yeah, that's right

hallå! Jag var ju barnvakt med Magdalena igår, det gick jättebra, barnen var snälla. Eller William (1-åringen) var förkyld så han grät hela tiden typ, skitjobbigt! Men han somna i alla fall vid sju, fast han vaknade och grät i en timma typ. Amelia somnade vid halv tio typ. Vi åt kebabtallrik. Maggan ville kolla på Pearl Harbor. Jag tyckte den verkade skittråkig så jag gjorde andra saker, (var inne på datorn, haha). Jag fattar verkligen inte hur alla (ja, nästan ALLA!) kan tycka att den filmen är så himla bra :o Vi la oss vid 2 och idag vaknade vi kl 8 av att kidsen skrek och hade sig. De hållde på så i 1-2 timmar. Men vi somnade om sen och vaknade vid tolv. Så skulle alla gå så vi hade huset för oss själva, så vi åt frukost i lugn och ro, osv. Sen gick vi till Magda och spelade lite kort (jag vinner all the time, så ge upp!) osv. Sen skulle hon rida så jag cykla hem. yes, that's it :) Och när jag kom hem så hade jag 120 olästa blogginlägg på bloggkoll.se, jobbigt läge haha!
Idag åkte Tove tillbaka till Norway, skönt haha. :) 
OH NO, imorgon är det skola! shit bananas, I fucki'n hate it! Har bara tråkiga lektioner imorgon med, grädden på moset där alltså.
Åhnej, nu skriver jag bara massa tråkigt, inget kul å läsa. Sorry darlings. 
ajöss

hey sunny day!

Hallåhallå. Igår var jag med magdalena. Det var kuuuul :D 
Idag ska jag och Magda passa hennes systerbarn. Amelia, 3 år och William 1 år. Det ska bli kul. Vi ska sova där och så. Men jag kan ju skriva mera om det efteråt. 
POSSPOSS
btw. Syster kom hem från Norge igår, men hon åker igen på Söndag :)

ljuva fredag

hey. Idag är det fredag, och det gillar jag skarpt! Skolan var ganska okej idag. 
Jag ska äta om 20 minuter, efter det ska jag vara med Mäggie. Kuuoool :)
Skriver mera sedan, pusspuss.

hey friends

hällo. Idag hade vi bara tre lektioner i skolan. Biologi, Samhälle och Hemkunskap (håltimme på tyskan). Slutade halv två, skönt! Jag har egentligen inget vettigt att skriva, haha. Så jag tror jag säger tack Å hej nu.
tack Å hej

lägger in lite bilder på moi, bara för att.
  

rain

hello girls and boys! Det har regnat hela dagen idag. Jag HATAR regn. Okej, det kan vara mysigt ibland på någon helg eller något. Men nu räcker det med regn, sol tack! Idag såg vi på Hitta Nemo på geografin, haha. Och det hade blivit något fel på elevens val, så man fick välja om. Så idag fick våran klass vara hos Annica, hon läste böcker för oss i en timma typ, sjukt tråkigt! Men vi har läxa i Biologi tills imorgon också, så jag får väl göra den nu. 
PUSSKRAM!!!



L som i Linnea

trött

hey. Nu sitter jag i myskläder och tänkte kolla på 'en prinsessas dagbok' som går kl 9 på tv3 :) Fast nu när jag tänker efter så borde jag nog duscha innan jag börjar kolla på filmen, eller? haha, aja skit samma. 
Det är en hård skoldag imorgon. Vi har elevens val, undra vad jag får. Det fanns bara tråkiga alternativ, så jag hoppas verkligen att jag får 'baka'. 
possposs


skolfotografering

hej alla fans. Idag hade vi skolfotografering. Jag fick se hur jag blev på ensamkortet, det blev askasst, men jag fick bara se i en halv sekund eller något, så jag såg inte riktigt. Sedan hade vi teknik med Ludde the man och efter det engelska med basröstjanne, sen lunch och efter det matte med tjockisanna. Och till sist Biologi med Micke. TRÅKIG dag, kort sagt. Men jag överlevde i alla fall.
PUSS och kram
ses senare
/ L

klassdag

hey, idag hade vi klassdag på torpet, vi paddlade kanot och grillade korv (och käka godis!), kanske lägger upp bilder senare, vem vet?! 
Sedan var jag med Nellah, Frida och Jennifer. Vi gjorde massor med kul, typ köpte godis, såg på 'det sjätte sinnet', hoppade studsmatta osv. 
Imorgon ska vi ta skolfoto, böhöhö! I fucki'n hate it. 
Nu ska jag ta en dusch, adjö sjö.

