sur

HEJ! Jag sitter och är jättesur. För först var jag sur för att mamma tjatade så mycket på mig. Sen kl halv tio så såg jag på BB's blogg att Desperate housewives började idag (mitt favoritprogram!), och då hade jag ju redan missat en halvtimme. Då blev jag ännu surare eftersom jag väntat på att det skulle börja hela sommaren+ hösten. Och när det väl börjar så har jag ingen aning om det. Så jag började titta 21:30, men fattade ingenting, mamma börja tjata ännu mera, jag blev ännu surare och blablabla. Känner att denna texten är helt onödig.
Men innan det kollade jag på idol, såklart. Jag hejar nog på Lars av killarna. Vem hejar ni på?
Men nu ska jag sova. Sorry för ett surt inlägg
I love you all! 
/ L


Höstregn

Hej, ville börja med att säga att det är sååå roligt att jag fått massa kommentarer de senaste dagarna. Det blir mycket roligare att blogga när man vet att någon läser liksom. Så thanks cuties!
Idag fick jag betalt för att jag passade barn (i augusti typ, haha). 300 spänn! Det var lättförtjänta pengar, eftersom jag kom dit typ kl 8 (på kvällen), barnen somnade kl 9, jag somna kl 11 och föräldrarna kom halv ett. Så 300 spänn för att sova på någons soffa, inte dåligt. Haha, egentligen är ju 300 kr ingenting, för det går ju åt så fort ändå, men endå.
Jag beställde på Yves-rocher idag med, för man får så braiga välkomspaket (eller vad det nu heter).
Idag har det regnat hela dagen typ. 
Har egentligen inget vettigt att skriva, så jag slutar nog med att säga:
Puss på dig, dig och dig!



Loulou!

Hej, har precis duschat och så. Innan de kollade jag på idol. Måste nog säga att jag hejar på Loulou. Dels för att hon har en underbar röst, och dels för att man blir så glad när man ser henne. Hon sprider glädje liksom. Och så visar hon att man inte behöver se ut som en barbie för att vara artist.
Vi hade ju 6 lektioner i skolan idag + mentorstimme. Det är ganska jobbigt.
Är lite sur för att jag inte fått mina skolkort än. Elevrådet har inte ens tagit kort än, så det lär ju dröja innan vi får katalogen. Lite dålig stil eftersom klasserna fotades v. 35...
Haha, jaja. Imorgon har jag sovmorgon... i 20 minuter, haha. Men det är alltid något, right?
Nu ska jag kila, får se om jag orkar vara uppe tills utröstningen kl 22.40!
Puss på er alla, ni är bäst, glöm inte det!

gudstjänst

Hej! Jag har precis varit på gudstjänst, man är ju tvungen att gå på det tre gånger i veckan om man vill konfirmeras. Jag trodde jag skulle dö, typ. Det var så himla tråkigt. Vi sjöng sju psalmer, prästen höll massa tal osv. Det var den längsta timmen i mitt liv! (fast det var iofs 1,5 timmar..) Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en fet bit tårta från igår. Gott! Idag ska jag nog ta det lugnt, bara vara hemma, tror jag. Men jag får se. 
Ha ett bra liv så syns vi om ett tag.
Glöm inte att följa min blogg med www.bloggkoll.se!
pusspuss

a great night

Good evining ladies and gentlemens! Ikväll var jag med Magda och Jennifer, igen! :D Vi hade supertrevligt, som vanligt! Vi spelade in massa filmer (på varandra då). Dom blev asroliga! Hahah. Sedan satt vi vid datorn och efter det kollade vi på 'Jersey girl', den är asbra. Magda poppade var sin popcornpåse till oss också, haha. Så jäla skön.
Vill klämma in ett grattis till Mormor med! Grattis mormor, jag älskar dig!
Ha en good night people
massa pussar
/ L

