don't you know love is stronger than Jesus?

HEJ! Igår var jag med Annie, Frida, Jennifer och Magdalena! Vi hade hur skoj som helst. 
Idag har jag varit på Torp med mamma. Köpte mysbyxor och en tisha + silvershampo. GÖTT! Kollade massor på mobiler också. Ska ha en billig men bra, hittade ingen direkt. Någon som har något förslag? Vore supershysst! 
Senare ska jag vara med M&J! skål på det!
ha det sådär
pussen

Det gör så jävla ont, när någon så nära, säger något som sårar så oändligt.

HEJ folket! idag har jag ätit 2 semlor! En i skolan, på hemkunskapen och en i kyrkan, på konfirmationssamlingen. Torsdagar är ju, som jag skrivit förut, den stora ätardagen! Frukost, lunch, hemkunskap, godis, mackor och kakor i kyrkan, middag, frukt, kvällsmål ;) Vem tackar nej till mat lixom? Även om det kan bli lite mustigt ibland...

Efter skolan var jag med annie, jennifer å frida. Vi plattade jennifers lockiga hår och lockade mitt raka hår. Kul med lite förändring! Efter det gick vi till konfan. Där åt vi som sagt semlor. Också pratade vi om sex och relationer, haha. 

Nu ska väl jag egentligen plugga. Men jag orkar inte! Vet inte vad det är med mig alltså. När jag pluggar så kan jag inte göra annat än att digga musiken i ipoden. Och om jag inte lyssnar på musik så är det ända jag kan tänka på hur mycket jag vill lyssna på musik. SÅ det är ju mindre skoj.
Och annat som är mindre skoj är ju att vi har tyskaprov imorgon! BLÄ!

Och vet ni? Idag hittade jag och annie en fet plånbok när vi skulle gå in genom skolan. Vi gav den till skolans expedition och det visade sig vara kuratorns. Allt vi fick var ett litet tack och inget mer. Borde vi inte få en LIIIITEN peng iaf? Jag menar, vi kunde ju tagit plånboken och dratt, men istället  var vi snälla och... ja. Nej men nu är jag negativ. Klart att man inte borde få en hittelön! TRAAAAMS.

känner mig lite halvt tvungen att lägga upp en bild eller två på mitt lockade hår som numer inte är så lockigt längre. Men lite vågigt är det allt! Synd bara att lockarna gick ut så fort, det var ju jättekrulligt ett tag!



 

hehe, okej. Det finns nästan inga lockar kvar. Men ändååå!


pussss på dig dig dig och dig!

dogdebollturnering

WAAAH. Vet att jag är sämst på att blogga. Men pissss off, det kanske inte är min grej. Igår slutade vi klockan elva i skolan, grön dag you know. Vi såg på en film som spelades in i Stenungsund (2 mil from here) och så kom det en snubbe som hade en av huvudrollerna i filmen till klassen och mallade sig. Filmen var kass och skådespelarna var usla. miiisssslyckat!
Idag hade vi också grön dag. På förmiddagen såg vi på film, eller aa, jag petro frida jennifer och annie gick en lång promenix istället. Och på eftermiddagen så hade vi DOGDEBOLLTURNERING!  och walla walla, vilka vann om inte vi? JO, vi! den sved va? ajajajajajja nu ska jag se på teve, det är min grej you know.
pussiis

facebook

HEJ. sorry för alla supertråkiga inlägg men eftersom februari är en tråkig månad så kan det inte bli annat än tråkiga inälgg. Idag åt jag pizza. Igår med. Fast idag tog jag faktiskt en kebabrulle, för första gången i mitt liv! woalla.
I morgon är det ju skola så jag ska nog duscha och lägga mig snart.
Och vet ni? JAG HAR SKAFFAT FACEBOOK! är jag cool nu eller? ja, tänkte väl det...
kramar

wierd night

TJA folks! Somnade halv fem igår/idag! Vaknade halv nio igen av att katten var busig som fan. Men jag tänkte att jag kan väl fan inte gå upp nu så jag släppte ut kattfan och somnade om. Vaknade sedan halv två. gött-som-fan. Idag ska jag bara luta mig tillbaka och relaxa. see ya.
pöösss

jävlar vad många 'fan' det blev i detta inlägget! fan då.


