Make me happy

HEJ. Som det ser ut nu så ska jag vara med Magdalena och Frida ikväll. Men man vet aldrig vad som händer och inte händer. Får se helt enkelt. Tänkte lägga ut lite gamla bilder. Kommentera gärna, blir skitglad då! (så länge det inte är tråkiga reklam-kommentarer).......








SÅ JÄVLA BRA!

SÅ JÄVLA BRAAAAAA!!!!!!!
jag vet att det inte är den riktiga musikvideon, men den var inaktiverad och gick därför inte att lägga upp här. SYND!









Someone like you

Hej du! Igårkväll spenderade jag kvällen med magdalena och jennifer! KUL :) 
Shit, kommer inte på något att skriva............
Sitter och lyssnar på musik på youtube. Limewire funkar fortfarande, blir så jävla sur. Min ipod behöver verkligen ny musik! Vet någon hur man fixar limewire eller? Vore ju great.
AJA, pösss. 


tog nån slumpvis ful bild, orkade inte kämpa. 

Förlorare

HEY. Idag hade vi kvartsfinal i volleybollturneringen mot sjuorna. Vi var asstöddiga och sa "men klart vi kommer vinna, inte en chans att vi förlorar mot SJUOR!". Men vann vi? nej. Jävlar vad sura vi blev! HAHA, plus att dom bara var fem på planen. Vi var sex. ÅHHH vad surt! Min klocka gick sönder innan också, gjorde ju inte saken bättre kan man väl säga... 
Vi gick till tandläkaren idag med. Jag hade gropiga tänder så jag ska gå tillbaka och fylla dom nån dag. 
Efter skolan så följde jag, frida å jennifer med annie hem. Efter det så var det ju såklart konfa...
När jag kom hem så ville jag vara lite mallig och visa att jag kunde göra piroger, som vi gjorde på hemkunskapen (elevens val) igår. Men blev dom bra? Självklart inte...
Sedan började jag öva på matteprovet. Men jag fattar verkligen ingenting, som vanligt. Det får gå som det går helt enkelt. 
Nu ska jag duscha. Ska nog lägga mig tidigt också!



PUSS

BUSIGT

Hallå grabbar! Har precis vart med Emma. 
Och vet ni hur busig jag har vart idag eller? Jo, det var så att igårkväll så gjorde jag kola. Jag lovade då mamma att inte äta upp allt på en gång utan spara så att vi har, lixom. Och vad var det första jag gjorde när jag kom hem från skolan idag? JO, åt upp dom! Då fick ja sånna jävla skuldkänslor så jag gjorde en till sats med kola och nu sitter jag och hoppas på att hon inte kommer märka någonting. Spännande... 
Här har ni receptet:
  • 100 gram smör
  • 1 dl socker
  • 3 msk sirap
  • 1,5 msk kakao
häll ingredienserna i en kastrull och koka. Låt det koka i ca 5-10 minuter och gör då kultestet. 
Häll smeten i knäckformar eller på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i kylen så att kolan blir seg.
Sen är det bara att äta! Hur gott som helst!

och för övrigt så har det vart en ovanligt rolig tisdag! Imorgon är det onsdag (hur konstigt det än låter......) och då har vi elevens vaaaaaal. Kuol eller inte. eller. inte. eller. iiii


AJA, nu ska jag käka kola. 
PUSS på ER!

sånt som ni inte har en aning om...

dagens humör : livet leker
dagens klädsel : raggsockor, leggings, grå lång tröja med nått tryck på
dagens frisyr : hög tofs
dagens naglar : svarta!
dagens låt : vete fan
dagens saknad : den där
dagens längtan : sommar!
dagens missbruk : godis... som vanligt
dagens ekonomi : några tusenlappar har jag väl allt...
dagens mat : kalvstek med potatis och sås.
dagens händelse : ehhee... händelse?
dagens måste : bli frisk(are)
dagens lycka : godis
dagens + : har städat halva garderoben
dagens - : har halva garderoben kvar att städa
senaste alkoholdrycken : hallå mamma!
senaste bilfärd : till skolan i fredags
senaste filmen du såg : alldeles för länge sedan. Kan det vart 27 dresses? Eller kanske Hoppet? Nä, jag vet inte riktigt...
senaste ringda telefonsamtal : mamma
senaste mottagna telefonsamtal : mamma
senaste bubbelbadet : hua hin, thailand. I slutet av december nån gång...
senaste spelade cd : åh jag vet inte!
senaste gången du grät : flera veckor sedan
senaste måltiden : kalvstek.


