till Stenungsund för att shoppa. Annie och Rebecca kollade på konfirmationsklännigar, de hittade var sin! :) Jag köpte bara fyra nagellack i hemska färger, hahaha! 
Fick lite ångest eftersom jag egentligen har konfirmation idag, efter konfirmationen skulle jag och Egon the präst ha ett samtal om mitt dop. Men jag skickade faktiskt ett sms om att jag inte kan komma. Så vi får väl ha de där samtalet någon annan dag, fast jag döper mig nästa vecka! wohhhh, pallalala.
Nu ska jag duscha, sedan sova! Och i morgon kväll kommer mina tjejer hem from Barcelona! SOM jag saknat dem! :o
pussel

Saknar mina girlzzzz

hallå ni! Skoldagen gick ganska fort fram. Fick reda på att på torsdag ska våran klass kolla på "I taket lyser stjärnorna" med alla andra åttor! Ska bli jätteroligt, fast jag har ju sett filmen förut! Men den är braooo! 
Borde väl göra geografiläxan nu. MEN JAG ORKAR INTE hihihihihihihi.
see you soon baby
kände mig halvt tvungen att ladda upp nån bild. 
så jag tog en(typ tio) bilder. 
hehehhehhee
nu drarja

Hej alla barn nu är det barnprogram

SHIT, kom på att jag har geografiläxa kvar. Blir fan aldrig klar med skiten! Har jobbat på den i snart tre-fyra månader tror jag. Man ska skriva en resedagbok i/om tre delstater i USA. Allt måste vara verklighetsbaserat, dvs riktiga hotell med priser, vad man kan göra, viktiga sjöar/berg/hav, medeltemperatur, inåvnare osv osv måste finnas med. Och det är faktiskt svårare än vad man kan tro! waaaaaaa,  varför?
Idag har jag bara luffat runt i huset. Har bl.a. klippt till mig två par jeansshorts! SMART ELELR SMART?!?! 
nu ska jag dra! see you in ma' basement toniiiight! 
galet
pösss

FAN FAN FAN. gud fräls mig

NEJ. NEJ. NEJ. Jag som trodde att Tove hade åkt (i torsdags?) för att inte komma tillbaka på en lång lång tid. Men nej. Idag klampa hon in genom dörren igen. Fan, tänkte jag. Fan, fan, fan. Allt blir ju så mycket sämre när hon är här. Kakorna försvinner fortare, datorn är upptagen hela tiden, teven likaså, för att bara nämna några saker. Ja, det finns nog inget positivt med att ha henne här. INGET! Nu låter ju jag som en jävlig syster, men det är väl precis det jag är! Hoppas att hon åker i morgon igen! hihihiiihiii.  Nä men nu ska jag inte vara sån.... eller jooooo det ska jag hehehe.

Och jag såg att jag glömde skriva igår att alla mina favoriter åkte till Spanien igår!!! BUÖÖHHHH. Dom är där i en vecka, på fotbollsläger. Avundsjuk? VA nej! Jag är mer än bara avundsjuk. Jag sitter och grubblar på varför i helvete jag slutade fotboll för snart två år sedan, haha. Nej men jag vet varför, och att sluta i fotboll är nog bland det bästa jag gjort i mitt liv! Även om man kan ångra det nu när dem är i Spanien... 
JAJA, jag vetefan vad jag ska göra den närmaste veckan. För inget, absolut INGET är detsamma när dom är borta. ÅH, gud fräls mig, eller nåt.
Ska väl gitta vidare. puss


screwed

HEJ. shit. Jag är så trött. Och ändå så hade jag sovmorgon idag. Vaknade klockan åtta. Nu är klockan elva och mina ögon är röda och svullna av trötthet. damn. 
Idag hade vi bara två lektioner i skolan. Matte och idrott. Fast jag var inte med på idrotten, så det blir en lektion. En av fem, hehe. 
Efter skolan så åkte jag och mamma till Stenungsund och shoppa. Vi kollade på jackor, hittade ingen! :(:(:(:( featta. Men jag hittade ett par snygga jeansshorts, en t-shirt och en jättebekväm bikini! Så så blev det. Köpte även en konfirmationspresent som jag ska få från M&P. Det blev ett guldhalsband, känner mig ganska nöjd med det. 
Nu måste jag verkligen sova!!! hejra

jag kunde inte ens titta, sååååå jävla trött. 
Varför fortsätter jag ens skriva? 
puss

Schtek i sholen (översättn.:stek i solen)