Öppen scen

Hola! Skolan var ju ganska soft idag(okej igår, eftersom klockan är över 00, men ni fattar ändå liksoooom!) , för fredagar brukar vara softa. Vi sprang 1500 meter idag på gympan. Fick värsta dåliga tiden (typ 8.26) haha. Efter skolan så åkte jag, Magda och Jennifer in till skärhamn, vi köpte godis och sånt. Sedan klockan åtta så gick vi på Öppen scen, som det heter. Alltså, det är typ massa ungdomar (band osv) som sjunger och så. Ganska tråkigt. Eftersom några band som var asdåliga sjöng typ 5 låtar. Det räcker ju med en var, tycker jag. HEHE. Efter det gick vi runt i Skärhamn lite. Sedan träffade vi August, Carrwik och John. Så vi följde med dom hem till Osten (August). Haha, en ganska kul kväll faktiskt!
Ja, just det! Dan (morbror) +hans fru och MORMOR kom ju idag (igår...). Mormor fyller ju år imorgon (idag!), 80 bast!
Congrat'z Mormor! <3
Nä, nu ska jag nog nana. Ha det skitbra! 
Kiss

/L

Egon

Hej alla barn och vuxna. Vi gjorde curryfisk och äppelpaj+vaniljsås på hemkunskapen. det blev gott. Vi hade ju tyskaprov idag med, tror det gick bra, eller hoppas det i alla fall. Eter skolan följde Jennifer med mig hem. Vi köpte godis, sedan gick vi upp till kyrkan för konfirmationsmöte, haha. Med Egon (prästen) såklart! Haha, han är så söt och snäll. Där åt vi korv (fastän vi var asmätta, men man får ju vara lite trevlig, haha). Och nu sitetr jag här och tänker watcha TV now.
kisskiss alla gollungar! 

Tjörnmästerskap.

Ja, idag var det ju som sagt Tjörnmästerskap (och för er som inte vet vad det är så är det en friidtrottstävling där våran och en annan skola tävlar mot varandra) men inte för min del då, är för kass för att vara med på sånt, haha. Det gick dåligt för tjejerna i klassen, det är det ända jag vet. Sedan får man inte reda på vilken skola som vinner förrän efteråt, vet inte när. 
För övrigt så har jag pluggat massa tyska, för vi har prov imorgon. Känner att jag kan det, för det var ganska lätt. 
Snart börjar idol 2008! I love it! Nu kommer jag inte på något mera att skriva. Så ni får ha det bäst, kolla in i bloggen imorgon med, vetja! Blir såååå glad då :D
puss och puss

överskrift.

HEJ alla fans. Det grävs förfullt utanför. Hela altanen är uppriven typ. Imorgon är det Tjörnmästerskap. Nästan alla  (runt hälften typ) ska vara med. Nästan alla tejerna ska va me också. Så det är typ bara jag och Rebecka av tjejerna från klassen som inte ska vara med. Vet inte om jag överlever. Känns ju så tomt då lixom :((( Haha, nej men nu ska jag inte vara sån. 
Vi fick tillbaka vårat Biologiprov idag. Jag fick 19 av 33 poäng, ganska kasst haha. Men jag hade inte tränat, sådeså.
Men nu kommer jag inte på något. Min hjärna är helt död nu känns det som, jag kom ju inte ens på någon överskrift! Då är det illa, mina vänner!
puss och kram
/ L

Mina favoritlåtar just nu

Dessa låtar är bäst just nu, enligt mig. Men smaken är ju som baken, som min mormor brukar säga.



Visst är dom bra? Okej, jag har tröttnat lite på dom, men ändå, HE-HE!





Kärlek.

photoshop

Hej, har pillat lite med photoshop idag, är fortfarande usel, men är på bättringsvägar i alla fall. Tänkte lägga ut några bilder som jag gjort nu. Vissa är lite slarviga och några har jag kämpat lite mer med.


denna är lite slarvig, men fortfarande ganska cool. Eller?




lite freaky, men visst är den cool ändå?




scary woman




hjäääälp. Okej, dessa bilderna är ganska enkla, så nu kommer lite svårare bilder.