shopping, again

hello darlings! Idag var jag och mamma å shoppa en sväng på torp. Jag köpte en svart jacka, vita sneakers och en svart T-shirt. Får se om jag orkar lägga upp nån bild senare. Imorgon har vi klassdag med 8a1 på torpet. Men vi ska inte samlas förrän halv tio, så vi får lite sovmorgon, and that's good shit! Har ätit en 200 g Marabou Non stop idag med, kalla mig tjockis eller vafan du vill! hahaaha.
Men nu ska jag kila iväg,
massa kramar
L

godkväll

hej, är inne på youtube och checkar lite... Sen kom jag fram till detta klippet


hur konstigt är det inte? Jag fattar inte riktigt hur det funkar... Verkar vara sjukt jobbigt med, stackarna.

FF

hey, mamma å pappa har nyss åkt till Marstrand med sina vänner. Och här sitter jag helt själv, lite trött och lite seg, men inte så farligt. Så nu är det FF all night long. Får se vad jag hittar på, mjehehehe. Jag har jag jätteont i mina läppar :( För jag har munsår, nare och en liten infektion. Så det svider som fan. Men det går säkert över snart, I hope.
Men pusspuss, 
vi ses inte.


friday, dear friday

Äntligen fredag! ÅååH så härligt. I skolan idag hade vi först språkval, sedan Matte, Idrott, Lunch, Slöjd och sist livskunskap. Ganska hyfsat. Och nu är det helg, thank god. Men på måndag har vi klassdag på torpet. Och på tisdag ska vi ta skolfoto. ÅHHHH, blir alltid så _dålig_ på kort!
Meeeen, nu ska jag äta grillad kyckling. 
puss på alla utom dig
ha det sådär

min farmor är guuuuullig

hola. Jag fick nyss en liten present av pappa från min farmor för skolstarten. Ett fräckt skrivblock och 50 kronor. Hon är så guuullig. Det är sånna småsaker man ändå kan bli jätteglad av lixom. 
såklart att jag tog ett kort på mig och presenten. hähä
Haha, min mamma och pappa sitter och kollar på Emil i Lönneberga, skrattar och härmar de dom säger. Dom är sååå pinsamma. 
PUSSSSS





andra skoldagen

hej. Idag hade vi fyra lektioner i skolan. Samhällskunskap, biologi, tyska och hemkunskap. På hemkunskapen gjorde vi havregrynsgröt, haha. Vi slutade 14.25. Asjobbigt att vara tillbaka i skolan igen. Det kryllar av massa nya sjuor med :(
Jaja, ha det gott mos
kram och kram, kram kram kram, kram kram, kram, kram och kram kram kram kram och kram!
puss

första skoldagen

tja, första skoldagen gick bra. Det var såklart kul att träffa alla igen. Vi har fått en ny kille i klassen också, Jonathan heter han.
Vi fick nya sheman, det ser ganska bra ut förutom att vi slutar mycket senare varje dag. Sedan ska vi börja ha ett nytt ämne på skolan, "livskunskap" heter det. Ja, annars ser det nog ut som vanligt.
HAHA, på vägen hem så börjar det spöööööregna när jag cyklar. Så jag hade inte en enda torr fläck på byxorna när jag var hemma, bara på baksidan då. Hur lyckas jag cykla hem när det börjar ösregna två dagar i rad? Vad har jag gjort för att förtjäna det? Haha, så fort jag kom hem tänkte jag "detta måste jag ta kort på", så jag tog kort på mig själv, genomblöt. Så det är klart att jag lägger upp ett kort på blöta mig.

klicka för att förstora bilden.



kunde inte låta bli att ta några bilder på min underbara katt när jag ändå höll på, så ja här kommer dem.

puss på värdens sötaste och snällaste katt!

12 timmar kvar!