nu vet ni det ni behöver veta om min dag! Nu ska jag äta fruktsallad med vaniljglass!
HEJDÅ

the ring

hej snyggingar! Idag har jag vart i göteborg med magda jennifer o frida. vi hade mucho kul. Åkte in vid tio och var hemma vid nio, så det blev en lång dag. Köpte lite tishor, trosor och smycken. 
En grej som jag inte kan låta bli att störa mig på: att när alla affärer stängt i nordstan, alltså klockan sex, så flockas hela nordstan med fjortisar, emos och fullgubbar. Alltså, det finns inte en normal människa där! Bara massa skrikande fjortisar/emos och sönderslagna fyllon typ. Vart är sverige på väg, lixom? Samma sak på bussen, man sitter omringad av emos/fjortisar som lyssnar på nån jävla emo/fjortismusik. Och så sitter dom och skriker ut hur mycket dom har druckit och hur fulla dom är. Jag menar, vem faaaaan bryr sig? HAHA nu låter jag som en surkärring. Jag menar, dom kan spöka ut sig så mycket dom vill, men dom kan la förfan visa lite respekt och bete sig som folk? BÖHHH så nu fick jag det sagt. End of that.
När jag kom hem så bytte jag om till myskläder. Påbörjade en myskväll med mamma, pappa, godis, chips och film. Men jag gick när jag insåg att filmer var en tråkig thriller. BLÄ! Så jag satte mig vid datorn och fläska i mig godis istället. Nu sitter jag här, trött som ett as och funderar faktiskt på att sova snart (!). Ja, det får nog bli så.
HEJDÅ gullungar!



ser ni ringen? Vi köpte var sin idag, kompisring! :D sött va? Haha, vet att det ser ut som en vigselring, men vad gör det?
+ att det är en sån där billig skit som kommer från h&m, charmigt va? ;)

Nu ska jag som sagt sova. 
pusspuss

One dance two dances

HOLA! Har precis ätit friterad kyckling! Mamma kom på igår att vi hade en sån där fritör, och det var ju bra!
Ikväll ska jag bara bara hemma. Blev erbjuden att gå på hockeymatch, men tackade nej p.g.a min grova förkylning. För det blir ju knappast bättre om jag sitter i en iskall ishall och snorar. Ska åka till Göteborg och shoppa men girlzen i morgon med! Så får väl hoppas att jag mår lite bättre då! 
Idag dansade vi inte en gång i skolan, utan två! Vi dansade först på våran gympalektion, sedan med 9A, eftersom de hade för få tjejer, så fem tjejer från min klass hoppade in. Very fun.
Nä, nu har jag slut på ord. Ha en bra kväll boys'n'girls.
nu ska jag snora vidare, adios.

Pinigt

Hey, yo, gangsterboy. Vet ni? Jag har blivit värsta förkylda! Näsan rinner och kliar och ögonen värker. Jag som var överlycklig för att jag trodde att jag hade klarat en vinter utan förkylning, men ICKE! Den kom igår, helt ovälkommen och nu vägrar den att sticka. Fan vilken stil. Nog om det.
Min katt har blivit enorm! Känns som att jag har skrivit det förut, men hon är verkligen jättefet! Innan har hon varit smal och smidig, men nu är hon fet och lat. Very not good.
ÅHHHH idag har det INGEN konfirmation! LYYYCKA! :):):)


tog lite webcam-bilder.


Allt jag har på mig kommer från Thailand! HAHA, pinigt att klockan syns på varje bild!

Puss på alla utom dig.

Two heads and heartattack

Hej. Skolan var lika tråkig som vanligt idag. När jag kom hem hade mamma köpt en sån där stor drömrulle som jag åt halva av. Efter det åt jag hot dog. Sen gjorde jag ananas smoothie. Fet, jag vet. Kollade även på Top model 11 och efter det kollade jag på en dokumentär om en pytteliten flicka som fötts med två huvuden. Hon var extremt smal och det slutade med att hon dog av en hjärtattack vid två månaders ålder. När hon dött så byggde hennes familj ett tempel för att minnas henne. Fint.
Nu ska jag sova, är trött som aldrig förr.
godnatt folket!