Denna bilden jobbade jag ganska länge på. Jag gjorde så att nästan allt blev rött/svart/vitt och sedan har jag gjort vågor i havet, sol uppe i högra hörnet, har 'suddat ut' lite hon som står alldeles i hörnet+ väskan, gjort så att Fridas (hon m. röd tröja) fot är i rörelse osv.




lite småcool




Kanske inte syns, men har gjort ganska mycket med bilden, bl.a förstorat ögonen, läpparna, ögonbrynen, tagit bort lite prickar/finnar, bytt ögonfärg och lagt liiite glitter i håret osv, kommer inte ihåg allt.




that's a bad thing




Denna bilden är jag nöjd med. Tycker det är lite coolt att det bara är jag som är i färg.




Denna bilden är jag också nöjd med! För jag ser ut lite som shrek, eller något...



Sååååo, det var det. Visst börjar jag bli bättre? (äldsta bilden först, nyaste sist)
Ha det bäst, kram kram kram
/L

Kom igen!

Måndag, var inte så jobbigt som det kunde vart. Lektionerna var ganska slappa. Bara det att vi har typ 3 miljoner läxor. Och jag har inte gjort en enda, as usual. När jag kom hem åt jag först en banan, sen en glass och dirket efter tre bullar + ramlösa. HAHA, vadå tjockis? Kan inte hjälpa det faktiskt. Nu ska jag se på TV, skriver sen kanske.
Kyss och smek
/ L

Godnatt!

HEJ, jag vet att jag inte har uppdaterat idag, har nog ingen bra ursäkt till varför jag inte gjort det, har väl egentligen inget att skriva. Men nu ska jag i alla fall sova. Måndag imorgon, skitjobbig skoldag! 
Imorgon eller på Tisdag så kommer det gubbar som ska börja drenera vårat hus, sedan ska de riva altanen och bygga nytt. Så det kommer bli fresh! 
Aja, ha det bäst ungdomar
I love you all!

Shrek den tredje

Hallå. Jag _GICK_ till Magdalena och hämtade cykeln, cyklade hem. Sedan laddade jag ner massa olika photoshop's på den andra datorn. Fedt nice. Efter det såg jag å mamma på Shrek the third. Den var nice, eller nä, den var sådär. Typ 3 av 5 toasters, fast då är jag snäll! Nu är det bestämt att mormor, morbror Dan och hans fru (kan inte stava hennes namn) kommer hit på fredag. Mormor fyller 80 och hon vägrar att bli firad, tycker det är lite barnsligt, haha. För vem vill inte ha presenter och uppvaktning liksom? Mormor, antagligen. Mormor bor i Luleå, för er som inte visste det, så det är ju jäkligt långt att flyga egentligen. Saknar henne faktiskt. Sist hon var här fyllde hon 75, så det ska nog bli kul för henne! Tove kommer såklart hem över helgen nästa vecka då. 
Men nu ska jag in på hm.com och se om jag hittar något snyggt, kanske beställer, kanske inte. 
Adios amigos!

Tacokväll hos Magda

HEJ snyggingar! Igårkväll hade vi som sagt tacokväll hos Magda. Skitmysigt. Det började med att vi möttes vid ICA och köpte köttfärs och sånt. Sedan gick vi hem till henne och gjorde tacos, åt den, kolla på TV/satt vid datorn/pratade och sedan gick vi ut. Det ringde killar till Frida hela tiden. Dom sa att det var asmycket folk vid ishallen, typ slagsmål och sånt. Jennifer skulle hem men vi gick såklart dit och träffade han Frida pratade med i mobilen. Han var trevlig och det var galet mycket folk där. Alla var typ asfulla och så. På vägen dit blev vi uppraggade av killar med. Dom ville att vi skulle hoppa in i deras bil, men det gjorde vi såklart inte, eftersom vi inte kände dom. Men vi gick i alla fall hem efter ett tag, fast till Carro. Jag orkade inte hämta min cykel hos maggan så jag gick hem istället eftersom Carro bor nära mig. Jättemysig kväll måste jag säga.
Har jag sagt att Anton har åkt till Norge? Han stannar iaf där i två veckor till, så nu har jag syskonfritt tills dess, om inte Tove kommer hem då. Hoppas inte det, för det är så härligt att vara själv med M&P. Jaja. Får se vad jag hittar på idag.
JUST DET, skulle ju lägga upp kort från igår, får väl göra det då.