Plåga

HEJJ! Har precis varit med Magdalena och Jennifer, var med dem igår med, fast då var Petro med också! MYcket kul! :))
Idag var vi nyss ute i snön och "lekte", gjorde snöänglar, rullande runt och tog kort osv osv. Klockan halv ett på natten! hohoho grejer det. Och vet ni? Mamma och pappa kommer ju inte hem idag... Så jag ska sova ensam hemma när det är snöstorm ute. Är livrädd. Har bestämt mig att jag ska vara uppe tills jag somnar. Känns bäst så. 
Ska försöka få tag på korten vi tog idag, för magda kan inte skicka dom från sin dator men det löser vi nog! Då lägger jag så klart upp dem. Nu ska jag strosa vidare. 
pössss.

history

HEJ. Andledningen till varför jag aldrig uppdaterar är för att det typ inte går  att logga in på blogg.se. Kneeeepigt!
Idag sket vi i konfasamlingen så jag, jennifer och magda följde med annie hem istället. Mycket roligare! Vi  skickade ett sms till prällen och sa att vi var tvungna att plugga inför ett prov, vilket vi egentligen borde, men inte gjorde. JAJA. I morgon har vi historia prov och jag måste plugga NU NU NU!!! chilla typ.
nejmen nu måste jag verkligen gå. (är inte skitnödig)
pöss

så jävla sant

Alla har ett skydd eller ett skal,
något som man ser från början
det finns också ett lager till som bara vänner ser,
där finns personligheten
innanför alla lager finns den som man verkligen är,
alla hemligheter och speciella tankar
det är inte många som får se alla lager
och verkligen vet allt..

Min katt är fet fet, fet fet fet fet.

HEY. Nu när skolan börjat igen så är jag så himla dålig på att uppdatera här. Det bara är så. Skolan går alltid först. Hahahahaha. Idag fick vi reda på resultaten av våra matte- och fysikprov. På matten fick jag 20 poäng på G delen och 0 (!) poäng på VG/MVG delen. Alltså 20 av 48 poäng! Kasst, men godkänt iaf. På fysiken fick jag 33 av 52 poäng. Godkänt där med, fast bara två poäng ifrån VG. 
Idag: har jag vart med Emma en stund. Skulle egentligen gå tillbaka till henne nu men jag orkar inte. HEHE.
Och just det! Idag gjorde jag världens mest misslyckade försök på kladdkaka! Har ju gjort kladdkaka 100000 gånger innan, men detta var nog första gången jag misslyckades. SURT! Aja, ska väl dra mig.
pusspuss

Så värt

HEY sötnosar! Igårkväll så kom M och J hit, vi hade myskväll med chips, dipp och melodifestivalen. Min fasters bästa kompis var med! Jennifer Brown ni vet... Hon gick tyvärr inte vidare. 
Idag har jag vart på gudstjänst... Känns som att jag har varit på flera hundra stycken nu! Har säkert inte vart på mer än 10-12 stycken! Blöhhhhp. Bilder från igår kanske kommer senare idag, jag tog inga, men magda gjorde, så hon ska skicka dom nån gång. så se upp!
Idag har jag spelat the sims 2! hehehehe, det var ju ett tag sen. Men det är ju faktiskt kul. Tog en paus nu, kom på att jag inte har bloggat på hur länge som helst lixxom. Och idag åker Tove hem! Hon har vart här sen i torsdags eller fredags. GÖTT SOM FAN att slippa den subban, hahahhaha. snäll jag är vaaaa? jag vet jag vet jag vet. 
IMORGON ÄR DET SKOLA!!! fyfan, seriöst. Har nog aldrig känt mig så nere pga skolan. Orkar verkligen inte med den. Alla läxor och prov och alla fittiga lärare. DÖ. nej nu är jag för negativ. 
hehe idag har jag käkat tre askar med halstabletter, trots att jag inte har ont i halsen! (köpte på göksäter igår...) GISSA om jag sitter och fiser just nu! hahahhaha. så värt.
Nej nu känns det som att jag skriver massa onödigt. Ska fortsätta spela sims nu.
POSSSS 