Hej. nu är det exakt 12 timmar kvar tills jag börjar cykla till rondellen för att möta nella& lollo (frida&magda oxå kanske). Sen börjar skolan...
Första skoldagen ska se ut såhär:
* klassen samlas i mentorsalen
* gemensam samling i gympasalen
* samling tillsammans med mentorerna
* gemensam fika på skolgården
* samling klassvis
* lunch
* undervisning enligt schema
Japp, spännande skit!
Berättar mera imorgon, puss på er alla!

skola imorgon!

hey dudes! Idag har jag varit med Petronella en stund, cyklade till henne vid tolv. Vi bakade chokladbollar (och åt upp ALLA!), satt vid datorn, tog kort, tittade TV, spelade kort och sånt. Sedan cyklade vi till Jennifer, de skulle på fotbollsträning. Men det började spöregna så jag cyklade hem istället för att kolla på när de tränade. Blev kisseblöt, så fick byta kläder direkt. 
ÅH, imorgon börjar skolan! Vet inte om jag längtar eller inte. Ska ju bli kul att träffa alla igen, men lixom, endå? Betyg, läxor, tidiga mornar, tråkiga lektioner. Mindre kul...
Anton fick en bärbar dator igår, så nu slipper han blockera datorn i datorrummet, skööönt! (fast jag använder den iofs inte ändå, haha)
Och det är såååååå skönt att Tove flyttat, hoppas hon aldrig kommer tillbaka, MOAHAHA! Nä, nu var jag taskig. Klart jag vill att hon ska komma tillbaka! (inteeee)
JAJA, nu ska jag käka lite food med papps.
have a nice life, 
see u soon!


har du sett läckrare armband? nej, trodde väl det.

73092_450_15391336.jpg

Vad heter Bar O´d Mars egna smyckemärke? Den heter Bados, såklart!
Jag skulle verkligen vilja vinna dessa superläcka armband för att jag har insett att lite armband kan piffa upp en vardaglig outfit något enormt! Och eftersom jag inte har några armband så skulle det vara toppen om jag vann, jag skulle använda de varje dag, helt klart!
www.modefeber.se

here we go again...

Okej, nu kommer en lista till, vet att det kanske är tråkigt att läsa, men det är bra tidsfördriv! Flåt.


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: japp, hela tiden! MUMS. (skämtaaaaa)

Titta på dig själv i spegeln: Every day, every hour.

Gnälla: har du hört talas om gnällspik? Jag är en sådan. (men gnällar iofs bara på mamma&pappa, lite för ofta kanske...)

Skrika: nej, hatar att skrika, här tar vi det lugnt serrö!

Sova: Nej herregud, såklart inte, jag är väl ingen utomjording heller?!

Ha ångest: alldeles för ofta

Skada dig själv med flit: Nej, hur orkar man ens lägga energi på sånna onödigheter?

Ta mediciner du inte borde ta: Nooo, dude!

Vilja dö: Nä, inte det heller.

Drömma mardrömmar: Ja, drömmer alltid mardrömmar typ :(((

Drömma sexdrömmar: Ah, faktiskt ;)

Ta droger: Nej, så dum har jag inte hunnit bli än (kommer inte bli tillräckligt dum för att ta det heller)

Försöka vara annorlunda: HEHE, I'm a original kid, you know.

Klä dig i svart: Ja, eller aldrig bara i svart, men jag har ju massa svarta kläder, såklart!

Gå till kyrkan: Inte frivilligt, men snart är det ju konfirmation för min del...

Gå i skolan: Yes, baby.

Röka: Nej, idiotiskt! Fast jag har ju testat några gånger, hihi. 

Ha sex: Nope

Ljuga: Nä, bara smågrejer isåfall, typ som: "Nähä, jag tog inte alls den sista kakan, mamma!"

Hata folk: Hata är ett alldeles för starkt ord för mig. 

Lita på folk: Nej, egentligen inte. Om jag säger en hemlis till en kompis så räknar jag inte med att personen inte säger det till någon annan... Lite synd, faktikst!


VEM:
Saknar du: Klasstjejerna!

Vill du döda: Nä det är lugnt, jag överlever...
Rörde dig sist: Hmm, min ipod? (a)

Vill du slå: är för snäll för att slåss (inteeee)

Vill du kittla:
 Roas inte av sånt, haha.
Kramade du sist: Maaaaam <3

Vill du prata med: Kompisar.

Skrek du på sist: Brukar inte skrika. haha.

Vill du vara som: 
someone I used to know
Sårade dig sist: pappa kanske? den jäveln!! (HAHA, ne men jag vet inte)

Vill du bli galet full med: Jennifer, haha! :)

Gjorde dig riktigt glad senast: riktigt glad har jag inte varit på ett tag, hur sorgligt det än låter, haha...

Fick du sms från senast: Jag brukar inte sms:a med folk, :)

Ringde dig senast: HEHE; mamma kanske? 

Är vackrast på jorden: åh, vad svårt! Jag tycker faktiskt de flesta är vackra och unika!