Home from Jesus place.

Hello baby's, I'm home! Kom hem klockan tre idag. Har ju vart på konfirmationsläger. Det var jättemysigt! Kanske inte det roligaste jag har gjort, men jag hade gärna stannat några dagar till, mest för att slippa skolan haha. Tog inte med mig kameran, men Frida lovade att skicka några av hennes bilder, så jag lägger upp dem när jag får dem!
Nu ska jag göra något annat. 
Pussisar

kalla mig fetto

Hej Ni. Har precis varit på konfirmation. Innan den var jag med frida jennifer och annie. Mycket mycket bra. Har jag berättat att vi ska åka till Åh stiftgård på konfirmationsläger på lördag? ASSÅ ÅHHH jag orkar inte det! I tre dagar också vettö! Från lördag morgon till måndag eftermiddag. Nej men det blir säkert kul.. hrmf.
Och vet ni? Jag har säkert berättat att torsdagar är fetaste ätar-dagen, pga av hemkunskap och att det alltid är så god mat i skolan på torsdagar. Så jag tänkte skriva en lista nu på allt jag ätit idag, från morgonen tills nu. 
  • havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk + ett glas juice och clementin.
  • spagetti och köttfärssås, vatten.
  • piroger med ost och keso inuti.
  • skitmycket lösgodis
  • macka och saft + kex.
  • jättefet glass
  • lax, potatis och vatten.
asså fattar ni eller? Har ju ätit som nått jävla muskelberg eller något. Fast vissa torsdagar är faktiskt ännu saftigare med mat. HAHA fast jag ska inte klaga för man kan ju faktiskt tacka nej. Eller.... näääääääää ;)
Haha nej men nu tror jag att jag ska duscha, så slipper man göra det sen när det antagligen går något på teve.
A-A-A-A-ADIOOOOS!


Orka sverige

HEJ alla ni. Har nyss ätit en fläskig pizza med pappa. GOTTTT! Åhhhh, skolan tar kål på mig! Jag blir så jävla deppad av skolan, seriöst haha. Ta mig tillbaka till Thailand! håhåhåååååååå, fan. 
På lördag har vi tydligen konfa-läger! Orkar verkligen inte det. Hade ju vart dubbelt så bra om det var nästa vecka! Jaja, life sucks. Går det något bra på TV ikväll eller? 
Nä, nu ska jag äta knäckglass. 
PuSs

Thailandsbilder del 2

TJAAAA nu kommer den andra, efterlängtade delen av Thailandsbilderna. I know that you want it!



King Palace, bangkok



crocodile farm, bangkok. SER NI ELLER? vi vågade ta kort med livs levande tigrar! lite wow-faktor på oss, va? va? va?


på crocodile farm fanns det krokodiler! fantastiskt



... och elefanter!



vacker va?



då snorkling var en del av livet.  (på Bulon)



fan vad jag saknar det! (Koh Bulon Lae)



jag, på Bulon.



hela familjen på Bulon.



Vi gick på någon krogig väg in till stan. (på Phi Phi!)



sandlopporna var väl inte direkt toves bästa vänner, om man säger så.



Vi snorklade utanför Phi Phi! SERIÖST DET COOLASTE JAG GJORT I MITT LIV!!! det var rusentals, färggranna fiskar som simma runt oss hela tiden. Hur coolt som helst!



Maya Beach, Phi Phi Lay.



monkey beach. Massor av apor som ville ha mat!



Jag och syster på bamboo Iland. Jättedåligt väder den dagen. Mindre kul!



SERIÖST har ni sett något sötare?!?!?!??!?!? JAG SMÄLTER!!! GE MIG EN APA!!!!!!!!!! NUUUUUU


SÅ nu har ni fått se lite till av det goda. ÅH vad jag saknar det. Det riktigt svider i mig, fan ta mig tillbaka!
Nu ska jag väl kila iväg.
KYSSåSMEK

Gårdagen

Hola! Igår spenderades dagen hos farmor, storebrorbror fyllde år. Fett tråkigt. Efter det åkte jag mamma pappa anton och kollade på systers lägenhet. Den var niiice.
Bilder från igår:

Kusin, jag, syster, bror och kusin! Farmor ville ju såklart ta kort på alla sina barnbarn till sin almanacka, SOM ALLTID!