Zacko, magdas hund. Visst är den söt?


Magda och Frida (Jennifer och Zacko i bakrunden)


vi är så duktiga på att äta tacos!


Frida, Jennifer och Magdalena. Ni är bra!

en flygande hund!
En flygande hund!


coolingar!


HAHA! tack för en bra kväll, girls!



hejdååå, see you later, aight?
Kolla min bilddagbok för mer bilder.
pusspuss

WOHO!

YEEEESSS!! Fan vad härligt med Fredag! Erkäääänn? Ikväll ska jag vara med Maggan, Frida och Jennifer! Vi ska göra tacos och se på film (+äta godis, såklart!), haha! Tar nog med mig kameran så jag kanske lägger upp ett par bilder när jag kommer hem. På tyskaförhöret fick jag 37 av 38 rätt. It smells MVG! Haha, nä.
Nu ska jag kila, hare bra alla ni!

Konfa

HEJ! :D Vi hade hemkunskap sista lektionen. Vi gjorde ugnsgratinerad falukorv och potatismos (som blev supergott!) och sedan fruktsallad med någon vaniljsås (gjord av grekisk yoghurt, vaniljsocker, socker och citron) som också blev fenomenal! Så nu är jag mätt :)
Klockan sju är det konfirmationsmöte som gäller, det är inskrivning + fika. Jobbigt att jag inte är döpt, så jag måste bli det innan maj typ!? Men det ordnar sig nog. Nu ska jag äta bullar och dricka mjölk!
puss på dig, dig och dig!

Bilder från Atene

Som jag lovade så kommer det givetvis bilder från Atene nu! Se och njut ;)

vi sov i små hytter
Vi sov i små "kojor"

 Man fick klättra om man ville, men jag ville (vågade) inte.
I like!

watch the sky
watch the sky

Rebacka, Eivor och jag. (vet att jag ser förjävlig ut)
Rebecka, Eivor och jag (vet att jag ser förjävlig ut)

mysigt!
mysigt!

I Lysekil där vi övernattade första natten (på båten givetvis)
I Lysekil övernattade vi första natten (på båten såklart)

vi var flitiga toalettbesökare
vi var flitiga toalettbesökare!

charmigt
charmigt

massa kärlek till er!
massa kärlek till er!



SÅ, nu orkar jag inte mera. Om ni vill se mera bilder så besök min bilddagbok: linnnnnnnea heter jag där.
See you soon.
Ciao

Atene

NU ÄR JAG HEMMA! Thank god! Vi har haft jättemysigt ute med Atene! Det första jag gjorde när jag kom hem var att borsta tänderna, jag har inte borstat dem sedan måndag morgon (mest för att jag åt godis heeela tiden). Och nu längtar jag efter att duscha, för jag har inte duschat sedan söndag kväll. Känner mig riktigt ofräsh. Men i alla fall, det var kallt och jag frös ihjäl, men jag överlevde (hur konstigt det än låter...). Första kvällen sov vi i Lysekil och andra på Marstrand. Eivor hade fixat två gitarrer med så vi satt och sjöng hela tiden. Jag, Annie, Rebecka, Frida och Jennifer gjorde en låt. Den går såhär (efter varje rad så spelas det 'dudu-dududum' på gitarren):
Skepp Å hoj
Vi gillar Oboy
Masten är uppe
Vi gillar Guppe
Vi vet inte vad det är
Men det får va' me'
Vi sover jävligt trångt
Men vi ska inte åka långt
Det blir tungt
Men ta det lugnt
För Eivor är ball
Och Robert på en pall
Hans han fiskar
Och Bosse viskar
Nu är det slut
Ha det bra... Kurt?
HAHA, erkänn den är bra? va va va???
Jag, Frida och Jennifer kom tvåa på novelltävlingen! Man skulle skriva om 'du är skitignödig, toaletten på båten är sönder och det är långt tills nästa hamn, vad gör du?'. Haha. Ganska kul faktiskt!
Och när jag kom hem hade jag 312 olästa blogginlägg på bloggkoll.se
Men jag ska föra över bilder från kameran till den andra datorn. Klart att jag lägger in några här! 
Puss sålänge