HAR DU:
För många vänner: Man kan inte få för många vänner! Eller jo det kan man faktiskt, haha.

Förföljelsemani: öh va? squze moi?

Tvångstankar: Ja, and i fucking hate it!

Någon annan psykisk sjukdom: 

Någon fysisk sjukdom: Nej har jag ju skrivit!
Någon skada: En skorpa på knät? (A)

Färgat håret: eh ja.

Brutit några ben: Nej, brutna ben är inget för mig.
Några piercings: Tre i öronen, men vill bara ha två så jag låter de tredje växa igen :)

Egen dator: Nä, i våran familj så deeeelar man på allt! haha.

Bra självförtroende: Nej, absolut inte! Men jag försöker verkligen bättra mig med det..

Kysst någon: yes sir.

Haft sex: Nä, ska vi knulla? 
Köpt kondomer: jomen nej!

Tagit nakenbilder: nja, inte direkt haha.

Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej, är dålig på sånt.

Bjudit ut någon: hm, nä? 

Varit kär: inte på riktigt.

Dumpat någon: ohja!

Stulit någonting: Nä, eller småsaker som smågodis och sånt.

Lämnat landet: Ah, ofcourse

Tuttat eld på nått: tutte hit och tutte dit. 

Gjort något olagligt: yes, I'm a bad kid. 

 

HUR:
Går du: 
Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen: Hemtelefon: "Hej, det är Linnea" mobil: "Ah hallå?" eller "heeeeej"

Fördriver du tiden: datorn är min bästa vän. haha.

Mycket pengar har du: lite över två tusen tror jag. Men sen har jag ju sånt där sparkonto också, såklart.

Tjänar du pengar: pappa pröjsar

Ofta diskar du: diskmaskinen sköter det så bra, så.

Ofta städar du: För sällan, men jag städade ju idag! MÖHÖ

Många stör du dig på: Waaay too many, bitch!

Ofta träffar du din familj: Every freak'in day! 


TROR DU:

Att du kommer bli något: 
jag kommer väl alltid vara något? 
På gud: åh, alltså. Jag vet inte. Är inte jättekristen men jag kanske tror lite på honom? typ.

På rymdvarelser: öh klart, vem gör inte det lixom?!?!

Att folk tycker om dig: de som känner mig, förmodligen. 

På ett liv efter detta: Njäää, eller jo om jag tänker efter, så kanske!

Att fiskar kan tänka: absolut! Eller? näääää? Har hört att dom inte kan det, men de måste de väl kunna?

Att du kommer leva länge: nja, sisådär 78 år skulle jag tippa på. Men lever gärna längre! :)

 

 

PUSS o HEJdå!


boringtime

HEY, jag gör en 'dagens lista' igen. check it out

dagens humör : glad!
dagens frisyr : toffs
dagens smink: läppglans
dagens klädsel : underkläder, jeans och grått linne.
dagens planer : Slappa
dagens låt : Chris brown - superhuman
dagens vill ha : en ny klocka
dagens saknad : mormor kanske? (a)
dagens snällaste : mamma! :)
dagens måste : fläska!
dagens köp : inget
dagens kärlek : familjen är kärlek!
dagens sämsta : vädret!
dagens bästa : Tove flyttar + jag har städat som aldrig förr!


Min syster flyttar hemifrån idag!

Hey! Idag har jag storstädat hela rummet, rensat kläder, smycken & smink, dammsugit, torkat osv.
Och det bästa, som rubriken säger, Tove ska "flytta" idag! Alltså, hon ska börja jobba i Norge, men hon kommer antagligen hem om några månader och bor hemma ett tag, så hiiimla skönt att bli av med henne! Bara Anton kvar nu, sen är huset MITT!! moahahahha.
Men nu vill jag inte skriva mera. Ha det skööööööönt, puss&kram
PS. skolan börjar om tre dagar!

sådeså!

