Jag fastnade med fingret i en stekpanna!

HAHAHA! Ja, ni läste rätt ^. Jag fastnade med lillfingret i en stekpanna i Lördags! Till en början var det ganska kul och jag skrattade. Men efter en halv  minut så såg jag hur fingret blev rödare och rödare, svullnare och svullnare! Så jag fick panik. Mamma var inte till nån hjälp så jag skrek på pappa. Han kom, och skrattade när han såg mig stå där med lillfingret fast i en stekpanna som fortfarande steker fisk. Men han insåg snabbt att det var allvarligt. Så mamma och pappa hämtade is, för att kyla och förminska(?) lillfingret igen. det hjälpte inte. Då hämtade mamma flytande smör och smetade emellan stekpannehålet och fingret. Och det hjälpte! Jag var fri! (efter ca fem-sju minuter som kändes som en evighet)
Jag tog kort på skiten också! Tänkte att det kunde vara roligt att minnas om fem år! hehehhe
(klicka för att förstora)

HAHAHAH, illa!
jag vet inte om det syns, men fingret blev alltså riktigt svullet! HAHHA, fattar ni vilket panik jag hade eller?!?!?!?! Hade ju inte vart så kul att åka in till ett sjukhus med en stekpanna hängandes.

Och nu undrar ju ni såhär: VAFAN STOPPAR HON IN FINGRET I EN STEKPANNA FÖR!? Och ja, jag har väl inte direkt något bra svar på det... Kul grej, liksom. heheh-hehe-he-hehe-heheehe.


Hej och hå, hur ska detta gå?

TJA! Nu kommer som sagt ett hav med inlägg (vet inte om det förra inlägget publicerades, ser inte ut så iaf).
I Fredags så var jag med Magdalena, Petronella och Jennifer. Vi hade jättmysigt!
I Lördags så var jag hemma med mamma och pappa! HEHE. Vi såg på Robinson och åt godis. Sedan såg jag och mamma på en dramakomedi. Den var ganska.... skoj?
I Söndags så shoppade jag med mamma på Torp. Jag köpte en kofta (beige), gympakläder, skor (svarta tygskor) och pysselgrejer, gjorde några egna armband. Visar senare!
Nu drarja! (eller det kommer ett nytt inlägg om 2 minuter! hehehehhe)

HAV MED BLOGGINLÄGG!

MEN TJAAAAA sweden! Jag vet jag vet jag vet att jag inte bloggat på sjuhundra år. Så därför kommer ett helt hav med blogginlägg nu! CHECK IT OUT! :)

Någon kommer köpa glass varje daaaaaaaag...

Heyyy. Idag var det jätteslappt på resturangen. Endast två (!) lunchgäster! Och vet ni? Jag fick presentkort på Skärgårn för 500 spänn som tack för min insats! Inte illa va? Fatta vad många glassar man får för femhundra kronor! GALET.
Idag ska jag vara med kompizzzar, sen vet jag inte mer. 
Men jag bloggar senare! 
pusspöl

KKKK-AAA-OOOO-SSSS

ÅEHHEHEHAHHAHA. Shit. Idag var Angelicas unge sjuk, så jag och Jacob fick vara själva på "jobbet" idag. Fine, tänkte jag, det är ju ändå inga kunder typ. MEN, det var väl nån där uppe som hörde mig, för helt plötsligt kommer ett jävla HAAAV med människor som beställer från höger och vänster. Jag som knappt visste hur kassan fungerade blandade ihop alla beställningar och tog både för mycket och för lite betalt. SHIT SHIT SHIT!!! Det var verkligen kaaaooooss! Fan, vilken panik jag hade. Jacob stod i köket och laga mat, sen var resten mitt ansvar. Lite hårt mot en som knappt jobbat där i vå dagar, don't you think? Kolla, jag gör en lista på vad jag skulle göra idag.
  • ta emot beställningar
  • ge beställningarna till Jacob
  • servera
  • ta betalt
  • duka av när kunderna ätit färdigt
  • diska och ställa tillbaka alla tallrikar, glas bestick osv där de var förut
  • brygga kaffe
  • hälla upp saft/vatten när det var slut
  • tända ljus (som jag iofs gjorde i början...) 
  • stå i kiosken och ta betalt där (samtidigt som jag var tvungen att kolla i resturangavdelningen osv)
allt dehär fick jag försöka göra på en och samma gång, vilket var liiite stressigt!

FATTAR NI ELLER? HOPPPPPPAS verkligen att jag slipper göra allt detta i morgon, seriöst. Jag hade ju nästan självmordstankar ;) Nej, men nästan! ÅHHH. 