sorry

Sorry, för att jag inte uppdaterat idag. Men jag har glömt. Nä, nu ljuger jag. Men jag har inte orkat. Vaknade vid 12. Köpte godis (till imorgon!) med Jennifer och Frida. Vi köpte också en tio-pack med sprite, som vi ska dela på. 
Det ska bli så mysigt att åka ut med Atene imorgon! Åh, vad jag längtar :) Jag har inte börjat packa än, hihi. 
Men jag kan ju tyvärr inte skriva förrän på Onsdag då, men då lovar jag att det blir både bilder och en jävla massa text! :D
Nu ska jag äta mammas köttbullar, hare bra, så ses vi på Onsdag!
Eller jag kanske uppdaterar lite senare, får se om jag har tid.
Ha det nu så jättebra, så hörs vi på Wednesday, people!
Alright, goodbye now.
/ L

alone in the dark

Ja, det blev att jag satt/sitter helt ensam ikväll i alla fall. Jävligt trist faktiskt. Känner mig asmobbad, haha. Har kollat på TV och ätit godis&chips. Den enda levande varelse jag träffat idag är min katt. Det känns jättekonstigt. Hjälp mig, typ. Får se hur det går att sova helt ensam in the dark. Börjar bli trött, men vill bli ännu mera trött, så att jag somnar direkt... 
Imorgon ska jag nog vara med Jennifer och Frida. 
Nu ska jag gå in på youtube och nörda ;) Laddar kanske upp något klipp om jag känner för't. 
puss på dig, dig, dig och dig.
I love you all!

/ L
haha, laddar upp en ganska puckad bild också, för jag är ju lite puckad. (shit vad längesen det var man sa 'puckad' :o eller?)

Han är ju överallt!

HAHAHAHA, vilken sida man än går in på, så finns han där. Den där Henrik. Mammas kompis son. "Luleå bjuder på fel sorts talanger" står det i en ruta där han spelar på sin lilla trumpet. Vad taskigt egentligen, haha :(
Men har jag berättat att mamma och pappa hälsar på Tove i Norge över helgen? Om inte: mamma och pappa hälsar på Tove i Norge över helgen. Men jag ville inte följa med. Hihi. Så jag är ensam till söndag eftermiddag. Får se vad jag hittar på. Kanske någon kompis vill komma hit? Ja, jag får se helt enkelt.
Men jag skriver såklart mera senare! 
Massa kramar / L

godnatt

HEJ! Har nyss kollat på två filmer med mamma! <3. 'En på miljonen' och 'Hon är min'. Haha, En på miljonen är så jävla skön. Den andra filmen var ganska dålig, jag satt mest å väntade på att den skulle ta slut.
Dagens citat:
När vi sitter och äter kött, klyftpotatis och kantarellsås så frågar Anton om han kunde ta resten av såsen. Mamma tyckte att han kunde lämna lite kvar ifall om någon ville ha. Så det gjorde han. Sen skulle han åka iväg till Göteborg. Så när han precis skulle gå ut för dörren så säger pappa:
- Jo Anton, det finns kantarellsås kvar om du vill ha.
- Ah visst, jag kan hälla det i en pet-flaska och dricka på vägen...
HAHAHA, det var askul, faktiskt! För tänk om man hade gjort det liksom, hahahahhaha. (jag vet att jag har torr humor)
Den enda låten som spelas hemma idag är denna.
Men det är bara pappa som spelar den, från youtube. Jag tror han är lite kär... 
Men ju mera man lyssnar på henne desto bättre blir det. 
Det blir bättre om man blundar.


have a good life
tjingtjong

ledig

Är som sagt ledig från the school idag. Vaknade halv ett, sååå härligt. Nu har jag skitont i ögonen, är antagligen för att jag sitter vid datorn för mycket, eller något. Men nu ska jag ta en lång och härlig dusch, sedan får jag väl se vad jag hittar på :) heeejdå!
/ L

Jag kände en i idol!