MEN TJAA!!! Idag har det vart en kanondag! Solen har vart på topp. Efter skolan så drog jag, Jennifer och Frida hem till Annie och stekte som FAN på hennes balkong! Vi blev inte bruna men det var härligt ändå! Sedan drog vi till konfan. Efter det så åkte jag på utvecklingssamtal. Det gick brao! 
ÅHÅÅÅÅ, i morgon åker alla mina favorittjejer till Spanien, på fotbollsläger, i en vecka! EN VECKA utan dem! Vet inte om det går.... 
I morgon börjar vi halv tio, har ingen tyska på morran. Sedan efter lunchen så ska vi duka till vårfesten (balen) som är i morgon kväll! Sen slutar vi :) micket brao.
Nu ska jag äta................ godis. hihihi :)
kanske uppdaterar med bilder från Annies balkong senare idag! (eller imooon...)
CIAO

I hate myself so much that I can't even love you, my dear.

I don't care what the people say
I wear my pain everyday
People say it's a waste of time
I say it suits me just fine








som höns på en hönsgård

Halloj. Jag drog till Magda vid sextiden. Vi skulle ha en lugn filmkväll, bara vi tjejer. Då säger Frida att Simon och Oskar kommer. Okej, tänkte vi andra. Sedan skulle Eric och Pontus (?) vara med. Vi drog ner till kårevik och grillade. Men det kom mer och mer folk. Tillslut var vi femton pers, fem tjejer, tio killar. Det roliga var ju att alla gick till magdas sjöbod å hängde där. HAHA, sjöboden är fan max 8 m2. 15 jävla pers på typ 6-7 m2 (kvadratmeter haha). AJA, mysigt. Men jag mådde ju kasst. De andra var också ganska sletna. Så jag, nella och jennifer drog hem.

Mamma och pappa har fest hemma nu. Det är nog inte en nykter jävel i huset (förutom jag). Hatar sånt. Kommer ju inte kunna sova nu, alla skriker som höns på en hönsgård. hahha, ska sluta skriva nu.
pusspusspusupss

Goodi goodi

hejhallå. Gårdagen spenderades ho Christer med massor av härligt folk! Lyckad kväll.
Idag mår jag inte så bra men ska vara med lite kompisar i alla fall. Ska gå nu.
puspsuss

två dagar

HELLO. internet la av igår så jag har inte bloggat de senaste. Förrgår kväll såg ut såhär:
Jag, magda, frida och jennifer röjde runt lite i rönnäng. Vi försökte tända en påskevaga, men det gick mindre bra, hahaha. Sedan mötte vi Petronella på Rorsman där vi även köpte en engångsgrill + korv m. bröd. Vi gick ner till kårevik och mötte Oskar och Simon, som också skulle vara med och grilla. Korvarna blev skitgoda. Efter en stund drog vi hem till Oskar och fortsatte kvällen där med film och prat.

Igår: Var på släktkalas i Göteborg. Kusinen fyllde 10 och faster fyllde 39. Jennifer Brown var där också! haha, ni vet hon. Hon är ju kompis med min faster och eftersom hon är i göteborg över helgen så kom hon på de lilla kalaset. Hennes underbara dotter Lily Lou var med också, så jävla söt!!! tog lite bilder på henne, hahaha. 
Idag drar jag på party med rönnängarna till Christer. Look forward to it! 
Vi hörs, pusssen

Jag hoppas att jag alltid kommer ha er!

Fan, vilka kompisar jag har asså! Jag verkligen älskar er. Det finns nog inget som går upp emot att umgås med er. Vi har alltid lika kul and I love you guys!
Igår hade vi gööörmysigt! Först köpte vi kladdkaka på Rorre, gick ner till Sjöboden och åt den. Sen lekte vi lite med kameran på bryggan, satt och levde livet. Sedan gick vi hem till Magdalena en sväng och därefter hem till Frida. Vi planerade vad vi ska göra på Påskafton och jag längtar redan som en galning!






läckra bilder va? Eller jag menar: läckra tejer va?
Ska vara med dom idag igen. Vi ska grilla korv i båtvik! Tar kanske några kort idag med, vem vet!
pusspusss

Nu drarja!

Tja. Nu ska jag vara med Frida, Jennifer och Maggan. Jag tar med kameran så jag lägger nog upp bilder i morgon! 
Nu ska jag gå. See you

Vårbilder

Hej, laddar upp några mysoga bilder från i Lördags nu! Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig.


Petronella och Jennifer


ful bild på mig. Men nu är det vår så jag bjuder på den!