Aja, wish me good luck, guuuuuys! 
pysssssJAG KOMM€R DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

Tjena! Har precis varit hos skoldoktorn... Tråkiga besked, jag ska röntgas! Det är tydligen något fel med min rygg :(
BUHHUUUU :(:( JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! skoja.
Jag börjar ju inte jobba förrän om ca 2 timmar! what the fuck. Vad ska jag göra nu? Livet leker. Inte.
Sitter och lyssnar på lite musik från mobilen. Nu ska jag nog kolla lite på teve. Vad sägs om det mtrfkr?
pössss
 
bild från i somras. JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU!!! åh

jobbarN

TJOOOO! Jag har ju inte skrivit på några dagar nu, kom jag på.... 
Har ju praoat igår och idag! Det har gått ganska bra. Finns inte så mycket att göra, hehe. För er som inte vet så praoar jag på 'skärgårn', det är en resturang med kiosk och gatukök. Det är ju inte så mycket folk nu på vardagarna, men jag har fått stå i kiosken, diskat, strykit osv osv.
IDag fick jag hem mina omdömen från skolan! Blir alltid lite deprimerad då. Alltid någon som skriver något taskigt eller något som inte stämmer, ja ni fattar.
I morgon måste jag till skolan! För jag har en tid hos doktorn, som kommer typ var tredje månad. Jag ska vara där klockan nio, börjar inte "jobba" förrän 11, så det är ju liiiite surt. Men mamma kör dit mig :)
Skriver mera i morgon! 
seeee ya aaaaalll!

spooky

BILDEEEEEEER! :D

TJA! Vetni? Idag har jag grejat med att föra över bilder från mobilen till datorn och musik till mobilen från datorn. GREAT! För nu kan ju jag dela med mig av lite bilder som jag tagit i veckan!
Igår var jag med Jennifer, Nella och Magda. Vi hade sheeeetkul.

Nu till bilderna, klicka för att förstora.
                  

1. pappa 2. Min katt Selma! 3. Söta Magdalena 4. Jag och Magdalena, hos Jennifer i måndags 5. Magdalena och Håkan
6. Jag på tekniken, i tisdags 7. Jag och Frida 8. Äcklig bild på mig 9. PosarN 10. Jag biter på den bit av Börje som finns kvar
11. Maaa town! 12. Jennifer! 13. Jag och Jennifer i onsdags, på väg upp mot utsiktsplats med Magda och Petronella. 14. Magdalena där uppe. 15. Fint eller vad?
16. Lille Åstol. Inte helt fel 17. Petronella och Magdalena, schteeekarna 18. Zacko, Magdalenas älskade hund! 19. Magdalena och Zacko.


Yees, har ju inte tagit några bilder de senaste dagarna, men här är som sagt bilder från början av veckan.
Alla är tagna med mobilen, inte så bra kvalité kanske, men det duger!
Nu lovar jag att ta bilder ofta ofta ofta! mycket bilder ska ni få se!
Just det, i morgon så ska jag praoa! På bryggan... I kiosken....... HE-heheheh_he.
Nu ska jag nog städa lite. Känner mig på hugget! hihihihahaha
PÖÖÖSSSSS ajöss

magont

Hej yo. Idag på morgonen kände jag mig rasslig så jag tänkte inte gå till skolan. Men sen kändes det bättre så jag gick i alla fall. Men såklart, när jag kom till skolan så fick jag skitont i magen. Men sen blev det bättre. Fast jag gick hem halv två i alla fall, eftersom nästa lektion (livskunskap, vi ska se på en film jag sett 1000 gånger) inte börjar förräns 50 minuter senare (alltså exakt nu). Men nu ska jag väl se på teve, eller något. HAHA, fan vad rörigt, fattar inget av vad jag nyss skrev typ! 
pössss
DET GÅR INTE ATT LADDA UPP NÅGRA JÄVLA BULDER!!!!!!!!!!!! bara så ni vet.

Palm

tjola. Sitter och skrattar för mig själv (snart får ni veta varför). Kom precis hem från konfan. Innan dess var jag med Magda Frida Jennifer och Annie. Vi satt på Annies fantastiska balkong, där man ser ut över hela tjörnekalv och halva klädesholmen + mer. Sen gick vi, som sagt, till konfan. 
Och jag måååste skriva en skitrolig konversation killarna bakom mig och Jennifer hade. 

Allt börja med att Marie (konfirmationsledare) berättade något om att vi borde gå och klippa oss hos hennes systerdotter för det var 20 % rabatt nu, eller något sånt. 