HAHA, yes. As the överskrift says. Idol var i Luleå "idag". Och som alla vet (antagligen inte) så kommer min mamma från Luleå. Vilket betyder att hon har några kompisar kvar där. Hennes närmsta kompis (i Luleå) barn, Hendrik var med. Han spelade trumpet också. Pinsamt! De gjorde narr av honom. Lägger upp en länk så att ni kan kolla, vet inte om det kommer funka, haha. http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.624237 (ni får kopiera, för jag kan inte skapa länkar på denna datorn)
Gaaanska coolt ändå, vavava? Haha, nä inte det minsta egentligen...
Men vi hörs i morgon!


sista skoldagen på en vecka


Nu är denna skoldagen slut, eller ja, den har varit slut i 1,5 timmar. Vi har ju som sagt ledigt imorgon. Sedan Atene Måndag - Onsdag.
Jag vet inte riktigt varför jag inte laddat upp 'dagens klipp' & 'dagens låt', som jag lovade att göra. Men jag tror jag skippar att göra det varje dag. Någon gång ibland kanske? :) 
Just nu är det en gubbe här som fixar med diskmaskinen. Alltså, han sätter in en ny. Just nu ligger han på golvet och kråmar sig och svär, haha. Koul. 
Idag hade vi tre läxförhör, på SH, BI & TY. Det gick sådär på Samhälle, bra på Biologi och toppen på tyskan. Så jag är ganska nöjd i alla fall. Efter de tre lektionerna hade vi Hemkunskap. Då bakade vi bullar. (eller vi kavlade bullar, för hon hade redan gjort degen osv)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se helt enkelt.
adjö kompisar! 
see you tomorrow, right?


it's cold around me

HEJ. Jag gick hem från skolan idag. Det regnade, det var kallt, det blåste, jag hade ingen jacka, jag släpade på en (minst) tre kilo tung väska och jag var så hungrig att jag hade ätit upp min egna arm om det hade gått. Men det gick inte. 
Imorgon är det den sista skoldagen denna veckan. För på fredag har lärarna studiedag, så vi är lediga. Sen på Måndag-Onsdag så är vi ju ute med Atene. GoootTttt!!!!
ÅÅÅHHH, ikväll är det idol 2008! Det är så himla mysigt, eeeerkänn??
Nä, nu ska jag äta glass och titta på TV, sådeså!
pusspuss
/ L

makover.

Hällo. Skoldagen var ganska bra :)
Tänkte tipsa er om en jätterolig sida (om man har tråkigt iaf). Det går ut på att man ska göra en makover (sminka, ny frisyr osv) på sig själv eller en kändis. Jag lägger in en bild på min makover på mig själv. (blev inte så bra, haha)
Men sidan heter i alla fall. www.taaz.com
Innan och efter. Kanske inte så stor skillnad, men det är svårt att få det naturligt liksom.
   
före                                                    efter

adios!

back to school

Och så var det Måndag igen... En vecka kvar tills Atene! :) Skitjobbig skoldag idag, och ändå hade vi håltimme på Matten. Nu sitter jag och äter toast och dricker LOKA. 
Går det något på TV ikväll? Nä, tror inte det. 
Vet ni? Jag har bestämt mig för att lägga in två inlägg varje dag. Ett där jag skriver vad jag gjort under dagen - för min skull. Och ett där jag lägger in ett 'dagens klipp' och 'dagens låt' - för eran skull! (börjar imorgon!) På helger kanske jag lägger in flera inlägg, men jag lovar inget. Låter det bra? :) 
Ha det gött mos, allesammens. Så ses vi... aldrig? hehe.
puss 

/ L

Jennifer all day long

HÄLLO! Idag har jag vart med Jennifer hela dagen. Najs najs. 
ÅH, orkar verkligen inte skola imorgon. Den jobbigaste dagen med. Men jag överlever, I think.
Nä, nu ska jag gå och duscha. Hörs imorgon.
Goodnight sweethaerts!
pussar / L

good shit

Har ni sett denna video redan eller? Hittade den på Stinalee's blogg. 
Men jag tycker den är så sjukt fin. 15 av de mest framgångsrika (kvinnliga) artisterna har gått ihop och gjort en låt mot cancer. Bra är den också. Riktigt bra.