Sen kom farmor på att hon ville ta kort MED sina barnbarn, så vi fick helt enkelt ställa upp igen.
Haha, nej men det är ju toppen att farmor är så mån om att ta kort hela tiden, jättekul att ha i framtiden jö!


Nu drar ja!
But keep on shining (?) cause now i'm going to lay up part 2 of Thailandbilder.
KISS'n'HUGS

Nu händer det inget! HHHAHA

Som alla redan vet så älskar jag sånnahära listor, men nu var det ju mer ett tvång eftersom det står med ett hot överst. Inte braaaaaaa.


Gör detta testet inom tjugo min annars händer det något som du inte vill, IMORGON!

Hur Svarar du i telefonen: HEJ det är Linnea!
Vad gör du när du är kär i fel: det kanske inte är fel även om det känns så? TYP haha.
Tycker du om gul-bil-leken: OHJA!
hur mycket pengar har du i plånboken just nu: typ 200 spänn haha!

hur mycket är klockan
: 22.11
hur många kontakter har du på msn: är inte inne på msn nu, men jag skulle gissa på 300
Var spenderar du en regnig dag bäst: hemma med en god vän framför en bra film med en godisskål i handen och en LOKA på bordet!



VEM

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Magdalena: - LINNEA?
Ringde dig senast? ge mig ett M ge mig ett A ge mig MMA, vad blir det?
Pussade dig senast? Mamma
Vill du kasta en sten i huvudet på? Fett onödig grej assÅ!

Saknar du mest just nu?  Vet inte. Mormor kasnke?
Ska du träffa imorgon? Släkten!
Sov du med senast? Sängen ;)
Vem fick du senast sms av?  Magdalena :)





JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna:  HEHE, i några millesekunder kanske.
Gråtit en hel natt: nej, nån gång tar väl tårarna slut...
Druckit så du spytt: nej och det är jag stolt över, suckers.
Åkt vattenskidor: inte min grej
Åkt rullstol: Det har jag nog
Gjort en bakåtkullerbytta: OM
Köpt lösgodis för över 50 kr: Är det ens värt att fråga? Jag är KUNG av lösgodis, behöver jag säga mer?
Haft träningsvärk: Räkna med det
Önskat att du var det andra könet: Det har nog hänt att jag har täbkt så någon gång, ja.
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Hahaha, nejdu.



Så. nu ska jag photoshoppa lite, inget jag gör varje dag om ni tror det.

pusskram


Mixed fruit smoothie

Mixed fruit smoothie drack jag ganska ofta i Thailand. Fast då var det såklart godare och fler frukter, men idag gjorde jag ett tappert försök och lyckades ganska bra. Här har ni mitt recept.


  • 2 dl mild yoghurt
  • 2 dl vaniljyoghurt
  • 1 dl hallon
  • 1 dl blåbär
  • 1 banan
  • 2 tsk honung
mixa ihop allt och drick! Sovvert

bror blir stor

Hello Guys. Idag har jag och ska jag bara vara hemma. Känner mig lite hängig och så så jag tar det lite lugnt, hehe. I morgon fyller min bror 22 år, så vi åker till farmor och firar honom där! Så jag skiter i gudstjänsten imorgon.
Nu sitter jag och dricker smoothie, ska lägga upp receptet på den nu, supergod verkligen!
Adios amigos

Taggad till tusen

Hej! Nu ser jag fram emot en lyckad kväll! För det är precis vad det kommer att bli! Ska vara med tjejerna idag, var det igår med men jag tror inte att jag bloggade då? :o Jag är taggad till tusen! Menmen, ska väl kila iväg nu. 

pusspuss!



såhär taggad är jag! (HAHAHAHA, en tre år gammal bild)

Thailandsbilder del 1

HEJ, som jag lovat så ska jag lägga upp bilder från Thailand nu! Men bara några, för jag har de flesta på den andre datorn, så här kommer all of them som jag har på denna datorn.



Phi Phi!





Phi Phi.



Maya Beach (där de spelade in filmen The beach)



Koh Bulon



Bulon igen...



Ser ni apan? SÖTASTE JAG SÄTT! (ser ni mina sönderbitna ben eller? jag hade 57 myggbett på högra och 36 på vänstra!)



tror att detta också var på Maya Beach



påväg till Maya Beach.