Petronella, Jennifer och Frida! :D

myspyyyys! nu ska jag ladda upp bilder på klänningen, som jag lovade igår! :)

Skulios?

NEMEN HEJ snyggingar! Idag har jag gjort typ ett tusen saker! GALET! haha nej men idag har jag:
  • röntgat ryggen. Kollade om jag hade skulios, men det har jag nog inte. Hoppas jag :) Får reda på det nästa vecka.
  • shoppat loss i kexfabriken. Kakor osv för löjligt lite pengar, köpte kakor för flera år framåt (fast det räcker väl bara några veckor...) och mamma betalar ju så det är bara att käka på! fettet flödar snart ska du se... :(
  • shoppat i Kungsbacka med mamma. Vi har aldrig shoppat där innan så det var mycket kul! Jag köpte lite tishor och en konfirmationsklänning som jag LOVAR att visa i morgon! (jag är dålig på att lova, men jag ska försöka iaf)
  • varit på vårdcentralen för att ta den tredje sprutan mor hepatit A och B, men vi kom en månad för tidigt, så det blev inget.
  • ätit på Burger King. Det var inte först idag jag bestämt mig för att Mcdonalds faktiskt är bättre!
  • Handlat med mamma på Willys. 
  • provat lite skor osv som jag kanske ska ha på konfirmationen. 
  • kollat på teve! (bl.a the hills, vänner, Färgan 2 & Famlijen Annurlunda, Packat och klart, spårlöst) OJ. dedär lät mer än vad jag kunde ana. hhehehheeh.
  • varit inne på datorn, SÅKLART! :D
  • nu fortsätter jag denna listan bara för att den ska bli lite längre, ihihihih. nej men nu slutar jag då! :)

Det riktigt kittlar i fingrarna. Jag vill så gärna ladda ner massa låtar, men jag kan inte med att göra det nu när folk åker fast på höger och vänster och från alla möjliga håll. Jag tar inte risken att få lyssna på mina favvolåtar när jag kan få böta 30 000 spänn. NEJ NEJ NEJ, I wont do it! 

Nu knarkar jag Beyonce- Halo. Den börjar kännas lite off nu. hehehehe. några gånger för mycket har den kanske spelats.
I can feel your halo halo halo
I can feel you halo halo halooo. 
SHIT, nä nu får det vara bra! pöss

Chill i dill dill.

TJA! Har precis sett klart på Vid din sida. Jag ser alltid på den när jag är hos mormor, fast inte sist (i somras). Tycker den är så bra, så känslofylld liksom. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte låta bli att gråta!

Men i alla fall. Idag har jag varit med kompisar! Först var jag med Petronella och Jennifer. Sedan kom Frida och var med i några timmar. Sedan gick hon hem för hennes morfar fyllde 75 bast. Då gick vi hem till Nella och kollade på film, fick bli Bombay dreams, som vanligt. Sedan gick vi ut och mötte Christer som vi var med i en timme eller två. Sedan skulle han hem och då gick vi hem till Petronella igen och kollade på teve. Micket trivlig dag. Tog faktiskt några bilder också som kanske kommer i morgon! Nu tänkte jag sova, ciaooooo. 

bra dag

HEJSAN! Idag har vi haft 2 lektioner i skolan. De första två blev inställda pga att killarna var på ungdomsmotagningen (vi ska dit nästa vecka). Så vi gick en promenad till OK, satt där i nån timme och jag tog faktiskt lite kort! :)
 
louise, matilda, rebecca och annie! :)
(klicka för att förstora) mysigt va? där satt vi och steeeeekte!

Efter skolan så följde jag och Jennifer med Annie hem, som vanligt på torsdagar. Vi tog massor med galna bilder där med. även sköna videos. Kan lägga upp några bilder, men jag varnar er för omogenhet! hahaha :)
 
söta vi är va?


annie fick för sig att leka björn


"jag ska vara en arg björn"


"nu ska jag vara en snäll björn dååå"


"trött björn"


"rädd björn"


"cool björn"



hhahaha, vad ska man säga? Annie spelar bra som björn! Våran humor är väl inte på topp kanske, he-he. 
Nej men denna dagen har faktiskt varit prima! Jag och  jennifer stack på konfa sen, bara jag och hon som var tjejer där. GREAT!

Kungen

hej sommar. Idag har det varit så jävla hett ute. Skitvarmt verkligen! Nu tänkte jag kolla lite på teve, sedan göra läxan.
Souuuund bad. Måste ju klämma in att Lars Winnerbäck är KUNG!

dålig video, men vafan.

RSS 2.0