HEJ käääära blogg, idag har jag ätit _fem_ glassar! 
HEJdå

shopping, böhhh

hej, har vart och shoppat i gbg nyss. Jag lovade ju att lägga upp bilder på de jag köpt. Men det blev bara parfym, nagelack, läppglans och ögonfransböjare. Inte mycket att se. Sorry people, trodde verkligen att jag skulle köpa massa grejer, men icke! Får se vad som händer sedan, okäääjj?
 Puss och kram/ Linnea

onödig text + egopics

HEJ, nu sitter jag här igen, kära blogg. Måste klämma in att jag har jätteont i nacken, jag vet varför, men det är inte så intressant att skriva här... Men jag tänkte lägga in lite bilder på moi. Imorgon blir'e shopping, så jag lägger upp bilder på köpen då!
Men här kommer som sagt bilder. puss, puss, puss och puss.

tjaaa-ba!

hey, jag å mamma skulle egentligen åka till gbg å shoppa idag, men hon kom på att det var Tjörn runt = fett mkt trafik, så vi åker imorgon istället (kika gärna in i min blogg då och se vad jag köpt). Och så har jag vart duktig_flikka och klippt heeela gräsmattan (med sax, såklart!!). Och igårkväll klockan tio fick jag för mig att göra chokladbollar, för jag kom på att jag inte gjort det på tre år typ. Så, så blev det.
Men nu har jag sådär tråkigt som man bara har ibland, så jag tänkte göra en "lista" eller vad man ska kalla det????


Hur bor du?: På en stor ö (Tjörn) sju mil norr om Gbg med min storasyster, storebror, mamma och pappa (+katt).
Brukar du komma i tid?: Ja, eller till tråkiga lektioner kanske jag råkar komma fem minuter för sent, men det räknas inte!
Hur lång är du?: 174 centimeter, böööhhhH!!
Kan du laga mat?: OM jag kan! (nej)
Vad jobbar du med/pluggar du?: ska börja 8:onde klass på bleketskolan.
Vad har du på dig just nu?: underkläder, svarta jeans, vitt brottarlinne, svart diadem.
Har du någon fobi?: njä, inte direkt. Eller det skulle vara typ slemmiga/smutsiga saker och sånt hatar jag att ta i.
Hade du en bra kväll igår?: Hmm, nä eller ja. Den var mysig!
Vilket är ditt senaste inköp?: Räknas godis?
Din favoritdryck på morgonen: Oh boy, oboy såklart!
Var fick du dina senaste pengar ifrån?: barnbidrag? Eller när jag fyllde år.
Har du sovit i din egen säng inatt?: ofcourse baby!
Vad hade du sönder senast?: åhåå, jaså. brukar inte göra sönder saker, så jag kommer inte ihåg. tror jag
Vem snackade du med senast?: Mamma, min älskade mamma!
Varm favoritdricka?: varm oboy, eller te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig?: mineralvatten! (helst LOKA, men ramlösa funkar med)
Alkoholhaltig favoritdricka?: Cider, men jag brukar inte dricka alkohol, serrö!
När gjorde du senast något riktigt dumt?: Riktigt dumt? eh, ingen aning, är ganska snäll av mig.
Saknar du någon just nu?: Njäää, skulle vara klasstjejerna isf. 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det är ganska lätt att få mig irreterad, haha. Om man typ är taskig/störande/kaxig, you name it.
Någon du stör mig på?: Åh, alldeles för många. Men det är inte så blodigt... 
Intressen?: Inga utöver det vanliga, kompisar.
Senaste person du kramade?: Mamma! <3
Senaste person du ringde?: Mamma! <3
Senaste person som ringde dig?: Mamma! <3 (haha, shit vad mycket mamma's det blev nu, piiinsamt!)
Vad drack du senast?: mineralvatten, I think.
Vill du ha barn?: Jorå, men inte än såklart!
Längtar du till din nästa födelsedag?: Fyllde år för två veckor sedan, så nej inte direkt. Men det är klart att jag längtar tills jag blir äldre lixom...
Har rakat dina ben någon gång?: All the time baby, all the time! wanna toutch?
Är du sugen på något nu?: jaa, godis! åh, gooodddiiss!!!!! -dreglar-
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag?: 0,27. 
Använder du hudkräm?: det händer och fötter
Attraheras du av män med skägg?: Nej, det är sjukt fult! (på de flesta iaf.)
Micro-pop eller poppa själv: Jag är proffs på att poppa själv, så det är givet att jag väljer det!
Brukar du baka: OM jag brukar, jag är proffs på att baka! (inte bröd och sånt äckligt, men kakor osv lixxx)
Röstade du i det senaste valet: öh ja! (neeeej!)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu?: kunde hänt lite mera i det, men vad förväntar man sig om man bor på en fet ö med 15.000 invånare? inte mycket.
Vilken låt lyssnade du senast på: lyssnar på musik nu. 
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nä, skulle vara katten isåfall, men jag hoppas inte det, hon är eeeklig! (och söt)
Vad tycker du är äckligt: alldeles för mycket I'm afraid. typ som, kål, skolmaten, folk som inte tvättar händerna efter de har kissat (eller bajsat då), småkryp, bakterier, magsjuka, rökare/snusare, ja listan kan göras lång!
Har du pengar på mobilen: ja, men jag är så smart så jag använder aldrig min mobil till mera än alarm. Fast jag tar oftast med den om jag ska någonstans så att m&p kan ringa mig. Och så svarar jag på sms såklart, men inte ofta. men ni fattar, eller? Är lixom ingen mobilnörd som sms:ar massa onödigt hela tiden som typ "hej" "mm" "okej" osv, som det flesta av mina kompisar är. Jag kan inte sluta skriva, baahkefgbejfblsbflsblfsd.
hejdå.
puss på eeer :)
 see you soon!