SORRY att jag inte la bilderna i ordning, men hey, vad spelar det för roll?
Lägger in mera bilder någon annan dag, okey?
PUSSkram


A good night and good night!

Hello. Har nyss vart med The girlzz, haha. Vi cyklade till Rorsman och köpte kladdkaka + glass, såg på två filmer. 27 dresses, den var bra. Och systrar i jeans 2, den var bättre än ettan om ni frågar mig. 
Tänk att för exakt en vecka sedan så satt jag på en bar i Hua hin och inväntade det nya året. Nu har det nya året börjat och ingenting är väl direkt bättre. Tänker inte sitta här och skriva massa för jag är olagligt trött.
So good night!

värdelöst inlägg.

Hälllo. Nu sitter jag och dricker kaffe (!). Jag har ju alltid hatat kaffe men om man har lite grädde och mycket socker i så blir det ju faktiskt ganska gott! :D 
Tänk att för en vecka sedan så var jag i Thailand! Fulllllkkkk vad jag längtar tillbaka. Ska nog lägga in bilder från Thailand här idag. Jag vet att jag säger det varje dag men idag ska jag iaf försööööka. 
Igårkväll var jag med Magda och jennifer, vi köpte kladdkaka och hyrde nån dålig bögfilm. mys.
Får väl kila nu. Vi ska äta julbord idag, haha! Har ju inte ätit nått julbord i år. Det man missar får man ta igen senare, helt enkelt. 
AJJJAAAA kisskisss


Early morning.

TJA-ba! Idag vaknade jag klockan åtta och var djävulskt sugen på lussebullar och julmust! Så jag tog fram lussebullar och coca-cola (hade ingen julmust...) och åt det framför teven. Kanske inte den bästa frukosten, men hey man lever bara två gånger. ehhh. Sedan såg jag och syster på Sex and the city - the movie. Köpte den i Thailand. Kvalitén var prima! exellento. Filmen var kanske inte så bra som jag förväntade mig, eftersom alla säger att den är så jävla bra...
Det är 8.3 minusgrader ute. Åhh jag vill tillbaka till värmen ju! Vet inte om jag vågar lova något, men jag ska nog försöka att lägga upp bilder från Thailand på bloggen idag. Sounds good huh? Idag får jag se vad som händer och inte händer. Skulle vara med magda o jennifer men får se hur det blir med det, känner mig jävligt down faktiskt. Det går ju magsjuka i familjen med. Mamma har haft det, tove hade det igår, och anton har det nu. Och jag tänker inte bli smittad...
Jaja, nu tänkte jag göra något annat, bara gudarna vet vad. 
Puss på dig dig dig och dig men inte dig.

Dear Sverige.

Hallå där! Var på årets första gudstjänst idag, lika tråkigt som vanligt. När jag kom hem från gudstjänsten så kollade jag på en film som jag köpte i Thailand, det var askass kvalité + dåligt ljud så det var inte speciellt kul att se på... 
Men senare idag ska jag vara med magda jennifer frida! Och det är ju inte helt fel va...
Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder från thailand idag, vet inte om jag orkar det. Det gör väl inget om jag väntar nån dag till eller? ;) 
Vet ni? Pappa har slutat röka! Hur bra är inte det va?? 
Och min katt har blivit värsta feta! Eller hon kanske alltid har vart det bara att jag inte tänkt på det? Aja.. haha.
Men jag ska väl kila nu, finns inte mycket att skriva om. Det är 4.4 minusgrader här. Tänk att i förrgår var jag i 30 graders värme...............  just det, jag la mig klockan NIO igår! På en lördag! Haha, ne men det var ju för att jag inte hade sovit på två dagar. Sjukt skönt att sova i sin egen säng igen.
HAHA borde nog sluta skriva, för nu skriver jag för att jag inte har något annat att göra.
slutar skriva på tre nu då                  . ett.   ..     två. . . .. ..    . . .. ..  TReeeeeeeeeeeeeeeee . zipsossssps
goodbye hetto's

p.s. jag saknar min header. det ser ju helt fucked up ut utan den....... :(

Thailand 2008/2009.