Göksäter

Hällo. Idag har jag vart på Göksäter med mamma och tove. Senare ska jag vara med Magdalena och Jennifer. Vet inte vad vi ska hitta på! Skriver i morgon igen. See u

I taket lyser stjärnorna

tjeeenare! Har precis kommit hem från Göteborg. Bion (i taket lyser stjärnora) var jättebra! Man fick verkligen kämpa för att inte börja gråta, haha. Magdalena satt och storgrät halva filmen! Vi har ju läst boken i skolan också, får nog säga att den var bättre än filmen! Jag om inte ens gillar böcker... Nu har jag varit på bio två gånger på en vecka, jag som aldrig är på bio typ! 
Köpte bara en tisha och ett par solglasögon, kan visa i morgon. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt och leva livet, I think.
MEN nu orkar jag inte skriva mera.
pysss

sur som en förkyld surkärring utan ben

Tjosan brallan. Jag sitter och surar, för min mobil funkar inte och jag behöver den nu... I morgon ska jag magda jennifer åka in till göteborg och shoppa + bio. KUL, men jag behöver ju min mobbbbe! :(
AJA, det löser sig kanske. Lägger upp bilder på det jag köpt (om jag köper något) och vad jag tyckte om bion (I taket lyser stjärnorna) i morgon! Hare bra tills dess
kyssssssss

Klippt mig...

YO. har precis vart och klippt mig. Blev inte så nöjd. Fast det blir jag ju aldrig. Borde nog testa något nytt nästa gång!
-before and after-




det är egentligen inte en bra innan-bild eftersom den är tagen i början av januari + att man inte ser själva frisyren så bra. 
MEN aja det är ju ingen skillnad typ, fast hon klippte typ en decimeter.
Och det är la KLART att jag har en smoothie i handen också. idag åkte det ner kiwi, hallon och blåbär i mixern. Varning: använd inte kiwi i smoothie, smakar skit! (tycker jag i alla fall)
PYSS


Men puss

Hej fokkks. What'z up? Idag har jag vart med frida jennifer magdalena. FUN! Sen har jag kollat på Top Model. tyckte att hon på A skulle vinna, men det gjorde Mckey :(. I morgon klockan tolv så ska jag klippa mig! Vet inte hur... Eller jo, det får väl bli det gamla vanliga, hahaha. Känns så jävla trist bara. Vill göra en förändring men jag tror inte att jag vågar det... BLLÖÖ.
Ska nog sova tidigt ikväll! 
See ya.

Länge på länge

Hey ho. Idag vaknade jag klockan kvart över elva av att mamma väckte mig. Har inte sovit så länge på länge, hehe. Idag får jag se vad jag hittar på. Ha det så braaaaa. 
pösss

Jag vaknar med samma tanke varje dag

ÅHH det känns så tråkigt att bara lägga upp bilder på mig själv. Ni får helt enkelt stå ut!





puss

Look how the stars shines for you.

HEJ BLOGGEN! HÄR HAR NI MIG!!! skoja. k k u u l .
Här kommer lite bilder på nån tjej som jag inte kan namnet på (HE-HE)







myskläderna åkte på idag. Fick lite beslutsångest gällande koftan. vit eller röd? Det fick bli vit. Den är mysigast! Bekvämlighet före skönhet!
Hoppas ni har ett bra lov (om ni nu har lov...)
pöss

Kladdkaka

Hej ni! Idag har kameran fått följa med mig hela dagen! Eller aa, har bara vart hemma, och hela dagen har ju inte gått än. Men än så länge. typ. Jag har bakat kladdis och boxat på boxbollen och bara deeeeegat. Kommer bilder!