Erik: Ja, Carl du borde faktiskt klippa dig... (Carl har ganska långt och jättespretigt hår)
Carl (skäms lite): hehe, aa kanske...
Erik (lite lätt och skämtsamt): ja, du ser ju ut som ett troll, typ.
Max (grovt och ärligt): Ja, som en jävla palm!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA, jag och Jennifer var de enda som hörde. Och när Egon satt och snacka allvar med oss så börjar vi gapskratta och Egon blir jättesur och ger oss blicken. Ni fattar säkert inte det roliga, men jag menar, hurfan kan man med att säga till sin kompis (dom är inte ens kompisar, men ni fattar...) att han ser ut som en palm i håret? Fyfan vad taskigt. Men kul! :)
Nu ska jag draaaa.
pusssuiiisiiss.

spring weather

TJAOOO. Har varit med Magda, Jennifer och Petrooooo idag. Myyycket kul! Riktigt vårväder idag också, hoppas att det håller i sig! Kommer inte på något att skriva så jag slutar väl här.
Ska duscha, sedan sova.
Seeeee ya.

ohhh holiday

TJAO. Har som sagt lovdag idag. Hääärligt. Idag har jag inte gjort något speciellt, gått ner te bryggá och bestämt tider för praoen oså. Nu ska jag vara med Frida Jennifer och Magdalena. Niiiice!
pösöss

chokladkaka

HEJ, nu är det söndag. Och inte vilken söndag som helst... eller jo, men i morgon har vi lovdag! ohyes.
Vet inte vad jag ska hitta på idag.
Åh vad det pirrar i magen när man tänker på att det snart är sommar. Det är ett riktigt vårväder ute nu också. great or what?
Nu ska jag fika med mina päron! :)


väldigt gammal bild. men ändååå

Nej, nej och nej!

Har vart med J&M och kollat på Melodifestivalen. NEEEEJ, fel låt vann! fel fel fel. USSCH blä. fattar inteeee. aja spela roll. 
Nu ska jag sova! 
sleep tight.

Låt den rätte komma in

TJO flöjt som man säger ibland. Igår var jag hos Frida med M&J. Vi hyrde film 'Låt den rätte komma in', en svensk rysare var det. Den var ganska bra och vääldigt bra gjord! Rekommenderas! Vi tänkte hyra 'fredag den trettonde' (ganska klockrent när det var fredag den trettonde med) men den fanns inte... 
Idag ska jag se på mellis med girlllllzzen ;) 
pusssis.

LYCKODAG!!!

ÅÅÅHHHH; LYYYCCKKKAAA!!! Detta är utan tvekan min lyckodag! För idag fick jag PRAOPLATS på bryggan! (haaallelujah), SOM JAG LETAT lixxom! 
Sedan när jag kom hem, så kommer mamma med min nya mobil som jag väntat på i snart två veckor och som inte skulle komma förräns nästa vecka! 
Har varit med Jennifer idag också. Sen var det ju konfirmation, men det var mindre än hälften som kom, så vi bara tjöta om massa roliga grejer + sjöng, sen fick vi sluta tidigare. 
Och så har jag fått mitt första nummer av GLAMOUR, som jag prenumenerar på endast för att det var så flashiga prenumationsprylar! Tre nummer för 49 spänn! INNTTEEE ILLAA VAAA??? så den har jag läst lite. 
Och sen när jag märkte att jag var skithungrig, så kommer mamma helt plötsligt hem med två saftiga pizzor! 
KAAAAN DAGEN BLI BÄTTRE ELLER????? ja, om mirakel sker. 
Fan, härligt att man kan ha lite turdagar någon gång också!
puss och hejdå, älskar eeeeeer!

Kärringgympa

HEJ! Jag har precis vart på kärringgympa, skitjobbigt faktiskt! 
Jag har inte hittat någon praoplats än :(( Kommer antagligen inte hitta någon heller. mer än typisk lixom.
Nu ska jag duscha, sedan plugga inför prov i morgon. KUUUUUL nä.
puspsuss 

FAN TA HELA VÄRLDEN

Nu är jag surare än citronen. MIN FUCKING JÄVLA MOBIL KOMMER INTE FÖRRÄN _NÄSTA_ VECKA! den skulle ju egentligen kommit i början av förra veckan. MEN NEJ, nu ska den inte komma förräns NÄSTA vecka! Blir jag sur eller blir jag sur? JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR!!!!! Jag hatar att gå och vänta, vänta och vänta ännu mer, att varje dag titta i brevlådan med hopp om att det har kommit ett litet "ditt-paket-har-kommit"-brev från posten! Så står det på deras hemsida nu idag att mobilen inte kommer förräns nästa vecka. FAN TA HELA VÄRLDEN! livet suger.

för övrigt så slutade vi skolan klockan 12 idag. Följde med Annie efter skolan och vi raggade paro-platser. Blev nobbade av de flesta men en tjej på HEMMAKVÄLL i stenungsund sa att vi skulle ringa tillbaka idag halv åtta. Hoppas hoppas hoppas att vi får praoa där, eftersom praolappen ska vara inne senast i morgon och vi har inte hittat ett skit! förutom detta då...