hejdå. 
Ni är bäst!

one more time

Gick tillbaka till Emma vid halv fem. Just det, hon har fått en ny schygg mobil. Är jävligt sugen på att köpa ny nu faktiskt. Fast det har jag ju vart ett tag. Men nu riktigt saftas det i munnen på mig. Tror ni att de finns billiga mobiler i Thailand? Vore ju toppen isåfall, för då kan jag ju köpa en där. Fast det är ju iofs tre månader kvar... 
Men jag får se hur jag gör. Använder ju ändå aldrig min mobil nu, så varför skulle jag använda en ny då? Kanske för att den är bättre&snyggare? Vem vet. 
Har nyss ätit en saftig middag med mams och paps. Mums, haha. Nej, men nu skriver jag bara för att ha något att göra, så jag tänker sluta nu. Oik? 
Love you all 
/ L


Saturday

Äntligen lördag! Var med emma från 11 till 3 ungefär. Sen skulle hon träna. HAHA, kan inte sluta tänka på en grej Emma berättade för mig. Kan tyvärr inte skriva det här, vore förjävla taskigt, faktiskt! Men det handlar om min syster i alla fall, så att jag kommer ihåg det när jag läser detta någon gång i framtiden. 
Jag har skitont i ögonen, känns som att någon lyser med en laserlampa rakt i ögonen på mig hela tiden, hemskt. Hoppas verkligen inte att jag måste ha glasögon i alla fall. Då dör jag. Jag är nog den sista i världen som skulle passat i glasögon, seriöst. Men det blir säkert bättre, hoppas jag.
Nu ska jag nog bara slappa och käka godis, för det är ju faktiskt Löööördag! mjehehe. Sen får jag la se vad jag hittar på. Kanske skriver sedan, kanske inte. Vem vet? Inte du och inte jag.
Puss / Linnea

älskade fredag!

Jag älskar fredagar, helt klart bästa dagen på veckan. Eller nej, Lördag kanske? Nä, fredag är nog lite bättre. Tror jag. 
Vi har typ bara roliga lektioner på fredagar, vilket är toooppen!
Kan inte sluta tänka på en grej. En kille i min klass (the new kid) svettades som en jävla kossa idag på idrotten. Alltså, det var inte en torr fläck på T-shirten, eller jo halva framsidan, men ändå. Hurfan kan man ens svettas så mycket? Han spelade med jeans också, och det var svettfläckar på dem med med, från låren då. Det är verkligen inte normalt! Jag skulle slutat spela(innebandy)om jag var han, för det är ju pinsamt att springa runt som en dränkt katt. Nu låter jag säkert jättetaskig. Men jag var bara tvungen att skriva det, det var så jävla vidrigt. Tänk er själva liksom... 
Men nog om det. Jag ska kolla på TV och äta fingrar (kakor) nu. 
Puss och Kram :)

kålsoppa...

Haha, jag är fortfarande på sjuuuukt dåligt humör. Jag tror jag blev överdrivet besviken över YV-grejorna. Jag menar, det är ju bara att beställa nya (bara att man inte får den där parfymen på köpet som jag hemskt gärna ville ha). Men jag skrev ett inlägg förut idag som jag inte kunde med att lägga upp. Först skrev jag att jag var sur och blablabla sen skulle jag skriva en dagens bra-lista. Alltså 3 saker som jag gjort bra idag. Men jag kom fan inte på något bra som jag gjort. Och då blev jag ännu surare. Sedan kom mamma hem och skulle laga mat. Då kände jag att det luktade kål, (kål är det värsta jag vet) och då sa jag: "säg inte att vi ska äta kål?" och då sa hon att vi skulle äta kålsoppa. Haha, jag fick världens gråtatack. Jag har jättelätt för att gråta hemma, faktiskt. Eller i alla fall när jag är ensam, brukar aldrig gråta offentligt. Men typ när jag ser på film/läser texter och tänker på hemska saker osv. Så, nu vet ni. 
Är fortfarande förkyld med. Okej, detta blev ett jätte negativt inlägg, but I can't help it... or wait, yes I can!
FAAAAAN vad det blåser ute! Jag svimmar!! Ja just det! En i min klass höll på att svimma idag, han var helt vit i ansiktet. Men det är en annan historia ;) 
Nu ska jag äta kolsoppa, wish me luck
pusss/ Linnea