lista

dagens humör : glad&trött
dagens frisyr : fläta, men inte länge till..
dagens smink: i'm clean!
dagens klädsel : just nu, trosor och sov-Tshirt
dagens planer : läsa veckorevyn, mjehehe
dagens låt : Kate Perry - You're so gay
dagens vill ha : choklad!
dagens saknad : Hm, klasstjejerna kanske?
dagens snällaste : mamma, alltid! (fast jag har iofs inte träffat henne idag)
dagens måste : veckorevyn
dagens köp : nothing
dagens kärlek : huh? Är inte kär...
dagens sämsta : vädret!
dagens bästa : hmm, 7up? haha


två måsten!

hej, har färgat ögonfransarna idag, blev toppenbra, fast det är inte speciellt lätt att ta på underfransarna. Depend/ mörkbrun använder jag, tar ca 30 minuter. testa vetja!

Här är en asbra sida som ni måååste bli medlemmar på, man tjänar ihop biobiljetter/presentkort hur lätt som helst!

www.gratisbio.se

 

banner 120x120 animerad lite.gif

gör som jag, bli medlem idag!

puss och kram / Linnea

 


skrattfest!

hej, ville bara tipsa er om att bli medlem på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=75264 för man kan jättelätt tjäna ihop presentkort på kicks för 150/250 kr. Jag är medlem, bli det du också!
tänkte fortsätta med att lägga in lite roliga klipp.









ett vidrigt ämne

Igårnatt kunde jag inte sova pga att jag mådde jätteilla, det kändes som att jag skulle spy när som helst. Och att spy/magsjuka är verkligen bland det värsta jag vet, viiiidrigt! Men som tur var så spydde jag aldrig.
Men när jag endå skriver om en äcklig sak så kan jag endå fortsätta lite till.
Igår när jag skulle kolla på min brors nya kamera så bläddrade jag lite bland bilderna, märkte att han hade spelat in en film så jag kollade på den, och gissa vad? Han hade såklart filmat när hans kompis spydde som en galning i buskarna. Kompisen stoppade fingrarna i halsen och spydde jättemycket, flera gånger om. Och min bror stod och filmade och gapskratta. Är inte det typiskt killar egentligen? Jag menar, hur många tjejer skulle få för sig att filma när ens tjejkompis spydde i en buske? Inte jag i alla fall. Tycker det är vidrigt. Det kan ju ändå inte vara speciellt kul att kolla på filmen sen.
spy och kräk/ Linnea

haha

Hej, jag är stort fan av Björn Gustafsson så det är klart att jag lägger in ett skönt klipp på honom nu! 
Den som inte skrattar åt detta är inte klar i huvudet. HAHA


lägg också märke till att jag har lagt till en klocka och "dagens namnsdag" på min blogg, under profilbilden! :)

mums

hej, igårkväll såg vi en dokumentär där de handlade om fem familjer med 10 eller flera barn. Jag fattar helt seriöst inte hur man kan vilja ha typ 13 barn och ändå vill ha flera. Det är så sjukt egoistiskt eftersom de som har så många barn bara är rädda för att bli ensamma, de vill hela tiden ha något att göra. Men hur kul kan det vara för barnen som har tolv syskon? Man får t.ex. aldrig lugn och ro, inte den uppmärksamhet och kärlek från föräldrarna som man behöver, dela rum med ett eller flera syskon osv. För vilken förälder har tid och kärlek så att det räcker till 13 barn? 
Någon som håller med mig?
Nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar, först brände jag smöret, men tänkte skit samma och hällde ner det i äggen&sockret, men det blev helt fucked up så jag hällde ut det och började om, men nu blev smeten iaf peeerfect!
Nu är den klar, puss på er!
adios amigos

ÅÅÅHHHH!!