Och jag har ju haft så otur idag så jag borde faktiskt få lite tur nu tycker jag!

skriver sedan om jag fick det eller inte!

see ya.


sistaah

HEYYY. har precis kommit hem från min syster! Vi sov ju där inatt, jag mamma och pappa. Hon hade inflyttningsfest igår. Släkten kom och vi såg på melodifestivalen. Inte roligaste sättet att spendera lördagskvällen på kanske... Jag hatar verkligen släktträffar! Soooo boring. 
Nu är jag sååå sugen på en chokladkaka. Helst Marabou mintkrokant! Mmmums. 
AJAAAA. pöss

Detta händer inte!

fyfan. fyfan. fyfan. Kvällen som skulle bli den bästa blev till den sämsta. Mer tänker jag inte skriva. Vill bara glömma. glömma. glömma. Allt står stilla. Detta händer inte. åh. nej. nej. nej. 
måste dra. sköt om er, lova mig det! 
peace!

sleepover

TJA. Ska snart vara med Magdalena, Petronella och Jennifer! Ska förmodligen sova över hos Maggan, men kanske inte. 
I morgon ska vi till Tove på inflyttningsfest! Ska nog sova där med. 
Men nu ska jag sminka mig liteeeee. 
puspsuss!

Jag försovde mig!

YOOO, försovde mig idag :( Brukar ju gå upp klockan sju men vaknade av att annie ringde kl 10 över åtta, de stod och väntade på mig! PINSAAAAMT. Så jag fick trycka i mig en banan och klä på mig fort som fan, cyklade till skolan och nu glömde jag såklart cykeln i skolan! Men men, får cykla hem med den i morgon helt enkelt. Men jag kom i alla fall till skolan kl 8.35 (det är 2,5 km till skolan, not bad huh?). Så jag kom bara 10 minuter för sent! WOALLLALAA :DMen annars har dagen sett ut som vanligt. Vi gick till Annie, sedan konfa och nu sitter jag här! 
pöss.


FEL

Allt i livet handlar om val. Det känns som att jag gör fel val hela tiden. Vad gör jag fel? Kan jag inte få spola fram livet några år? Orkar verkligen inte med något nu. Allt blir fel. Jag är fel. Fel fel fel. Kan jag inte få åtminstone lite tur ibland? Skulle underlättat. MEN, livet är inte lätt och förhoppningsvis är detta kapitlet av felval snart slut!
Jag måste faktiskt ändra header/design på bloggen! Fast jag orkar inte..... ÅH ser ni? FEL val igen! Klart att jag måste ändra designen på bloggen!!! eller nä.... jag orkar faktiskt inte.
felpuss.

mobilfittan är sen!

ÅHH. Mamma gick nyss in på sin mail och läste att mobilfittan inte finns i lager och kommer därför inte förrän mellan den 9:onde och 13onde mars! FATTAR NI ELLER? Jag som trodde att jag skulle få den i morgon! MEN NEJ! den kommer inte förrän nästa vecka! Jag behöver ju verkligen en mobil nu, så jag blir så jävla sur. Har inte haft en mobil på en månad snart! BLÖHHHH. Jag kunde ju beställt den någon annanstans då jöööö! FAAAAAAAAAAAN, kommer vara sur hela veckan! 
HAHA, jag vet att jag överreagerar, men det kan inte hjälpas, jag är hjälplös! 
bajs.

Hej du!

Hellllo! Sitter och dricker smoothie i mina nya mjukispants! Det har snöat hela dagen och nu är det SLASK! fytillfan.
Can't wait until i get my new cellphone! Hoppas att den kommer i morgon! :)
Sitter och funderar på vart jag ska praoa! Iiiingen aning än så länge...
AJA, ska väl DRA! 
pöss.

Ny mobil!

ÅÅÅÅÅHHH!!! som ni alla vet så är min mobil sönder. Nu har jag klickat hem en ny! Älskar den! Hoppas att den är lika bra som den verkar! LG KP500 cookie heter den. Är det någon som har den eller som vet om den är bra eller dålig?


snygg är den ju i alla fall!
pussar

hej där, du ska väl inte gå?

YO. Igårkväll var jag med frida jennifer å magda. Vi hade sehr kul! En kväll man sällan glömmer, typ.
Ska nog vara med dem en sväng idag med, hhihi.
Nu sitter jag och äter ostbågar, min frukost! Aja, får la se vad som sker. 
pussis

RSS 2.0