Planet gick den 10 december kl 19.00. Mellanlandade i Frankfurt. Kom till Thailand klockan 15.00 thailändsk tid. Mötte Ratana (min morbrors frus syster som vi bodde hos) på flygplatsen, hon hade ordnat skjuts till hennes hus. Huset låg i centrala Bangkok, det var stort och rymligt, så vi fick gott om plats. I Bangkok hyrde vi en minibuss + chaufför i två dagar som körde oss dit vi ville. Åkte bl.a. till: The floating Iland, the floating market, crocodile farm, MBK shoppingcenter och King Palace. Det var jätteroligt alltihopa! 
Efter vi vart i Bangkok så flög vi till Hat yai, därifrån åkte vi buss och båt till Bulon.
Bulon var verkligen en liten paradisö! Det fanns bara fem resort på hela ön, alla med varsin resturang + strand. Vi bodde i en söt liten stuga alldeles vid havet. Det fanns inte mycket annat att göra än att bada, äta, sova och läsa. Det var ett jättemysigt ställe, men det blev faktiskt lite långtråkigt mot slutet. Vi var där i sex dagar.
Efter Bulon åkt vi till Phi Phi. En lång resa dit, men det var det värt. Phi phi är verkligen sjukt vackert, där kan man göra nästan allt och vi gjorde det mesta! Det coolaste av allt var nog en tre-timmars tur vi gjorde med en longtail-båt. Båtturen började med att vi stannade på ett fantastiskt ställe och snorklade. Jag har aldrig gjort något coolare! Det var fullt med färgglada fiskar överrallt som simmade runt oss, men de nuddade oss aldrig. Efter snorkligen så åkte vi till Maya beach där dem spelade in filmen The beach. Där var det fint, men inte så mycket mer. Efter Maya Beach så åkte vi till Monkey beach. Det var jättekul! Det fanns massor av apor som ville bli matade och dem var inte blyga direkt, vissa av dem var t.o.m riktigt dryga och aggressiva. Sista dagen på Phi Phi var inte speciellt solig. Det var nog där det fina vädret brast...
Efter Phi Phi bar det av till Koh Samui. Tog en dag att resa dit med. 
Koh Samui var väl inte direkt något speciellt, och att det var dåligt väder gjorde väl ingenting speciellt bättre. Det var en fartfyllt ställe med alldeles för mycket horor! Horklubbar överallt, inte så kul kanske... Men vi hade en jättefin pool som vi badade i varje dag. Eftersom det var kasst väder (mycket regn) så hade vi ingen större lust att gå till stranden, som ändå låg ganska nära. 
Efter Koh Samui åkte vi en Speedboat-färja till Hua hin. Det var nog det sjukaste jag varit med om! Vågorna var enorma och färjan gick minst sagt snabbt! Jag mådde jätteilla och spydde lite en gång. Man hörde tydligt hur alla runtom började spy/kräkas. Mamma spydde jättemycket, allt var jättehemskt och vi åkte den där jävla båten i fyra timmar!! I Hua hin var det också pissväder, men men. Inte så kul. Vi hade pool där med men gick till stranden två dagar, mest för att det inte fanns så mycket annat att göra...
Sista dagen bestämde vi oss för att åka till Bangkok och shoppa, eftersom vi ända skulle flyga därifrån samma dag. Så vi åkte till MBK shoppingcenter och shoppade i tre timmar, vilket är alldeles för kort, stället är ju enormt! 
Jag shoppade inte så mycket som förväntat, faktiskt.


Lägger upp bilder antingen senare idag, eller i morgon, får se hur det blir! 
Ha det jättebra sålänge
/ L

HEMMMMAAAAAAA!!!!

Hej grabbar! Nu är jag hemma! Fast jag har vart hemma i fyra timmar, har installerat mig här hemma nu. Skönt att vara tillbaka! Det var ju kasst väder den sista veckan så det gjorde ingenting att åka hem, haha. 
Jag är inte brun, jättesynd men det är ju inte hela universum. Kollade mina betyg idag med. Hade sju VG (kemi (!), samhällskunskap (!), religion (!), engelska, matte, svenska och slöjd) de ämnena jag gjort en utropstecken efter var jag förvånad över att jag fick så bra. Fick inte MVG i något, men det är ju ganska svårt att få det den första terminen i åttan, så jag är nöjd! Ska göra ett nytt inlägg nu. En Thailands-special, fast bara med text, bilder lägger jag upp när jag lagt in dem på datorn! Okey?
Ciao. 

RSS 2.0