ja blir gaaaaaleeeeeen på att det bara regnar all the time! Okej, det kan vara mysigt om det regnar ibland, men inte hela tiden!!!! Och nu blixtrar och åskar det också, kan det bli mycket sämre? öh nej! Här sitter jag helt ensam i ösregnet, rastlös som få. haha, oj vad negativ jag verkade nu, var inte riktigt meningen, men ni fattar min poäng. Det är ju för fan sommarlov, då ska det vara sol och bad som gäller. Jaja, jag får väl rota upp någon bra film och mysa med i soffan (försök att inte misstolka dedär). 
aja, hoppas inte att ni har det lika blött och tråkigt hos er som jag har hos mig. Nu ska jag be till vädergudarna att det kommer maaaassor med sol inom kort!
Ha det kanon! bamsekram /  Linnea.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oj, det gick inte att ladda upp nu, antagligen för att det regnar så mycket, men jag kopierar detta och försöker igen om en stund, ciao.
---------------------------------------------två timmar senare----------------------------------------------------
Nu regnar det inte längre, det blåser istället...

hey dudes

hallåhallå. Vaknade kl 9:50 av att det ringde. Åååh, och jag som drömde värsta grymma drömmen!! :( Så nu sitter jag här och gäspar. Igårkväll så var jag inne på http://www.tjuvlyssnat.se, sjukt kul faktiskt. Om ni inte vart inne där än så tycker jag att ni ska det. heeehe. Ja, jag får väl se vad jag hittar på idag. Synd att det är kissochbajsväder! buhhhu.
Men jag lovar att skriva sedan, okej?
fet kram / your friend

tjenis

hej, ännu en slappdag, vad är det med mig egentligen? bööhh!
Har varit regn all day long. Trist? javisst. Jag vill ha sol och bad, nu tack! 
Nej, jag har egentligen inget vettigt att skriva så nu tänker jag skriva hejdå
hejdååååå!

hej raringar

hey you! Idag (igår) ställde jag klockan på 9:00 för jag tänkte att jag ska börja vänja mig vid att gå upp tidigt nu när skolan börjar snart :) Idag har jag mest relaxat, sett på TV och suttit vid datorn, typiskt mig. Har värsta ont i gommen nu för jag åt en stekhet panpizza förut, haha. Har druckit minst en liter pepsi idag med, ghad. Haha, när jag skulle äta mackor förut så såg jag att det låg en jättesöt liten parfymburk på bänken, och ja ba: "åh, parfym!" och började spruta massa på mig, sen när jag skulle lukta så var det ju självklart en äcklig herrparfym! Så jag gick runt och luktade skit hela dagen, pinsamt läge.

Eftersom jag aldrig lägger ut bilder på mig själv så tänkte jag göra det nu.
var berädd på att bilderna är 100 % sminkfria (eller okej, jag har genomskinligt läppglans, men det räknas inteee!)
     

DONE
ha det bäst, häst.
puss på er alla / Linnea

kalla mig 'the winner'

tja :) Idag har jag bara slappat och så. Och jag vann på en veckorevyn-tävling :D Asså det var såhär en kryssbilaga som man fick med veckorevyn för några veckor sedan, också löste mamma å pappa massa kryss åt mig när vi var i Luleå, så skickade jag in och vann typ två superbra mascaror från 'blinc', inte jätterolig vinst men bättre än inget lixom, right? :)
Sen har jag sett på 'Aquamarine', den är ganska charmig faktiskt.
AJA, det var väl allt för idag, hähä.
puss och mys/ Linnea
<3

yeah right

hej alla mesar och fesar ;) Idag var jag med Emma en stund, sen har jag mest chillat och sånt lixxxom. Nu sitter jag å lyssnar på ipod-music, mjehehehäää. Tänkte kanske kolla på en film med mamma nu på canal +, fast det går så knepiga filmer där, så jag vet inte... Idag är det exakt 2 veckor tills skolan börjar. Hur känns det då? jotack förjävligt!
Men nu ska jag gå och ta vara på mitt liv (wtf?)
puss och peace
xoxo linnea

bakingproffset_nr1

hey, idag har jag vart med Emma en stund, vi gjorde inget speciellt. Nu tänkte jag typ baka muffins eller något annat gott, har änna tröttnat på kladdkaka lite nu, men bara lite då. Sen ska jag nog kolla på TV.
Oh det är så skönt när Anton typ aldrig är hemma mera, nu jobbar han typ i Norge all the time, så jävla gott! Längtar så hårt till mina syskon flyttar hemifrån, ooomg ska bli så härligt_______!!!
Men nu ska jag som sagt baka. kalla mig bakingproffset_nr1.
'puss på din söta rumpa.