  

gott va? Tänkte ju ta kort när den blev klar också, men jag högg i den för fort och nu är det inte mycket kvar...
Be right back with another inlägg!
pussen

Jag vet att detta inte är så kul att läsa men, det är kul att göra! he-he

OM DIG.
namn: Linnea
exakt ålder: 14 . fyller 15 i juli
längd: 173 cm
vikt: normalviktig, I think
familj: mamma, pappa & syster och bror
hårfärg: blondie
hårlängd: ganska långt, ska klippa det på torsdag!
ögonfärg: mörkblå
komplex: alldeles för många. 
blyg: du skulle bara veta


VAD/HUR/NÄR/HAR.
hur svarar du i telefon?
  HEJ det är linnea
när sov du hos någon sist?  åh harre. kommer inte ihåg!
när sov någon hos dig sist? don't know.
när var du med över 10 kompisar sist på fritiden? alldeles för länge sedan...
när grät du sist?  hmmm, det var nog ett tagsen dö!
hur ofta gråter du? jätteolika! Ibland kan jag gråta en vecka i sträck och ibland kanske jag inte har gråtit på ett halvår
har du bra vänner? NEJ JAG HATAR DOM!!! ......... klart att jag har! <3
vad har du på dig just nu? pyjamas & trosor
har du någonsin färgat håret? kan du räkna med att jag har
har du nånsin rökt? ohja
har du nånsin snusat? självklart (haha fyfan)
vad ska du göra sen?  jag har hela dagen framför mig
vad ska du göra imorgon? vara med kompizzzar
när var du på bio senast? lördags
när var du i stan senast? lördags
när var du i skolan senast ? fredags
har du nånsin skolkat? har väl hänt
gillat någon som inte känt likadant? kan hända
förlorat en bra vän?
 Hmm, nja, nej. 
svikit någon? alldeles säkert
varit med i tv? tror inte så
svimmat?  aldrig
gjort så någon annan svimmat? Nope. Kanske borde lära mig?
hånglat med flera stycken på 24 timmar? fuck no
nördat framför en datan hela natten? hela natten är väl att dra i spaken lite väl hårt.
gått vilse? Hmm. Inte vad jag kommer ihåg, men det har jag nog.
vad gjorde du imorse? BAJSAAA. nej men jag sov.
vad åt du senast? smoothie! eller det kanske man dricker?... 
har du bra självförtroende? NEJ FYFAN
biter du på naglarna?  nä jag slickar på toalock.
anser du att det är äckligt? nej men det är very fresh och minst lika snyggt!
vad köpte du senast? Marabou minkrokant och en ramlösa.
när gick du och la dig igår? vid tolvsnåret
har du en egen kamera? nej men jag brukar sno mammas
hur många piercingar har du?  öronen. tre, men jag hoppas att det tredje växer igen snart!
pratat i telefon hela natten?  palla


VILKA/VEM.
vem betyder mest för dig?
 mamma! ;)
vem litar du på mest? katten 
vem berättar du det mesta för? Dagboken kanske! Skriver aldrig dagbok, bara när jag har något riktigt safitigt att berätta som jag inte kan säga till nån annan. Då funkar dagboken prima donna!
vem sov hos dig sist? vetinte.
vem sov du hos sist? dont fucking know man
vem kramade du sist? shit jag vet faktiskt inte. Kramar är ju en del av vardagen, hähä
vem skällde du på sist? mamma! fuck you liksom
vem bråkade du med sist? bråkar sällan.
vilken film såg du sist? Wallander - hämnden
vilken låt lyssnar du på just nu? Lars Winnerbäck - kom änglar. jävla skön låt dedär.
vem tycker du om? vilka? många