blåsigt

HEJ! :D Vi hade ingen hemkunskap idag så vi slutade 11.25, haha! Fast vi visste inte det förrän efter lunchen, så vi gick hem vid 12, hehe. Men när jag skulle cykla hem så var det såklart världens motvind. Man fick till och med trampa på som fan i nedförsbackarna! Det var hemskt! Men eftersom jag hade ätit så mycket på lunchen (spagetti och köttf.) så cykla jag ner till kiosken och köpte en fet påse godis, det var jag värd! Mmm, me like. Också fick jag ett brev från posten/Yves-rocher. Men det stod att man måste vara 16 för att beställa! Så jävla sur blev jag, för mamma hade ju betalat med sitt VISA-kort direkt på sidan, så jag tänkte inte på att det skulle ha någon betydelse vems namn paketet stod på. ÅHHHH!!! Men jag ska fan inte beställa om allt igen, dröööm lixom. haha. 
Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Någon idé? Vad gör man en blåsig förmiddag klockan 12 medans alla andra går i skolan? vaaaaa? vaaa? vaaa? Kollar på TV kanske? :=)
Nä, nu ska jag sluta skriva, OCH sluta äta godis! 
Ha en blåsig dag, kram L.

Idol 2008

Om en timma börjar första avsnittet av idol 2008. Jag tycker det är så mysigt med idol, en klassiker på något sätt. Fast nu är det ju en ny jury också. They better be good! Jaja, nu ska jag dra mig igen.
ciao

hey.

Allstå min näsa mår verkligen inte bra, det kliar och rinner som satan! Jag gråter hela tiden typ, alltså jag kan inte hjälpa det, det kommer tårar för att det kliar så mycket i näsan, fattaru? Jobbigt läge. Skolan var ganska OK idag, föutom förkylningen då. Imorgon har vi bara fyra lektioner, så skönt. Hemkunskap is the shit! 


dagens låt: yael naim- new soul.
I just love it, and I love you!
Många kramar / L

header

Så, nu är headern uppe. Men det ser tyvärr jättekonstigt ut. Den är för bred och för kort. Försökte ändra, men det gick inte :( Men aja, kan försöka fixa det senare, orkar verkligen inte nu. 
puss

förkyld

Halloj. Nu har jag blivit förkyld! I fucki'n hate it. Vi fick tillbaka våra prov från Biologi-provet idag. Fick jättedåligt resultat, men vi visste ju inte att vi skulle ha prov, det var oförberett. Men jag fick i alla fall 8 av 20 poäng, hehee! När jag kom hem från skolan så åt jag pizza och drack jaffa, haha. Sedan gjorde jag chokladbollar. Dåligt onyttig jag är, but I can't help it. 
För övrigt försöker jag få upp en ny header. En kille har gjort en header till mig, men jag har inte fått upp den än, något har gått fel lixoooom :( Synd. 
Jag fick läxläsning/film på elevens val. Blev lite sur att jag inte fick baka. Jag får ALDRIG baka! Har valt det som förstahandsval i flera år, men aldrig fått det! Det är så tråkigt när det luktar kakor över hela skolan och folk kommer ut med feta påsar med kakor och läskar... HAHA, nu är jag lite barnslig, men ändåååÅ!!!! Och i sjuan hade jag ju först läxläsning och sedan film, så får jag båda nu. Jaja, fuck them! 
en snorig puss på dig

hej September

Första September idag, tänka sig. Vad fort tiden går, bara 3 månader kvar tills Thailand nu, woho!
Idag hade  vi världens jobbigaste dag i skolan! Mentorstimme, bild, svenska, lunch, engelska, tyska, matte och historia. 
Nä, nu ska jag rusa till teven.
pussÅkram

RSS 2.0