världsrekord®n

tjao. HAHA, igår la jag mig vid halv elva och idag vaknade jag kl 1! helt sjukt, har alltså sovit i 14 timmar, damn, tror aldrig att jag har gjort det förut :o Idag har jag bara chillat. Det har regnat hela dagen, inget badväder precis (eller det är iofs sjukt mysigt att bada när det regnar, men ni fattar...). Så jag har läst en tidning, suttit vid datorn, kollat på South Park (haha, det är faktiskt kul), Punk'd och Sex and the City. Min katt går runt och är as-rastlös, tycker lite synd om henne (noooot). 
Men imorgon får jag väl ta tag i mig själv och hitta på något, även om det regnar och himlen är svart, hähäää.
Men nu är jag trött, får la sova min skönhetssömn, lär behövas, mjehehehe.
ÅH, snart börjar skolan = betyyyyyg! öh öh öh öh NOOOOO!
Men puss på er mina skönheter, yo yo yo yo . 
Ha en bra dag ( det är ju faktiskt en ny dag nu :o) 
puss än en gång, kan lixom inte sluta skriva...
tre, två, ett, noll - hejdå

barnvakt & en försenad födelsedagspresent

tjo, jag glömde inte att skriva igår, men jag kom hem halv två så jag orkade inte, satt barnvakt för Albert och Viggo på kvällen, annars gjorde jag inget speciellt. Fick min födelsedagspresent av Tove. Det var tre par supersnygga trosor, haha. Nu är det bara anton som inte gett mig present, fast han har inte vart hemma på ett tag. jaja, bla bla bla.
Idag har jag inte gjort något speciellt, typ kollat på mobiler och så, funderar på att köpa en ny, nu när jag har fett med cash, höhö. Fast jag använder ändå aldrig mobil så jag tror inte att det blir av... men vi får väl vänta å se.
Om det händer något idag så skriver jag igen, men idag har jag inte gjort ngt speciellt som sagt. Jo just det. Jag vaknade av att det ringde kl 9. Men farmor svarade så jag somnade om direkt, men så kommer hon in till MIG (varför just mig?!) och säger "Linnea, jag hör inte vad han säger, kan du svara?". Så jag får svara och det är Tommy, osv. Sen kunde jag typ inte somna om. HAHA, kul å veta typ. 
Men nu ska jag göra något kul, I hope. 
puss på snoppen / LINNNNNEA

en perfekt födelsedag!

hey, tänkte skriva här igår men mina kusiner klängde på mig hela kvällen, bööööh. Så jag skriver nu vad jag har gjort idag å igår. ett två tre:
igår: jag fyllde år, (det blir i förrgår eftersom klockan kanske hinner slå över tolvslaget). Sen var jag med Määggie och Carro, vi åkte båt till en holme och la oss, badade, men sen när vi skulle äta våra mackor vi tagit med oss kom det massa getingar som ville kela med oss, så vi åkte därifrån till kårevik och var där massor&badade, sen åkte vi runt med båten massa, köpte godis osv. Sen när jag gick hem kl 5 så var det middag med la famille. Kusiner, faster och farmor var här och vi åt god mat och tårta, yo. Sen gick jag, tove, lucas&alicia och badade på nya bryggan, wooormt! Sen hände det inte mkt. Jag fick maaassa pengar och en cykel. 
idag: Jennifer J kom till mig vid elva, vi gick och badade och sen lärde hon mig spela backgammon (tror jag det hette?!), haha jag ägde henne ;) Sen gick jag hem från henne och var med Frida i kårevik, vi badade&solade massor och så, sen gick vi till kiosken och köpte glass, sen gick vi hem till mig och sen gick vi till kårevik och där mötte vi Mäggie, vi badade lite till och sen gick hem till Mäggie, sen skulle frida åka båt med sina päron (?!) så då cykla jag å mäggie hem till mig, köpte glass i kiosken, gick till mig, cykla till hennes sjöbod, spelade kort, åkte båt, åt ost och kex, hihi, spelade massa kort (jag vann hela tiden, såklart), osv. Och nu sitter jag häääär, nyduschad och trött :) Har ont i ryggen, ville skriva det med, så att ni kan tycka lite synd om mig lixxxom. 
Men nu ska jag nog sova, hihi. 
poss

RSS 2.0