 

saknar du någon? ohja
vilka? mormor. hahha
vilken mobil har du? du vill inte veta
vilken färg är den? pink pink pinkelink
vem är sötast? DU
vem är snällast? mamma
vem pratade du senast med i telefon? jag och mamma är såhär X tajta, vad mer behöver jag säga? (HE-HE)
vem fick du sms av senast? orkar inte kolla. 
vem skickade du sms till senast? vet ej. 
vem sov du med inatt?
 only me

vem tänker du på just nu? nobody
vilka/vem lyssnar du på mest (artist)? finns ingen speciell. Gillar så jävla många
vem vill du vara som?
 jag är jag och ingen annan hur mycket jag än försöker. Varför då ens försöka?
vem kan du offra ditt liv för?
 många!
vilken ringsignal har du? Stand by me. hahahha
vilken klass går du i? 8 fucking A
är den bra?  hm. vet inte riktigt vad jag ska svara. Den är väl bra. DELVIS
vilken parfym andvänder du? Ralph Lauren
vilka länder har du varit i? Sverige (låter kanske konstigt, men det är faktiskt sant...), Danmark, Norge, Finland, Spanien, Tyskland, Italien, Thailand. Har säkert glömt något.
har någon sagt till dig att hon/han gillar dig mer än vän? japp
har du sagt att du gillar någon mer än en vän?
 det är möjligt
gillar du någon just nu? många!
har du sagt "jag älskar dig" och verkligen menat det? såklart!
har du sagt "jag älskar dig" och inte menat det? nej, tror inte det.
har du och någon haft samma känslor för varandra? Think so, bitch
tror du på kärlek?
 ja!
har du vart kär? inte på riktigt

 

 

 

Nu har ni något att läsa, fuckers.


jag ropar, gropar.

Hej. Jag har gropar i tänderna så jag ska till tandläkaren och fylla dem snart. Klockan halv fyra om man ska vara exakt... PALLA! Efter det ska jag vara med jennifer å magda :)
Mamma är really sick så hon stannar hemma från jobbet idag och imorgon, kanske onsdag med. Hoppas att hon inte smittar mig! Nu ska jag måla naglarna. Ha det så brao.
pöss

When you love someone but it goes to waste


                                             I will try to fix me.





ful tjej på bilden, men jag gillar kontrasten!



smoothie smoothie smoothie

Hello you! Vad gör ni? Själv gör jag ingenting speciellt. Sitter och lyssnar på ipod-musik. Jag längtar så otroligt mycket till sommaren! Var inne på hm.com förut och kollade på vår- och sommarkläder. Plockade på mig kläder för över 3000 kronor som jag ville ha. La allt i önskelistan som finns på hemsidan. Kan såklart inte beställa allt, men det mesta hoppas jag på!
Blev en god smoothie idag med. Idag blev det med frysta hallon och blåbär! m.u.m.s.
Just det, det blev en och annan smoothie-bild också. hehe.






As I promised

Hallå där! Denna söndagen har sett ut som de flesta andra. Gudstjänst, överdoserande av datorn och smoothie, som det blir de flesta dagarna nu för tiden. Den nya mixern funkar galant! Lovade ju att visa de jag köpte igår. Inget speciellt egentligen, men jag lovade ju faktiskt. Så här kommer dem.


SÅ! Lite söta, enkla, billiga sommartoppar och en scarf. Allt från indiska.

Ja, i morgon börjar ju faktiskt lovet! Fan vad härligt! Åhhhh <3 kärlek haha.

Nu ska jag ladda upp ett nytt inlägg! Ciao

Wallander - hämnden.

Hallå bloggen! Idag har jag och mamma vart i Göteborg och shoppat lite. Vi gick även på bio. Vi såg på Wallander - hämnden, för det var den enda som passade med tiden. Jag är ju inte riktigt en wallander-tjej, så var väl inte sådär jätte exalterad direkt. Filmen var sådär men om man gillar wallanderfilmer så är den säkert bättre. Jag ville ju se I taket lyser stjärnorna. Men ska nog se den med några kompisar nu på lovet istället! 
Haha, Vi köpte en mixer! Så nu kan jag göra så mycket smoothie jag vill! Jag ville ha en rosa mixer men mamma tyckte inte det passade in i köket, så det fick bli en svart... Köpte lite tröjor/linnen också. Visar det imorn! Åhjuste, ska ju på gudstjänst i morgon också! BLÄK. 
När vi kom hem så kollade vi på Melodifestivalen. Hur tråkigt det än är så är det faktiskt något man måste kolla på. Eller hur?
Nästa vecka är min fasters bästa kompis med och tävlar. Jennifer Brown! Ring och rösta på henne då, okeeey?
Idag vann pappa 5000 spänn på tipset och travet. Inte så mycket pengar, men lite är alltid något.
NU ska jag sticka. CIAO!

I'm the only one

Heeeejsan. Nu sitter jag och äter risen. Ska snart möta Magdalena och Jennifer! Vi ska ha myskväll med film och godis.
I morgon ska jag och mamma åka in till Göteborg och shoppa + gå på bio. Mycket mysigt! 
Nu ska jag bestämma bio. ciao!

gropiga tänder

YO gangsters! Idag har jag vart med frida annie jennifer och magda efter skolan. Sedan var det ju konfa. Vi kom tjugofem minuter för sent, men vi blev förlåtna. Det var sex stycken borta idag med så vi var bara elva stycken. fedt nice. Nu sitter jag här och äter godis och har sjukt ont i tandköttet! Jag ska till folktandvården på måndag med. Jag har gropiga tänder.... varför känns det som att jag har skrivit det förut?? 
AJA, får väl lägga in någon käck bild också!



hahaha, denna bilden tyckte jag var lite käck! En fem år gammal bild från Italien! 
pusss

det här e edet man

Hällo. Det snöar ute! GUUUUD vad mysigt. HAHA, jag sitter och nynnar på en låt som några killar i klassen spelar om och om igen i skolan. DET HÄR E EDET MAN. lägger in den nu, bara för det.



dålig men skön! ERKÄNN? hahaha, störtskön verkligen. hahaha. snacka om att låten sätter sig på huvudet! 

Jag är inte ego.

Hallå där! Nu sitter jag framför datorn med nymålade naglar, ipoden i öronen och en smoothie i handen. Det är så det ska va'! Vi hade inte matteprov idag heller, ska ha det i morgon istället. Vi har hur mycket läxor som helst denna veckan. Bökigt. Fan nu sabbades naglarna för tredje gången. Jag suger verkligen på dedär. a t t a n s. orkar inte bry mig.
Vore ju smart om jag pluggade nu. Men jag orkar inte. I guess I'm not smart. AJA
HAHA, tänkte lägga in lite bilder nu. På mig själv. Känner mig så jävla ego men jag har tyvärr bara egopics just nu. Ni får inte tro att jag tror att jag är snygg för det tror jag inte.








HAHA, fan vilken ångest jag får nu. Inte likt mig att lägga upp så jävla mycket egobilder. Man känner sig så.... ego. Men vafan, om man har massa egobilder så why not...?

egopuss


All over again

Hello you. Har varit med Frida och Magdalena i några timmar idag. Vi såg på film och åt kladdkaka + smoothie (som igår, haha) . Nu måste jag plugga till matteprovet imon. vi skulle ju ha det i fredags, men det flyttades till idag!





a d i o s

Lyckat!

Hallå! Igår var jag med Frida och Magdalena. Vi hade hur kul som helst! det började med att vi gick till ICA Rorsman. Där köpte vi kladdkaka, vaniljglass, vaniljyoghurt och frysta hallon. Av vaniljyoghurten och hallonen gjorde vi smoothie. Kladdkakan åt vi som den var. Vid tolvsnåret kom vi på att vi inte hade ätit glassen än, så vi gjorde chokladsås och åt med glassen. Vi lånade även massa filmer från Magdalenas kusins pojkvän. Vi såg på en av filmerna. Sedan pratade vi om allt och inget, läste magdas gamla dagbok, kollade i skolkataloger, åt popcorn, gick på promenix med Zacko osv. Vi blev förföljda av en snubbe med nån läskig hund. Sen, typ tio minuter senare, så var det någon som gick in genom dörren, vi skrek och gömde oss, blev livrädda, trodde ju att det var han. Men det var såklart bara Putte (magdas bror). Jaja, kvällen var mycket lyckad och jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge!
- Bambi 2 - ta dig i röven och gå! (citat från I-M 19 Januari 2005)



 


You know I love you!
xoxo

RSS 2.0